dog193 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Przemciu, przymknij się :diabloti: Anula, spoko, to mi powiesz później ;) ONka oddali mówisz... Jak będę szukać psa to się wybiorę do schronu, pewnie jakiś ON będzie. Chyba że jakiś foks się znajdzie... :evil_lol: Może kiedyś się z tobą wybiorę :) Jak będę mieć czas. Quote
Tepes Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 następnym razem zajrza tam na 100%:) ale Ty na razie jestżeś niepełnoletnio i jak chesz sie ze mną wybrać musisz wypełnić tako kartka, że Twoi rodzice sie zgadzają na to i, że jak pies sie bajśnie to nie ponoszą za to odpowiedzialnosci;) Quote
dog193 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Ale nie mogę tak jako odwiedzający, ino popatrzeć? Chyba mogę :D Quote
zuzolandia Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Ooooooooo jakie bidne pysiule......... schron to ten rudzki???? moje glajzy szwarniejszee bo wybiglowane na ganc hihihihi' cmokole;-) Quote
dog193 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 NightQueen napisał(a):Stefan Batory i Mieszko I :diabloti: Poza tym, ekhm, pragnę zauważyć, że Mieszko I królem nie był :diabloti: Nie wiem, jak z Batorym :D Quote
Sweet Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='Anula & Bono'] [COLOR=Blue]no tak jak widzisz ale jest ymm zły...sie podejdzie ino do boksu to zaroz...nie wiem czy reaguje tak bo sie boi czy co...ale no cóż masakra Szkoda.. bo cudny jest.. mówisz że agresywny? to pewnie dlatego tam siedzi:( Uwielbiam te pomarszczuchy...;) Quote
Tepes Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='zuzolandia']Ooooooooo jakie bidne pysiule......... schron to ten rudzki???? moje glajzy szwarniejszee bo wybiglowane na ganc hihihihi' cmokole;-) ja rudzki;) a tam cicho moje tyż sa fajne sie nie znosz kobito:diabloti: a jak nie wierzysz to puć sam na spacyr z nami:evil_lol: [quote name='dog193']Poza tym, ekhm, pragnę zauważyć, że Mieszko I królem nie był :diabloti: Nie wiem, jak z Batorym :D dobra dobra Ty nie bydź tako mądro:diabloti: [quote name='Sweet']Szkoda.. bo cudny jest.. mówisz że agresywny? to pewnie dlatego tam siedzi:( Uwielbiam te pomarszczuchy...;) a szkoda jest wszystkich nie ino rasowych... no niestety zły facecik jest Quote
NightQueen Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 dog193 napisał(a):Poza tym, ekhm, pragnę zauważyć, że Mieszko I królem nie był :diabloti: Nie wiem, jak z Batorym :D potrzebowałaś czasu na odpowiedź żeby sprawdzić w wikipedii :diabloti: Nie był królem, był księciem, ale jako że w tamtych czasach nie było pojęcia Król Polski, a władca Polski, co oznaczało praktycznie to samo, można go uznać za króla :diabloti::eviltong: A Batory był już koronowanym królem Polski oraz był księciem Siedmiogrodu Quote
NightQueen Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='Anula & Bono']wy nie mocie o czym godać?:D poczet królów Polskich to bardzooo ciekawy temat :cool3: nei narzekaj tylko się skup a może czegoś się nauczysz :diabloti: Quote
dog193 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Nie, po prostu ta cięta riposta przyszła mi nieco później na myśl :diabloti: Księciem? Nasz historyk nic nam na ten temat nie mówił :diabloti: Quote
Sweet Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='Anula & Bono']j[COLOR=Blue]a szkoda jest wszystkich nie ino rasowych... no niestety zły facecik jest No tak wiadomo że wszystkich Ale że pomarszczuchy uwielbiam to jego mi już w ogóle..:( Quote
NightQueen Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 dog193 napisał(a):Nie, po prostu ta cięta riposta przyszła mi nieco później na myśl :diabloti: Księciem? Nasz historyk nic nam na ten temat nie mówił :diabloti: bo ty jeszcze młoda i jedwabista jesteś :cool3: jak się postarzejesz i pójdziesz do lic. to się wielu ciekawych rzeczy dowiesz :diabloti: Quote
dog193 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Moja droga, ja jestem w drugiej klasie liceum :diabloti: I mamy bardzo przystojnego historyka :diabloti: Quote
NightQueen Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 dog193 napisał(a):Moja droga, ja jestem w drugiej klasie liceum :diabloti: I mamy bardzo przystojnego historyka :diabloti: wiem, miałam na myśli studia (ja mam tyle historii że mi bokiem wychodzi) :evil_lol: a napisałam lic. Apropo's rozmowy, to kiedy wpadniecie do Kl. Auschwitz-Birkenau? :cool3: w ramach lekcji historii, mogę wam wyłożyć całą historię obozu :cool3: No i właśnie, przystojny nauczyciel = brak wiedzy :diabloti: Quote
Tepes Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 [quote name='NightQueen']poczet królów Polskich to bardzooo ciekawy temat :cool3: nei narzekaj tylko się skup a może czegoś się nauczysz :diabloti: nie dzięki jakoś historia do mie nie przemawio:diabloti: [quote name='Sweet']No tak wiadomo że wszystkich Ale że pomarszczuchy uwielbiam to jego mi już w ogóle..:( jo uwielbiom TTB kerych jest duuużo i kochom moje ulubienica Tesa ale jakoś jest ji mi tam samo szkoda jak wszystkich, a nie że dziela na kategorie a bo to TTB to mi bardzo szkoda od zwykłego burka [quote name='NightQueen']bo ty jeszcze młoda i jedwabista jesteś :cool3: jak się postarzejesz i pójdziesz do lic. to się wielu ciekawych rzeczy dowiesz :diabloti: aleś teroz wpadła laska rok młodszo ode mie a jo maturalno klasa kiś kiś:diabloti: wiesz co jo łaża do lic i jakoś nie dowiedziałach sie interesujących rzeczy na hiście:diabloti: [quote name='dog193']Moja droga, ja jestem w drugiej klasie liceum :diabloti: I mamy bardzo przystojnego historyka :diabloti: oj tak zgadzom sie z tym 2 zdaniem:diabloti: [quote name='NightQueen']wiem, miałam na myśli studia (ja mam tyle historii że mi bokiem wychodzi) :evil_lol: a napisałam lic. Apropo's rozmowy, to kiedy wpadniecie do Kl. Auschwitz-Birkenau? :cool3: w ramach lekcji historii, mogę wam wyłożyć całą historię obozu :cool3: No i właśnie, przystojny nauczyciel = brak wiedzy :diabloti: no i tako historia mia akurat interesuje:) wiesz co jo mom bakba co mo farbowany chełm na głowie brele jak denka od butelek i tyż 0 wiedzy:diabloti: Quote
NightQueen Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Mówię Ci, przyjedź, zobacz, ja daruje wam suche fakty i będzie ciekawie ;) Wiem że historia w szkole to jedno, a historia w praktyce to drugie, ale mieszkać na Śląsku i nie widzieć Kl. Auschwitz to wstyd :mad: Quote
Sweet Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]jo uwielbiom TTB kerych jest duuużo i kochom moje ulubienica Tesa ale jakoś jest ji mi tam samo szkoda jak wszystkich, a nie że dziela na kategorie a bo to TTB to mi bardzo szkoda od zwykłego burka Nie o to mi chodziło. Ale mniejsza. Wszystkich schroniskowych jest mi żal. Quote
Tepes Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 [quote name='NightQueen']Mówię Ci, przyjedź, zobacz, ja daruje wam suche fakty i będzie ciekawie ;) Wiem że historia w szkole to jedno, a historia w praktyce to drugie, ale mieszkać na Śląsku i nie widzieć Kl. Auschwitz to wstyd :mad: Te mi nie wstyd bo jo widziałach to Ewa ino tako:diabloti: [quote name='Sweet']Nie o to mi chodziło. Ale mniejsza. Wszystkich schroniskowych jest mi żal. Z Twoich wcześniejszych wypowiedzi wyniko co innego;) Quote
Avaloth Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Patuś, Ewciu miażdżycie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: btw Przemciu Ty dzisiaj wszystkie galerie przeleciałaś :D http://i54.tinypic.com/35k0uhv.jpg Boże, jakie oczy. :loveu: http://i56.tinypic.com/20ztc7k.jpg ten mnie strasznie zauroczył, ma w sobie taką lekko corgową urodę :) biedne takie to wszystko :shake: chyba zacznę też do schronu chodzić :) bo Ola164 też może będzie chodzić więc będę z nią. Quote
NightQueen Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 W takim razie wykreślam Cię Anula z mojej listy osób które powinny się wstydzić :evil_lol: Iś to ty jeszcze nie zauważyłaś że rozmowy Ja kontra Ewulec są wyjątkowo interesujące :diabloti: a tam wszystkie galerię :evil_lol: troszkę tylko :cool3: powinnyście być zaszczycone :diabloti: Quote
Tepes Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 [quote name='Iś & Chester']Patuś, Ewciu miażdżycie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: btw Przemciu Ty dzisiaj wszystkie galerie przeleciałaś :D http://i54.tinypic.com/35k0uhv.jpg Boże, jakie oczy. :loveu: http://i56.tinypic.com/20ztc7k.jpg ten mnie strasznie zauroczył, ma w sobie taką lekko corgową urodę :) biedne takie to wszystko :shake: chyba zacznę też do schronu chodzić :) bo Ola164 też może będzie chodzić więc będę z nią. jedne oko:diabloti: drugie mioł brązowe;) fajnie, ze bydziesz łazić:) [quote name='NightQueen']W takim razie wykreślam Cię Anula z mojej listy osób które powinny się wstydzić :evil_lol: Iś to ty jeszcze nie zauważyłaś że rozmowy Ja kontra Ewulec są wyjątkowo interesujące :diabloti: a tam wszystkie galerię :evil_lol: troszkę tylko :cool3: powinnyście być zaszczycone :diabloti: ah dzięki dzięki:diabloti: Quote
NightQueen Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 w Ośw. ostanio był szczeniak, bardzo podobny do tego waszego psa, też miał oczy różnych barw i podobny odcień sierści nawet mam zdjęcie Quote
Tepes Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 no trocha podobny ino nasz jest brązowo pręgowany;) śliczne sa takie oczyska:loveu: Quote
Recommended Posts