Klaudysiaczek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ooo... A już miałam nadzieję... xD Quote
agaciaaa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [url]http://i36.tinypic.com/2lac6f9.jpg[/url] :loveu: w czyim wyrku Bonek sypia, w Twoim? ;) Quote
Tepes Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [COLOR=Blue]Tu akurat od rodziców xP Bo tam ma dużo miejsca a ja mam taki fotel rozkładany i trochu ciasno mu jest w nim xP [/COLOR] Quote
Tepes Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [COLOR=Blue]Dziękuję:D Chciałam dać oko ale nie umie znajść xP [/COLOR] Quote
infers Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Cze! Jak głowa Bona zarosła już sierścią? Quote
Tepes Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='infers1995']Cze! Jak głowa Bona zarosła już sierścią?[/quote] [COLOR=Blue]Hej:) Chłopie włosy mu tak w 5 min nie odrosną xP Troche mu urosła ale jeszcze z miesiąc może więcej [/COLOR][quote name='Sweetaśna']ale nochal sliczny:D[/quote] [COLOR=Blue]Bo Bonciowy:loveu:[/COLOR] Quote
Martunia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ale fajny nowy avatarek! :) No właśnie, te urodziny Ci wszystko wynagrodzą.. a jak tam pewnie będzie fajnie..... :cool3: Quote
łapeczek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 wlasnie wrocilam ze spaceku z maksiem i stwierdza ze na dworku BUBA ;/ Quote
Klaudysiaczek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 A ja dziś stwierdzam, że nie mogę się porządnie wyspać. A przynajmniej, że nigdy nie można zrobić tego, co się chce tak, aby starczyło na tydzień... Quote
Tepes Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 [COLOR=blue]No itak infers niestety takie życie:D[/COLOR] [COLOR=#0000ff]No marta fajny fajny:Dbo bonciowy kinol:D[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Ania no tak niestety pogoda jest do duuu...:evil_lol:[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Klaudysieczek no ja też się nie wyspałam i teraz siedze na infie:Di coś tam robimy:P[/COLOR] [COLOR=#0000ff]ogólnie nudno jest:P[/COLOR] Quote
Klaudysiaczek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 A ja siedzę w domu, obskakują po kolei tematy z Dogomanii i ogólnie rozmyślam nad swoim życiem... xD Quote
Tepes Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 [COLOR=blue]A czemu Ty nie w szkole??:D[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Na kiedy macie te przedstawienie albo co tam?:D[/COLOR] [COLOR=#0000ff]Ładnie to tak od rana na kompie siedzieć:P[/COLOR] Quote
jbk Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Piękny nosek -avatarek :) Powiem szczerze, że współczuję Wam chodzenia do szkoły :diabloti: Quote
Klaudysiaczek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Hm... Nie jestem pewna co bym wolała - pracę czy szkołę ... To zależy też od zawodu ... :diabloti:. Quote
Tepes Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 [quote name='jbk']Piękny nosek -avatarek :) Powiem szczerze, że współczuję Wam chodzenia do szkoły :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Dzięki!:) No tak ale niestety trzeba chodzić do szkoły jak chce się być wetem:evil_lol: [/COLOR][quote name='Klaudysiaczek']Hm... Nie jestem pewna co bym wolała - pracę czy szkołę ... To zależy też od zawodu ... :diabloti:.[/quote] [COLOR=Blue]W sumie teraz jakbym miała wybierać to szkoła a potem praca i już:D [/COLOR] Quote
ewka i haker Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 super banerek az strach tu wchodzic Quote
Tepes Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 [quote name='ewka i haker']super banerek az strach tu wchodzic[/quote] :diabloti::evil_lol: [quote name='Sweetaśna']hejo gieniu:D:D[/quote] [COLOR=Blue]Witam Kunegundzie:loveu: [/COLOR][quote name='M&T']witanko groźni :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]Witanko kudłaci:eviltong:[/COLOR] Quote
Martunia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Hej, Hej Gieniu! :hand: Co tam u Was? Quote
Tepes Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 [COLOR=Blue]Hej Gertrudziu:loveu: A ja jutro mam kartkówke z histy i z geci w środe mam dyktando z ruskiego i bedzie pytała z angola zadania(nie czytać tylko trzeba te zadanie opowiadać) w czwartek ee jak na razie nic i w piątek test z gramatyki z angola. Nauki w 3 dupy...zadań też...aż nic mi sie nie hcce ale w sumie warto iść do szkoły po 1 rzecz:D na początku i na końcu xP Wtajemniczeni wiedzą:D [/COLOR] Quote
ewka i haker Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 po co?D?D:D ja jutro niemiecki i fizyka kto wie co jeszcze Quote
Recommended Posts