Martunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ale super, że się spotkałyście! :multi: Super zdjęcia, poważnie wyszłyście. :eviltong: Quote
Tepes Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Martunia']Ale super, że się spotkałyście! :multi: Super zdjęcia, poważnie wyszłyście. :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]A cicho siedź:D A po co Ty do mnie dzwoniłaś???:D [/COLOR] [COLOR=Blue]Bonuś w Hiltonie:[/COLOR] [IMG]http://i40.tinypic.com/14324oj.jpg[/IMG] [IMG]http://i39.tinypic.com/2j2yqn4.jpg[/IMG] [COLOR=Blue]Szelki jeszcze nie przyszły a obroża roboty kolegi w poniedziałek:smile:[/COLOR] Quote
Martunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ja właśnie nie rozumiałam Twojego smsa, bo ja do Ciebie nie dzwoniłam. :hmmmm: Quote
Tepes Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Martunia']Ja właśnie nie rozumiałam Twojego smsa, bo ja do Ciebie nie dzwoniłam. :hmmmm:[/quote] [COLOR=Blue]O to chodzi że dzwoniłaś xP Jak chcesz moge Ci pokazać:P O prosze [IMG]http://i42.tinypic.com/2lt0tg2.jpg[/IMG] [/COLOR] Quote
Martunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Właśnie przed chwilą szukałam w komórce, w ostatnich połączeniach i rzeczywiście dzwoniłam... ale nie przypominam sobie tego w ogóle. :hmmmm: Odebrałaś wtedy? Quote
Tepes Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Martunia']Właśnie przed chwilą szukałam w komórce, w ostatnich połączeniach i rzeczywiście dzwoniłam... ale nie przypominam sobie tego w ogóle. :hmmmm: Odebrałaś wtedy?[/quote] [COLOR=Blue]Nie zdążyłam odebrać[/COLOR] Quote
Martunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Dziwne... naprawdę sobie tego nie przypomnam, a o tej godzinie byłam na przerwie i komórkę miałam przy sobie. :hmmmm: Musiałam się pomylić, ale naprawdę - w ogóle nie przypominam sobie tego, bym wybierała Twój numer. :eviltong: Quote
Tepes Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Martunia']Dziwne... naprawdę sobie tego nie przypomnam, a o tej godzinie byłam na przerwie i komórkę miałam przy sobie. :hmmmm: Musiałam się pomylić, ale naprawdę - w ogóle nie przypominam sobie tego, bym wybierała Twój numer. :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Albo nie miałaś zablokowanego fona i jakoś Ci sie przycisło w kieszeni i sie zaadzwoniło:evil_lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Martunia']Właśnie już chciałam Ci to powiedzieć, popatrzyłam na godzinę i wtedy nie zablokowałam komórki. :eviltong: Przepraszam. :D I co ferie się kończą?[/quote] [COLOR=Blue]Weź że mie nie dobijaj xP No kończą się niestety jak mi sie [SIZE=7]NIE [SIZE=2]chce isć do szkoły[/SIZE][/SIZE] [/COLOR] Quote
Martunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Właśnie już chciałam Ci to powiedzieć, popatrzyłam na godzinę i wtedy nie zablokowałam komórki. :eviltong: Przepraszam. :D I co ferie się kończą? Quote
Tepes Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [COLOR=Blue]posty skaczą:mad: [SIZE=6][COLOR=Red]Na wsteczu kilka zdjęć:-)[/COLOR][/SIZE] [/COLOR] Quote
Tepes Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Martunia']Mi się też po deriach strasznie nie chciało, ale musiałam... i teraz mam cały tydzień zawalony. :shake:[/quote] [COLOR=Blue]Ja mam przyszły tydzień i następny zawalony sprawdzianami a sie jeszcze na nic nie uczyłam:diabloti:[/COLOR] Quote
Martunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Mi się też po deriach strasznie nie chciało, ale musiałam... i teraz mam cały tydzień zawalony. :shake: Quote
AQQ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Oj tak... Kończą się ferie niestety... Nie chce mi się do szkoły wracać... A Bono w tej obróżce fajnie wygląda ;p chociaż z przodu pewnie lepiej ;) Quote
Martunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 No ja w czasie jednego tygodnia mam bardzo dużo, sprawdzianów 3, kartkówek 6, reszta to takie głupoty typu referat, plakat. :eviltong: To wszystko na przyszły tydzień. :eviltong: Quote
Martunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrchid"][SIZE="4"]Gratuluję 600 strony!!![/SIZE][/COLOR][/FONT] :smilecol::sweetCyb::ylsuper::B-fly: :BIG::cunao::laola::pepsi: Quote
Sweet Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 śliczne fotki:) fajnie ze się spotkałyście;) a po co do ciebie jubiler dzwoni:evil_lol::eviltong: A ja będę mieć ferie za tydzień i sie tym pocieszam:evil_lol::eviltong::diabloti: Quote
Tepes Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='AQQ']Oj tak... Kończą się ferie niestety... Nie chce mi się do szkoły wracać... A Bono w tej obróżce fajnie wygląda ;p chociaż z przodu pewnie lepiej ;)[/quote] [COLOR=Blue]OD przodu by nie było widac bo ją włosy pochłonęły xP [/COLOR][quote name='Martunia']No ja w czasie jednego tygodnia mam bardzo dużo, sprawdzianów 3, kartkówek 6, reszta to takie głupoty typu referat, plakat. :eviltong: To wszystko na przyszły tydzień. :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Omg no dużo...ja nawet nie wiem ile mama le zę duzo wiem xP Trze by jutro sie pouczyć:P [/COLOR][quote name='Martunia'][FONT=Arial Black][COLOR=DarkOrchid][SIZE=4]Gratuluję 600 strony!!![/SIZE][/COLOR][/FONT] :smilecol::sweetCyb::ylsuper::B-fly: :BIG::cunao::laola::pepsi:[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki:) [/COLOR][quote name='Sweetaśna']śliczne fotki:) fajnie ze się spotkałyście;) a po co do ciebie jubiler dzwoni:evil_lol::eviltong: A ja będę mieć ferie za tydzień i sie tym pocieszam:evil_lol::eviltong::diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]a Jubiler to mój kumpel:diabloti: Oj jak Ci dobrze... Wg mnie najlepiej jest mieć na końcu ferie xP [/COLOR] Quote
LadyK Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [CENTER][url]http://i40.tinypic.com/14324oj.jpg[/url] mamy taką samą :eviltong:[/CENTER] Quote
Tepes Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]o 600 :D:D:D[/CENTER] [/quote] [COLOR=Blue]a kilka str przed 600 spotkanie z Iśką jakby Cię to interesowało:D [/COLOR][quote name='Owczarkowa'][CENTER][URL]http://i40.tinypic.com/14324oj.jpg[/URL] mamy taką samą :eviltong:[/CENTER] [/quote] [COLOR=Blue]heh:D[/COLOR] Quote
LadyK Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [CENTER][quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]a kilka str przed 600 spotkanie z Iśką jakby Cię to interesowało:D [/COLOR] [/QUOTE] Widziałam właśnie :evil_lol::diabloti: [/CENTER] Quote
Bartiśkowa_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [I]Witamy :loveu: Nam też sie ferie kończą i do szkoły :placz:[/I] [I][SIZE=4][COLOR=orange][B]gratuluję 600 :loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/I] Quote
Tepes Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER] Widziałam właśnie :evil_lol::diabloti: [/CENTER] [/quote] [COLOR=Blue]Na wakacje też sie raczej spotkamy i moze by tak większą grupką i bym MOŻE psióra wzięła, co Ty na to?[/COLOR] Quote
Martunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Na zlocie razem będziemy... :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts