Martunia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ojej, ale macie pełno do nauki. :razz: Nieźle dają popalić. :cool3: Tak tak, wiedzą. :p Quote
Tepes Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 [quote name='ewka i haker']po co?D?D:D ja jutro niemiecki i fizyka kto wie co jeszcze[/quote] [COLOR=Blue]Haha po co...to wiem ja i wtajemniczeni:D [/COLOR][quote name='Martunia']Ojej, ale macie pełno do nauki. :razz: Nieźle dają popalić. :cool3: Tak tak, wiedzą. :p[/quote] [COLOR=Blue]No dają i to fest... Początek tygodnia i już rzeź niewiniątek:evil_lol: Ja chce następny poniedziałek i urodzinki:multi: A ogólnie to straszny mam katar jest mi strasznie zimnooo i tak nijak się czuje ale do szkoły ide .Ale na szczęście z 2 wuefów xP ide do domu bo akurat mam wizyte u dermatologa:D[/COLOR] Quote
infers Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Haha po co...to wiem ja i wtajemniczeni:D [/COLOR] [COLOR=Blue]No dają i to fest... Początek tygodnia i już rzeź niewiniątek:evil_lol: Ja chce następny poniedziałek i urodzinki:multi: A ogólnie to straszny mam katar jest mi strasznie zimnooo i tak nijak się czuje ale do szkoły ide .Ale na szczęście z 2 wuefów xP ide do domu bo akurat mam wizyte u dermatologa:D[/COLOR][/QUOTE] Dzisiaj też nie byłem na 2 włefach ;P Ale z powodu "przeziębienia":evilbat::evilbat: Quote
Sweet Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ja tydzien temu tez nie byłam an 2 wf ale rozłozonych na dwa dni bo ja mam 4 razy po jednym wf;/ Quote
basia bonnie Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 hehehe a ja mam jutro 2 wf na 2 pierwszych lekcjach :evil_lol: mam zwolnienie,ale będę ćwiczyć :P Quote
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Właśnie dlatego wolę pracę, wychodzę z niej i resztę dnia mam dla siebie, a Wy musicie nadal zajmować się szkolnymi sprawami ;) Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że są zawody, które również wymagają przygotowań po godzinach pracy.... Quote
Tepes Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='infers1995']Dzisiaj też nie byłem na 2 włefach ;P Ale z powodu "przeziębienia":evilbat::evilbat:[/quote] [COLOR=Blue]W sumie ja tez jestem przeziębiona ale cwiczyć muszęę:evil_lol: [/COLOR][quote name='Sweetaśna']ja tydzien temu tez nie byłam an 2 wf ale rozłozonych na dwa dni bo ja mam 4 razy po jednym wf;/[/quote] [COLOR=Blue]Coś wszyscy omijają wuefy:diabloti::evil_lol: [/COLOR][quote name='basia bonnie']hehehe a ja mam jutro 2 wf na 2 pierwszych lekcjach :evil_lol: mam zwolnienie,ale będę ćwiczyć :P[/quote] [COLOR=Blue]Noe porządna dziewucha:diabloti: ja bym od razu nie ćwiczyła:D [/COLOR][quote name='jbk']Właśnie dlatego wolę pracę, wychodzę z niej i resztę dnia mam dla siebie, a Wy musicie nadal zajmować się szkolnymi sprawami ;) Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że są zawody, które również [COLOR=Blue]wymagają przygotowań po godzinach pracy....[/quote] [/COLOR][COLOR=Blue]No w sumie tak ale żeby zdobyć zawód to niestety uczyć się trzeba:evil_lol: A Ty gdzie pracujesz??[/COLOR] Quote
Marta_Ares Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Witam ale fajniy banerek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tepes Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [COLOR=Blue]Witamy:hand: i dziękujemy:)[/COLOR] Quote
Tepes Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [COLOR=Blue]Dziś przeżyłam kartkówke z histy, wypracowanie z poloka miała być kartkówa z geci ale jest jutro i jutro jest zadanie z angola które trze na pamięc sie nauczyć i dyktando z ruskiego:evil_lol: po porstu umieram ze szcześcia:D No ale za to kończymy o 13 i po szkole jade do Plazy po prezent:D [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ale masz pełno nauki... jednego dnia już tyle sprawdzianów, kartkówek itd... Okropne! :mdleje: No ale jutro idziesz po ten prezent na przyjęcie urodzinowe... :cool3: Quote
Tepes Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Martunia']Ale masz pełno nauki... jednego dnia już tyle sprawdzianów, kartkówek itd... Okropne! :mdleje: No ale jutro idziesz po ten prezent na przyjęcie urodzinowe... :cool3:[/quote] [COLOR=Blue]No pełno tego jest i ile zdań... No teraz z ruskiego uczyłam sie na dyktando i zaczynam pisać zadanie z angola a tu ja głupia po rusku pisze xP Ale szybko się skapłam i mam już dobrze napisane:PTeraz musze sie na gecie pouczyć...i z tego angola na pamięć i na szczęście nie ma faceta z PO do końca tygodnia:evil_lol: Dziś dostałam z poloka 5/5 punktów:)(nie mamy ocen tylko punkty) [/COLOR][quote name='Sweetaśna']a co kupujesz na prezent??:D[/quote] [COLOR=Blue]Myślałam nad smiesznym krawatem a jak nie to nie wiem xP[/COLOR] Quote
zuzolandia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Moga byc smieszne bokserki hihihihih oooooooo jak to dobrze ze moja edukacja to juz wspomnienie z zamierzchłej przeszlosci ;-) nie zazdroszcze dzisiejszym edukujacym sie oj nieee;-) pozdrawianko! Quote
Tepes Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [COLOR=Blue]Wiesz co o bokserkach śmiesznych też myślałam:D Ja tylko żyje początkiem lekcji na przystanku i końcem lekcji na przystanku i potem tym zę trzeba wytrwać do piątku po lekcjach i bedzie git:D [/COLOR] Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 heh:D dobre z tym zad na angielski po rusku:evil_lol: dobrze ze sie skapnęłaś:D hehe:) ja miałam na punkty w podstawówce:) a z tym krawatem fajny pomysł:D ja ostatnio widziałam taki boski perfum dla chłopaka w kształcie auta:D świetny był:) aż załowałam ze nie mam chłopaka bo na dzien chłopca bym mu kupiła;) Quote
Tepes Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [COLOR=Blue]No dobrze żę sie skapłam:DFajnie by to wygladało zadanie z angola po rusku:evil_lol: Wiesz co to zależy bo nie łatwo jest kupować perfum komuś np Tobie się podoba a innej osobie nie[/COLOR] Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ale ten był ładny:D a najbardziej mi sie opakowanie podobało:D w sumie nie łatwo dopasowac komus prezent i najczesciej ja jak komus kupuje to biore pod uwage co lubi albo jaki jest:D ja ostatni jak bylam na urodzinach u kolegi to z kolezankami sie składałam na prezent;D kupiłysmy mu spodenki w kwiatki hawajskie bo chciał i samochodzik dla małych dzieci(bo on taki dziecinny jeszcze) i bardzo sie cieszył i bawił samochodzikiem:evil_lol: Quote
Martunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ale macie pełno tego.. nie no aż z tego nawału nauki pomyliłaś zadanie z angielskiego na ruski, spoko. :D No właśnie, te bokserki i krawat to fajny pomysł. :) Quote
Tepes Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='Sweetaśna']ale ten był ładny:D a najbardziej mi sie opakowanie podobało:D w sumie nie łatwo dopasowac komus prezent i najczesciej ja jak komus kupuje to biore pod uwage co lubi albo jaki jest:D ja ostatni jak bylam na urodzinach u kolegi to z kolezankami sie składałam na prezent;D kupiłysmy mu spodenki w kwiatki hawajskie bo chciał i samochodzik dla małych dzieci(bo on taki dziecinny jeszcze) i bardzo sie cieszył i bawił samochodzikiem:evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]No opakowanie możę fajne zapach może też ale nie wiesz czy sie komu innemu spodoba:D No w sumie niektórzy no większość składa się na prezent ale ja chce sama kupić:D [/COLOR][quote name='Martunia']Ale macie pełno tego.. nie no aż z tego nawału nauki pomyliłaś zadanie z angielskiego na ruski, spoko. :D No właśnie, te bokserki i krawat to fajny pomysł. :)[/quote] [COLOR=Blue]Niestety takie uroki liceum:D Ale raczej wezne krawat:D [/COLOR] Quote
jbk Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]No w sumie tak ale żeby zdobyć zawód to niestety uczyć się trzeba:evil_lol:[/COLOR] [COLOR=blue]A Ty gdzie pracujesz??[/COLOR][/quote] W biurze rachunkowym :) Dzień dobry środowo i deszczowo :) Quote
Tepes Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [COLOR=Blue]Yhy:) No tak witamy również środowo i niestety również deszczowo:evil_lol: [/COLOR] Quote
infers Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 szkoła jest the best, najlepsza jest chemia:loveu::loveu::loveu::mdleje::diabloti: Quote
łapeczek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 heyoooo ;] zapraszam do siem ...duzo fot ;] Quote
Recommended Posts