Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martunia']Ale super, że się spotkałyście! :multi: Super zdjęcia, poważnie wyszłyście. :eviltong:[/quote]
[COLOR=Blue]A cicho siedź:D
A po co Ty do mnie dzwoniłaś???:D

[/COLOR]
[COLOR=Blue]Bonuś w Hiltonie:[/COLOR]
[IMG]http://i40.tinypic.com/14324oj.jpg[/IMG]

[IMG]http://i39.tinypic.com/2j2yqn4.jpg[/IMG]
[COLOR=Blue]Szelki jeszcze nie przyszły a obroża roboty kolegi w poniedziałek:smile:[/COLOR]

Posted

[quote name='Martunia']Ja właśnie nie rozumiałam Twojego smsa, bo ja do Ciebie nie dzwoniłam. :hmmmm:[/quote]
[COLOR=Blue]O to chodzi że dzwoniłaś xP Jak chcesz moge Ci pokazać:P

O prosze
[IMG]http://i42.tinypic.com/2lt0tg2.jpg[/IMG]
[/COLOR]

Posted

[quote name='Martunia']Właśnie przed chwilą szukałam w komórce, w ostatnich połączeniach i rzeczywiście dzwoniłam... ale nie przypominam sobie tego w ogóle. :hmmmm: Odebrałaś wtedy?[/quote]
[COLOR=Blue]Nie zdążyłam odebrać[/COLOR]

Posted

Dziwne... naprawdę sobie tego nie przypomnam, a o tej godzinie byłam na przerwie i komórkę miałam przy sobie. :hmmmm: Musiałam się pomylić, ale naprawdę - w ogóle nie przypominam sobie tego, bym wybierała Twój numer. :eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']Dziwne... naprawdę sobie tego nie przypomnam, a o tej godzinie byłam na przerwie i komórkę miałam przy sobie. :hmmmm: Musiałam się pomylić, ale naprawdę - w ogóle nie przypominam sobie tego, bym wybierała Twój numer. :eviltong:[/quote]
[COLOR=Blue]Albo nie miałaś zablokowanego fona i jakoś Ci sie przycisło w kieszeni i sie zaadzwoniło:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Martunia']Właśnie już chciałam Ci to powiedzieć, popatrzyłam na godzinę i wtedy nie zablokowałam komórki. :eviltong: Przepraszam. :D
I co ferie się kończą?[/quote]
[COLOR=Blue]Weź że mie nie dobijaj xP
No kończą się niestety jak mi sie [SIZE=7]NIE [SIZE=2]chce isć do szkoły[/SIZE][/SIZE]
[/COLOR]

Posted

[quote name='Martunia']Mi się też po deriach strasznie nie chciało, ale musiałam... i teraz mam cały tydzień zawalony. :shake:[/quote]
[COLOR=Blue]Ja mam przyszły tydzień i następny zawalony sprawdzianami a sie jeszcze na nic nie uczyłam:diabloti:[/COLOR]

Posted

Oj tak... Kończą się ferie niestety... Nie chce mi się do szkoły wracać... A Bono w tej obróżce fajnie wygląda ;p chociaż z przodu pewnie lepiej ;)

Posted

No ja w czasie jednego tygodnia mam bardzo dużo, sprawdzianów 3, kartkówek 6, reszta to takie głupoty typu referat, plakat. :eviltong: To wszystko na przyszły tydzień. :eviltong:

Posted

śliczne fotki:)
fajnie ze się spotkałyście;)
a po co do ciebie jubiler dzwoni:evil_lol::eviltong:

A ja będę mieć ferie za tydzień i sie tym pocieszam:evil_lol::eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='AQQ']Oj tak... Kończą się ferie niestety... Nie chce mi się do szkoły wracać... A Bono w tej obróżce fajnie wygląda ;p chociaż z przodu pewnie lepiej ;)[/quote]
[COLOR=Blue]OD przodu by nie było widac bo ją włosy pochłonęły xP

[/COLOR][quote name='Martunia']No ja w czasie jednego tygodnia mam bardzo dużo, sprawdzianów 3, kartkówek 6, reszta to takie głupoty typu referat, plakat. :eviltong: To wszystko na przyszły tydzień. :eviltong:[/quote]
[COLOR=Blue]Omg no dużo...ja nawet nie wiem ile mama le zę duzo wiem xP
Trze by jutro sie pouczyć:P

[/COLOR][quote name='Martunia'][FONT=Arial Black][COLOR=DarkOrchid][SIZE=4]Gratuluję 600 strony!!![/SIZE][/COLOR][/FONT]

:smilecol::sweetCyb::ylsuper::B-fly: :BIG::cunao::laola::pepsi:[/quote]
[COLOR=Blue]Dzięki:)

[/COLOR][quote name='Sweetaśna']śliczne fotki:)
fajnie ze się spotkałyście;)
a po co do ciebie jubiler dzwoni:evil_lol::eviltong:

A ja będę mieć ferie za tydzień i sie tym pocieszam:evil_lol::eviltong::diabloti:[/quote]
[COLOR=Blue]a Jubiler to mój kumpel:diabloti:
Oj jak Ci dobrze...
Wg mnie najlepiej jest mieć na końcu ferie xP
[/COLOR]

Posted

[quote name='Owczarkowa'][CENTER]o 600 :D:D:D[/CENTER]
[/quote]
[COLOR=Blue]a kilka str przed 600 spotkanie z Iśką jakby Cię to interesowało:D

[/COLOR][quote name='Owczarkowa'][CENTER][URL]http://i40.tinypic.com/14324oj.jpg[/URL] mamy taką samą :eviltong:[/CENTER]
[/quote]
[COLOR=Blue]heh:D[/COLOR]

Posted

[CENTER][quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]a kilka str przed 600 spotkanie z Iśką jakby Cię to interesowało:D

[/COLOR]
[/QUOTE]

Widziałam właśnie :evil_lol::diabloti:
[/CENTER]

Posted

[quote name='Owczarkowa'][CENTER]

Widziałam właśnie :evil_lol::diabloti:
[/CENTER]
[/quote]
[COLOR=Blue]Na wakacje też sie raczej spotkamy i moze by tak większą grupką i bym MOŻE psióra wzięła, co Ty na to?[/COLOR]