HuSkYy-Paulina-94 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 też mam 5 kolczyków :multi: tyle że nie mam u góry tylko 4 pod rząd tam na dole :roll: bo na chrząstce sobie sama boje przebić ale jak mi sie znowu bedzie nudziło to gdzieś sobie jeszcze przebije :eviltong: Quote
Tepes Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']też mam 5 kolczyków :multi: tyle że nie mam u góry tylko 4 pod rząd tam na dole :roll: bo na chrząstce sobie sama boje przebić ale jak mi sie znowu bedzie nudziło to gdzieś sobie jeszcze przebije :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Wiesz co w chrząstce też sie bałabym ale keidyś trzeba spróbować:diabloti:[/COLOR] [quote name='Martunia']Będziemy trzymać. xD :thumbs: No to zobaczysz, co tam będziesz miała do jedzenia, niespodziewanka. :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Taa niespodziankaaaaaaaaaaa żarcia nie ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Martunia Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Haha może nie będzie tak źle. :diabloti: Kiedy będziecie na zlocie? Quote
Tepes Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 [quote name='Martunia']Haha może nie będzie tak źle. :diabloti: Kiedy będziecie na zlocie?[/quote] [COLOR=Blue]Jezu ile my momy żarcia:evil_lol::evil_lol: Taki DUPNY cały plecak:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: 2 mineralki mleko płatki do mleka zupki chińskie i inne duprele o jezu:crazyeye::evil_lol::evil_lol: My bydziemy na zlocie JUTRO:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ta dokładnie to nie wiem może akurat na 14 może wczesni [/COLOR] Quote
Martunia Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Taak, dużo jedzenia to podstawa. :evil_lol: To nie będę sama. :diabloti: :eviltong: To jak będziecie wcześniej ode mnie i Ady to weźcie od razu kluczyk do domku, żeby nie było. :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 [quote name='Martunia']Taak, dużo jedzenia to podstawa. :evil_lol: To nie będę sama. :diabloti: :eviltong: To jak będziecie wcześniej ode mnie i Ady to weźcie od razu kluczyk do domku, żeby nie było. :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]O czyli Ty tyz mosz dużo to fajnie:evil_lol: No Tyś chyba nie myślałała że specjalnie bydziemy na Wos czekać w bramie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 No fajniee, fajnie. :evil_lol: Wiesz, nic nie wiadomo. :diabloti: Haha. Ale to już jutro, ja w to nie mogę uwierzyć normalnie. :lol: Quote
Tepes Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 [quote name='Martunia']No fajniee, fajnie. :evil_lol: Wiesz, nic nie wiadomo. :diabloti: Haha. Ale to już jutro, ja w to nie mogę uwierzyć normalnie. :lol:[/quote] [COLOR=Blue]No tja a nigdy nic ze mną nie wiadomo:evil_lol: No ale poważnie tyż nie umia uwierzyć taks ie ciesza niedowno jak odliczali to przeszło 80 dni było a to już jutro:multi: [/COLOR] Quote
basia2202 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [B][COLOR=Purple]nie ma jak w ogródku :evil_lol: [url]http://i28.tinypic.com/2samahf.jpg[/url] po co ma rosnąć, jak można zdeptać:eviltong:[/COLOR][/B] Quote
Bartiśkowa_ Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ale wam fajnie jutro zlot :razz: miłej zabawy dziołszki Fajne fotencje :loveu: Quote
C&B Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 No więc zostałam zatrudniona przez założycielkę wątku na informatorkę :diabloti: Na razie wieści ni ma <a tyle czasu jej juz nie ma> Quote
Tepes Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Ale wam fajnie jutro zlot :razz: miłej zabawy dziołszki Fajne fotencje :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki i żegnam się:loveu: [/COLOR][quote name='C&B']No więc zostałam zatrudniona przez założycielkę wątku na informatorkę :diabloti: Na razie wieści ni ma <a tyle czasu jej juz nie ma>[/quote] [COLOR=Blue]Jak tyle czasu mnie nie ma dopiero dziś wyjeżdżam koło 9:cool3:[/COLOR] [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]nie ma jak w ogródku :evil_lol: [URL]http://i28.tinypic.com/2samahf.jpg[/URL] po co ma rosnąć, jak można zdeptać:eviltong:[/COLOR][/B][/quote] [COLOR=Blue]A tam od razu zdeptać Bono po prostu kocha naturę i nie wstydzi się tego okazywać:evil_lol: [/COLOR][quote name='Martunia']Już jutro! :D Do zobaczenia! :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]To już dziś:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] [COLOR=Blue]do zobaczenia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: No to moi kochani jak wiecie dziś zlot dogomaniaków i niedługo jadę. C&B jak napisała będzie pisała co i jak czy szczęśliwie dojechaliśmy czy nie dotarliśmy i wgl:lol: za co bardzo jej dziekuję:loveu::loveu: to do usłyszenia za 6 dni:p [/COLOR] Quote
sandrulka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [url]http://img40.imageshack.us/img40/7653/dogo2.png[/url] śliczne koniki [url]http://img190.imageshack.us/img190/6500/beztytuufvq.png[/url] no super! ja też mam taką sama ilość kolczyków w tym samym miejscu :lol: pozdrawiam! Quote
C&B Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Mam wieści, mam wieści:sweetCyb::laugh2_2::bigcool::Cool!: :wink:9.40 Za chwilę ma zjawić się po Anulę Iśka i jadą:diabloti: :lol!:10.40 Za 15 minut mają wyjeżdżać:diabloti: 12.10 Dojeżdżają do miejscowości gdzie ma być zlot Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 i tyle wieści ??:placz: C&B postaraj sie !!:razz::cool3::cool3::eviltong: Quote
C&B Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Staram się, ale Anula tak krótko pisze:cool1: Więc przed chwilą napisała, że jest ognisko i git majonez:diabloti: Quote
C&B Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Błagam, pomocy:placz: Kto mnie zastąpi, bo dziś się dowiedziałam, że jadę na wakacje:cool1: i nie ma kto informować co u Anuli :shake: Quote
basia2202 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue][/COLOR] [COLOR=Blue]A tam od razu zdeptać Bono po prostu kocha naturę i nie wstydzi się tego okazywać:evil_lol: [/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]bardzo wylewny jest w tym okazywaniu :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
bianka19 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 I co .. Mieliście codziennie do nas zaglądać , a nie zaglądacie :placz: Quote
Martunia Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Czekamy na Ciebie Anulcia. :D Ja niedługo wstawię tu zdjęcia od siebie. Quote
stratoos Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='Martunia']Czekamy na Ciebie Anulcia. :D Ja niedługo wstawię tu zdjęcia od siebie.[/QUOTE] Wstaw, wstaw, bo coś tu przycichło :evil_lol: Quote
Recommended Posts