zuzolandia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Anula & Bono'] A jo se czekom na pizza:diabloti:miała być godizna temu a ich nie widu nie słychu i mi sie juz spac chce bo ta pizza wlasnie jest u mnie :eviltong::eviltong: siemankoo:loveu: Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='zuzolandia']bo ta pizza wlasnie jest u mnie :eviltong::eviltong: siemankoo:loveu: Tjaaa jasne xD Ciekawe skąd mój brat wie kaj Ty mieszkosz ze jest u Ciebie:diabloti: Nie no ale zaszalałach po 1 kawałku miałach dość xD i dzisiej se jeszce odgrzeja na kolacja bo mi zostało:diabloti: [quote name='halgre58'] hej hej:loveu::loveu: Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 chcesz to ciasto? bo ostatni kawalek nakladac zaraz bede :P Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='deer_1987']chcesz to ciasto? bo ostatni kawalek nakladac zaraz bede :P ojjj chca chca:loveu::loveu: Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Anula & Bono']ojjj chca chca:loveu::loveu: i smakowalo? Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='deer_1987']i smakowalo? oczywiście:loveu::loveu: Kurde a jo żem jest choro...do szkoły nie ida ino kurde mom spr z maty w piątek ino teroz nie wiem czy bydzie bo nasza babka jest tyż choro czy cuś i nie ma ji do końca tygodnia Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 no ja tez sie czuje ze choroba bierze w materialy co mamy sie uczyc i odp na pytania mam w domu wiec zobacze czy nie zostane do konca tygodnia w domu. bo na jedno mi wyjdzie, do szkoly ide i czytam materialy i odp na pytania to kurna to samo w domu moge robic pod kolderka :D Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='deer_1987']no ja tez sie czuje ze choroba bierze w materialy co mamy sie uczyc i odp na pytania mam w domu wiec zobacze czy nie zostane do konca tygodnia w domu. bo na jedno mi wyjdzie, do szkoly ide i czytam materialy i odp na pytania to kurna to samo w domu moge robic pod kolderka :D no własnie to lepi posiedzieć i porobić to w domu:diabloti: Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Anula & Bono']no własnie to lepi posiedzieć i porobić to w domu:diabloti: Mnie to w ogole wkurza bo dostaje materialy i nauczycielka nic nie gada tylko jest w razie co do pomocy i sami siedziemy i odpowiadamy na pytania tylko kurna jakie to nudne siedziec w cichej klasie i ciagle te pytania... ale to tak ze za ucznia na dystans czyli w domu dostaja mniej kasy niz za takiego co siedzi w szkole stad musimy w szkole siedziec :angryy: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 hejoOo..:diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu: wpadłam i chyba ide xD :razz::razz: :loveu::loveu::loveu: a tak myslalam ze jestes chora po glosie slyszalam :razz::p a pozniej jeszcze potwierdzilas xD Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='deer_1987']Mnie to w ogole wkurza bo dostaje materialy i nauczycielka nic nie gada tylko jest w razie co do pomocy i sami siedziemy i odpowiadamy na pytania tylko kurna jakie to nudne siedziec w cichej klasie i ciagle te pytania... ale to tak ze za ucznia na dystans czyli w domu dostaja mniej kasy niz za takiego co siedzi w szkole stad musimy w szkole siedziec :angryy: My tak momy na rozszerzonym angolu to idzie ogupieć:lol: to tak już godałąch że lepi w domu se to rozwiązywać niż 3 godziny gnić w szkole jak i tak na to samo wyjdzie [quote name='HuSkYy-Paulina-94']hejoOo..:diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu: wpadłam i chyba ide xD :razz::razz: :loveu::loveu::loveu: a tak myslalam ze jestes chora po glosie slyszalam :razz::p a pozniej jeszcze potwierdzilas xD heloł:loveu: ale kurde na początku nie wiedziałach czy odebrać czy pomyliłaś sie abo nie zablokowałaś fona xD ale głos mom jak jakis stary chłop xD Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Anula & Bono']My tak momy na rozszerzonym angolu to idzie ogupieć:lol: to tak już godałąch że lepi w domu se to rozwiązywać niż 3 godziny gnić w szkole jak i tak na to samo wyjdzie dokladnie ale oczywiscie zaraz nasi mowia ze w domu to co innego sie robi a nie zadania.. poniewaz wiem co mam robic a nie czuje sie najlepiej to pewnie wlasnie w domu zostane Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='deer_1987']dokladnie ale oczywiscie zaraz nasi mowia ze w domu to co innego sie robi a nie zadania.. poniewaz wiem co mam robic a nie czuje sie najlepiej to pewnie wlasnie w domu zostane no i np mi w domu dużo lepii zadania sie robi bo w szkle sie stresuja i wgl i to nie musza do 4 gnić w szkole ino bych se w domciu wszystko ładnie pięknie zrobiła no ale cóż:/ no to zostań i sie kuruj:loveu: Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Anula & Bono']no i np mi w domu dużo lepii zadania sie robi bo w szkle sie stresuja i wgl i to nie musza do 4 gnić w szkole ino bych se w domciu wszystko ładnie pięknie zrobiła no ale cóż:/ no to zostań i sie kuruj:loveu: pomysl sobie ciepla kolderka soczek malinowy i dwa psy do grzania :loveu::loveu::loveu::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='deer_1987']pomysl sobie ciepla kolderka soczek malinowy i dwa psy do grzania :loveu::loveu::loveu::eviltong::eviltong::eviltong: i git majonez xD jutro i w czwartek tak bydzie:loveu::loveu: no ino jo 1 pies xD a w pt chyba póda do szkoły z żeby tyn spr napisac:cool1: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Anula & Bono'] heloł:loveu: ale kurde na początku nie wiedziałach czy odebrać czy pomyliłaś sie abo nie zablokowałaś fona xD ale głos mom jak jakis stary chłop xD jak stary chłop <lol2> ty chyba mojego nie slyszalas ...nom dobra slyszalas ale i tak mam taki ze <olaboga> Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']jak stary chłop <lol2> ty chyba mojego nie slyszalas ...nom dobra slyszalas ale i tak mam taki ze <olaboga> jee tam mosz normalny głos fajny:) i co z ta karmą mosz? podać Ci adres?:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Anula & Bono']jee tam mosz normalny głos fajny:) i co z ta karmą mosz? podać Ci adres?:diabloti: haha wyjadly mi z reki :roll: a adres podaj to ci wysle ziarenko kociej xD Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']haha wyjadly mi z reki :roll: a adres podaj to ci wysle ziarenko kociej xD jeee tam ziarenko koci to se wsadź:eviltong: a chcesz posłuchać psów? a no możesz dać HAU HAU cedzaaaaaaaaa:evil_lol::evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Anula & Bono']jeee tam ziarenko koci to se wsadź:eviltong: a chcesz posłuchać psów? a no możesz dać HAU HAU cedzaaaaaaaaa:evil_lol::evil_lol: gdzie mam wsadzic ??xD :roflt: akurat jak dzwonilam zaden nie szczekał to co poradzic :D:D:D:diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']gdzie mam wsadzic ??xD :roflt: akurat jak dzwonilam zaden nie szczekał to co poradzic :D:D:D:diabloti::loveu::loveu::loveu: nie wiem mosz dużo dziurek w ciele wybierz se gdzie:diabloti: nie no hau hau było fajne:evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 no to my w czwartek popoludniu mamy dostac temat do pisania i pisac w piatek w szkole i oddac w poniedzialek wiec nie ma sensu bo moge pisac w domu tez :P Quote
Tepes Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='deer_1987']no to my w czwartek popoludniu mamy dostac temat do pisania i pisac w piatek w szkole i oddac w poniedzialek wiec nie ma sensu bo moge pisac w domu tez :P nooo oczywiście po co w szkole jak można w domu:diabloti: Quote
Recommended Posts