Tepes Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 [COLOR=Blue]Heh dziękuje wszystkim:):) Nie wiem kiedy będą kolejne fotki postaram się jak najszybciej dodać jakieś:diabloti: Święta zbliżają się dużymi krokami co kupujecie swoim pociechom pod :tree1:??Ja chciałam kupić Bonowi wielką pluszową biedronę ale już ich brakło:eviltong: Więc kupie mu ogromną kość i nie wiem co do tego:lol: pozdrawiam wszystkich:* [/COLOR] Quote
Akadna Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [COLOR=royalblue]Accti juz się o to pytałaś :cool3:[/COLOR] Quote
Tepes Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 [COLOR=Blue]Ok ok wiem:P No ale tylko 1 osoba odpowiedziała:( A ja nie mam pomysłu co jeszcze kupić Bonowi:PP [/COLOR] Quote
Tepes Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 [quote name='basia bonnie']np. dużo smakołyków :)[/quote] [COLOR=Blue]Nie no bez przesady do jedzonka tylko wielka kość bo nie może ciągle jeść:eviltong: Może kupie mu kolejną zabawkę:diabloti: [/COLOR] Quote
Akadna Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Nie no bez przesady do jedzonka tylko wielka kość bo nie może ciągle jeść:eviltong: Może kupie mu kolejną zabawkę:diabloti: [/COLOR][/QUOTE] [COLOR=royalblue]To która to będzę? 22? :o:o:o :eviltong:[/COLOR] Quote
Tepes Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 [quote name='Werka'][COLOR=royalblue]To która to będzę? 22? :o:o:o :eviltong:[/COLOR][/quote] [COLOR=Blue]E chyba nie,sama nie wiem on zabawek ma pełno,różnego rodzaju:diabloti: Ja nie wiem czemu ale bardzo lubie mu kupować zabawki:evil_lol: [/COLOR] Quote
aaliw Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Przystojniak z tym "czyms" w oku :loveu: Super zdjecia :multi: Moze sama upiecz jakies ciasteczka na swieta dla psa:cool3: Pozdrawiamy Quote
Avaloth Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 hehe xD za niedługo sie Bono w domu nie zmieści bo wszędzie zabawki będą :evil_lol: no tak xD o ile mój tata go wpuści na kanapę :eviltong: ;*;*;*;*;*;* fotki ! xD Quote
ATLANTYDA Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ja myślałam nad jakimś nowym posłaniem ponton lub jakieś inne ale tak do końca nie jestem przekonana :shake: bo nie wiem czy sie to wykorzysta .Bono woli spać na kanapie lub z nami :evil_lol:. Quote
Tepes Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 [quote name='ATLANTYDA']Ja myślałam nad jakimś nowym posłaniem ponton lub jakieś inne ale tak do końca nie jestem przekonana :shake: bo nie wiem czy sie to wykorzysta .Bono woli spać na kanapie lub z nami :evil_lol:.[/quote] [COLOR=Blue]Bono dostanie legowisko ale nie na mikołaja ani pod choinkę tylko tak:eviltong: A tak to on raczej nie śpi na łóżku rzadko... Wili na ziemi,tylko czasami jak mu zimno śpi sobie na łóżku z nami:) pozdrawiam:) [/COLOR] Quote
Avaloth Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 kochany Bonuś :loveu: zapraszam na pierwszy odcinek mojego pasjonującego serialu xD ;*;*;* Quote
Tepes Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [COLOR=Blue] [IMG]http://i18.tinypic.com/80wfepg.jpg[/IMG] Mogę spokojnie odsapnąć pani tylko z tym jedzonkiem żartowała:) [/COLOR] Quote
aaliw Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ale Bono ma wielkiego kolege do zabawy :eviltong: Quote
Martunia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Wreszcie fotki! :multi: Wszystkie śliczne. :loveu::loveu::loveu: Hehe. :) Śmieszne opisy. :lol: Niuch niuch. :cool1: :eviltong: Quote
Tepes Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='aaliw']Ale Bono ma wielkiego kolege do zabawy :eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]No widzisz też mamy goldena miniaturke:diabloti:No trochę stwardniały ale co tam:eviltong:[/COLOR] Quote
Akadna Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [COLOR=royalblue]jakie słodkie fotki:loveu:[/COLOR] Quote
basia bonnie Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [url]http://img508.imageshack.us/img508/1474/bono1jz6.jpg[/url] :O jaka duża miska i kość :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Kingsize w psim wydaniu:evil_lol::evil_lol: [url]http://i4.tinypic.com/6t4qbv4.jpg[/url] Quote
Tepes Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [COLOR=Blue]Dzięki wszystkim:) Postaram się jak najszybciej wstawić nowe fotki:) pozdrawiam:* [/COLOR] Quote
Tepes Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [COLOR=Blue]A właśnie co wsze psiaki dostały od Mikołaja?:cool3: Były grzeczne czy raczej nie?:evil_lol: Bono dostał WILEKIE świńskie ucho:) [/COLOR] Quote
Kida i Olo Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Bono jest piękny! Mój Olek na Mikołaja dostał legowisko :cool3:. Ale nie zasłużył sobie:P. Quote
Tepes Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [COLOR=Blue]Hejo hejo Barnuś ma dziś urodzinki:new-bday: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9054754#post9054754[/url] Link do galerii kto chce składać życzonka:diabloti: [/COLOR] Quote
mia_mia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 swietny avek masz:) powalily mnie te fotki z ta malutka miseczka, moja by chyba ze smiechu padła ;) Quote
Recommended Posts