Tepes Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='łapeczek']przestan ... booo moim zdanie to Piotrek przy Bonie nie ma szans ....[/quote] [COLOR=Blue]No ba:D Bonek jest moim numerem 1 i nic tego nie zmieni:D [/COLOR] Quote
łapeczek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]No ba:D Bonek jest moim numerem 1 i nic tego nie zmieni:D [/COLOR][/QUOTE] no to dobrzeee Quote
Martunia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 :roll: Gieniu, miłej zabawy na ognisku!!! :multi: :loveu: Potem mi wszystko opowiesz. :loveu: Quote
Tepes Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='łapeczek']no to dobrzeee[/quote] [COLOR=Blue]:) [/COLOR][quote name='Martunia']:roll: Gieniu, miłej zabawy na ognisku!!! :multi: :loveu: Potem mi wszystko opowiesz. :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Haha ogniska nie ma:evil_lol: Mo mój men chodzi na kółko teatralne i w szkole bedzie siedział do 18...:lol: [/COLOR][quote name='M&T']witamy się :loveu::loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Hej:) [/COLOR][quote name='jbk']Dzień dobry bardzo Bonkowi i Tobie :)[/quote] [COLOR=Blue]Hej:)[/COLOR] Quote
Martunia Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Łeeee no szkoda. No ale się jeszcze umówicie. :) A tak poza tym co tam u Was? :D Quote
Tepes Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Martunia']Łeeee no szkoda. No ale się jeszcze umówicie. :) A tak poza tym co tam u Was? :D[/quote] [COLOR=Blue]No szkoda xP A u nas nic zaraz wybywam z Bonkiem na plac a dokładniej o 21:D Znów będzie śmiesznie:D Bo Lotnik ze mną chodzi jak on coś ukula to idzie ze śmiechu się posikać xP ostatnio mnie i Bonka pasł czekoladą xP [/COLOR] Quote
Izabela124. Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Witanko Boniusiowa Czekam na nowe foteczki :) Quote
Tepes Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Boniusiowa Czekam na nowe foteczki :)[/quote] [COLOR=Blue]Hej!:) A fotki mozę jutro bo jutro chyba będzie te ognisko ale nie jestem pewna na 100%:evil_lol: [/COLOR] Quote
Martunia Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 O no to pewnie jesteś już na tym placu. :) Jak Was pasł czekoladą? :D Quote
Bartiśkowa_ Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 :loveu:Witamy i czekamy na Boncia :loveu: Quote
Tepes Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='Martunia']O no to pewnie jesteś już na tym placu. :) Jak Was pasł czekoladą? :D[/quote] [COLOR=Blue]Haha ogniska nie bedzie:cool3: POłwoa osób która miała przyjść nie przyjdzie...:lol: NOrmalnie nas pasł czekoladą:D Jeszcze nie zdążyłam zjeść tago całego paska a ten mi do gęby ciśnie kolejny:D [/COLOR] [quote name='anitaaa i bartis']:loveu:Witamy i czekamy na Boncia :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Hej:) NO to sie troszke poczekacie:D [/COLOR] Quote
Martunia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ojj szkoda, że nie będzie.. no ale się jeszcze na to ognisko umówicie. :) Co słychać? Quote
Tepes Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='Martunia']Ojj szkoda, że nie będzie.. no ale się jeszcze na to ognisko umówicie. :) Co słychać?[/quote] [COLOR=Blue]No szkoda ale dzis byliśmy na Frynie:evil_lol: Tak są fest fajne pola siedzieliśmy na takim ala moście starym żałuje że nie wzięłam aparatu!! W takim razie nie wiem kiedy będą fotki xP [/COLOR] Quote
Sweet Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue] W takim razie nie wiem kiedy będą fotki xP [/COLOR][/quote] Oj gieniu zaniedbujesz nas a my chcemy bonka zobaczyc:mad::diabloti: swoją droga u nas dawno cie nie było:eviltong: jak tam piotrek?? i bono??:D Quote
Martunia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 No to musiało być fajnie. :) Wciąż czekamy na fotki. Quote
Tepes Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='Sweetaśna']Oj gieniu zaniedbujesz nas a my chcemy bonka zobaczyc:mad::diabloti: swoją droga u nas dawno cie nie było:eviltong: jak tam piotrek?? i bono??:D[/quote] [COLOR=Blue]Ojjj tak zaniedbuje xP Dawno mnie nie było u nikogo:D Jak wchodze na dgm to tylko na chwile do mnie na galerie zobaczyć co słychać i spadam.A Piotrek dobrze xP Idziemy do kIna na Piła 5:diabloti: [/COLOR][quote name='Martunia']No to musiało być fajnie. :) Wciąż czekamy na fotki.[/quote] [COLOR=Blue]BYło bardzo fajnie!:) Wiesz co mam kilka fotek na telefonie tylko wpierw na kompie musze zainstalować zęby dało się zrzucac na kompa xP [/COLOR] Quote
Sweet Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Ojjj tak zaniedbuje xP Dawno mnie nie było u nikogo:D Jak wchodze na dgm to tylko na chwile do mnie na galerie zobaczyć co słychać i spadam.A Piotrek dobrze xP Idziemy do kIna na Piła 5[/COLOR][COLOR=Blue] [/COLOR][/quote] niedobra anula do nikogo nie wchodzi tylkoc do siebie:evil_lol: jaki z ciebie samolub:eviltong::diabloti: a to dobrze:) fajnie:D ja bym na to nic chciała isc:evil_lol: dla mnie za straszne :eviltong: a moze za ochydne bardziej:eviltong: Quote
Martunia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 No to zrzuć nam kilka fot. :) Haa udanej zabawy w kinie! :cool3: :loveu: Quote
Tepes Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Sweetaśna']niedobra anula do nikogo nie wchodzi tylkoc do siebie:evil_lol: jaki z ciebie samolub:eviltong::diabloti: a to dobrze:) fajnie:D ja bym na to nic chciała isc:evil_lol: dla mnie za straszne :eviltong: a moze za ochydne bardziej:eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Taaaaak niedobra:evil_lol: Piła mmmmmmmm super film!!:diabloti: Tylko jest jedna rzecz bo on jest od 18 lat, ciekawe czy nas wpuszczą xP [/COLOR][quote name='Martunia']No to zrzuć nam kilka fot. :) Haa udanej zabawy w kinie! :cool3: :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]Nie chce mi się zrzucać:D DObra dziś na wieczór wezne aparat i może coś wyjdzie ale nie obiecuje:D A do kina to tak po 24 bo 24 dopiero premiera jest [/COLOR] Quote
Martunia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 A no to jeszcze kilka dni do tej premiery. :) Trzymam Cię za słowo i będę liczyła na jakieś fotki. Quote
Tepes Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [COLOR=Blue]OO fotki raczej bedą bo dziś ide o 18 na pola robić zdjecia grzybom xP[/COLOR] Quote
Martunia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 To czekamy na fotki. :) Daj nam Bonusiaaa.. tak dawno go nie widzieliśmy. Quote
Recommended Posts