Tepes Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Iś & Chester']ja bym wzięła 1 i 5 albo 7 na konkurs ^^ cudne :loveu::loveu::loveu: o kupiłaś jaszczurowy komplecik :) ładnie Bonkowi, jak we wszystkim zresztą :eviltong::loveu: matko, ja mam być z Toba w domku !:cool3: dokładam się do egzorcysty :evil_lol::evil_lol: Ok dzięi jeszce sie zastanowia;D Na pewno biera 5 i zastanawiom sie między 2 a 7 No a co bydziesz e mną w domku boisz sie?:evil_lol: Nojwyży obedra Cie ze skóry:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
dog193 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ej, miało być 6 :diabloti: Tak satanistycznie :evil_lol: Isia, bój się bój, bo Anula opętana i nawet się postawila egzorcyście :diabloti: Quote
Tepes Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='dog193']Ej, miało być 6 :diabloti: Tak satanistycznie :evil_lol: Isia, bój się bój, bo Anula opętana i nawet się postawila egzorcyście :diabloti: A jo już sama nie wiem...:evil_lol: Oj tak Isia bój sie:diabloti::diabloti: Quote
Tepes Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='C&B']1 albo 6:loveu: Dwa zdjęcia wysyłać można. 2 i 6 chyba wyśla:D Quote
C&B Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Anula & Bono']Dwa zdjęcia wysyłać można. 2 i 6 chyba wyśla:D Może i lepiej, bo wszędzie nie będzie taki szczerzuj :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Anula & Bono']Heeeej:loveu::loveu::loveu: Dzięi bardzo:) No nagadane bo nagadane a co sie bedziemy:evil_lol: A właśnie czemu nie jedziesz? [FONT=Georgia]no właśnie ;) tylo żeby znowuż jakiś mod sie nie doczepił :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia]Bo prawie w tym samym czasie jedziemy na wakcje w Bieszczady :roll:[/FONT] [FONT=Georgia]Ale mam nadzieję że następny raz już pojadę :loveu:[/FONT] Quote
Tepes Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='C&B']Może i lepiej, bo wszędzie nie będzie taki szczerzuj :diabloti: Jedne żeby był z wystawionymi zębiskami a drugie normalne chce dać:evil_lol: [quote name='Bartiśkowa_'][FONT=Georgia]no właśnie ;) tylo żeby znowuż jakiś mod sie nie doczepił :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]Bo prawie w tym samym czasie jedziemy na wakcje w Bieszczady :roll:[/FONT] [FONT=Georgia]Ale mam nadzieję że następny raz już pojadę :loveu:[/FONT] Aha no szkoda zę w tym roku nie pojedziesz ale może za rok:) [quote name='Agrafka2-']liczba 6 ci szczęście przyniesie :D Ojj tak:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Martunia']Witaj Gieniu :hand: ! Jeszcze pamiętam ! Witaj witaj Gertrudziu:loveu: Jo mom nadzieja że dobrze zapamiętałach:evil_lol: Quote
Martunia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Witaj Gieniu :hand: ! [SIZE="1"]Jeszcze pamiętam ! Quote
Tepes Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Przeskoczyło:angryy::angryy: No to idem na "randkem":diabloti: Boże jo sie już znim widziałach fajnie było i wgl ale zaś sie stresuja trzymać kcuki:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Tak, chyba dobrze, o ile dobrze pamiętam. :evil_lol: Trzymam kciuki !!! :thumbs: Będzie dobrze. :):):) Quote
Tepes Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Martunia']Tak, chyba dobrze, o ile dobrze pamiętam. :evil_lol: Trzymam kciuki !!! :thumbs: Będzie dobrze. :):):) Ta dobrze zapamiętałach:evil_lol: To trzymej mocno bo poważnie zaś tak sie stresuja że OMG:evil_lol: No jo nie wiem czy bydzie dobrze:diabloti: A później o 17 spotykam się z Panią Ewą moją kochaną czyli dog193:loveu: Quote
Martunia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Będzie dobrze, nie przejmuj się. ;) :kciuki: O, to udanej randki i miłego spotkania. :) Quote
dog193 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Anula & Bono']A później o 17 spotykam się z Panią Ewą moją kochaną czyli dog193:loveu: To ja, to ja! :loveu::loveu: I pamiętaj, że ostrzegałam/em, że tak naprawdę jestem Pawłem i lubię dziewczynki :diabloti: :evil_lol: Quote
LadyK Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Martunia napisał(a): O, to udanej randki i miłego spotkania. :) To samo miałam pisać :eviltong: Quote
dog193 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Anula pisze, że randka zapowiada się świetnie, bo jej tramwaj uciekł :cool1: Quote
bianka19 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Piękny piesek :loveu: Śliczniusi !!.. Zapraszam do mnie Quote
Tepes Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Martunia']Będzie dobrze, nie przejmuj się. ;) :kciuki: O, to udanej randki i miłego spotkania. :) Dzięki zara powiem co i jak:D [quote name='dog193']To ja, to ja! :loveu::loveu: I pamiętaj, że ostrzegałam/em, że tak naprawdę jestem Pawłem i lubię dziewczynki :diabloti: :evil_lol: A ja jestem Antek i lubie chłopców:evil_lol: [quote name='Owczarkowa'] To samo miałam pisać :eviltong: dziaa:evil_lol: [quote name='dog193']Anula pisze, że randka zapowiada się świetnie, bo jej tramwaj uciekł :cool1: Ah te moje szceście:diabloti: [quote name='bianka19']Piękny piesek :loveu: Śliczniusi !!.. Zapraszam do mnie Dzięki bardzo:) Quote
Tepes Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 No to jak wcześniej Ewa napisała bana mi uciekła menda jedna:evil_lol: Ale nawet gościu mnie widział starczyło zę jeszce przejdę na 2 str bany a ten ciul zamyka drzwy i cya...:angryy::angryy: Ale na szczęście Wojtek na mnie nie czekał bo wyszliśmy sobie na przeciwko:diabloti:ale szczerze na początku stres jak byłam w domu ale jak już jechałam spoko loko luz i spontan:evil_lol::evil_lol: Łaizli my se godali my se do parku my poszli godali my:D łazili my:P jezu nie umia tak szcegółowo opisać:DFajnie było ale niestety musiał wcześniej isć do szedł do wujka na urodziny i akurat zdązyliśmy powłazić do busów przed burzą i deszczem(przynajmniej tyle:evil_lol:) no i niestety mój plan z porzegnaniem szlag trafił...:shake:bo akurat szlismy w stronę busa patrzymy jedzie jego on już leci a ja mu chwila9 bo musaiąłm mu jeszce dac koszulkę z Chłapowa i kamulec jakiś z 3dniówki:evil_lol:) w\ale niestety zdązylisy tylko powiedzieć sobie cześć bo by mu bus uciekł:-( no ale i tak było bardzo miło i fajnie:multi::loveu::loveu: Quote
Martunia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 No widzisz, mówiłam, że będzie ok ! :cool3: Szkoda tylko, że musiał się tak spieszyć, ale pewnie jeszcze się spotkacie nieraz. ;) Teraz będzie spotkanko następne, z dog, tak :D ? Quote
Tepes Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='Martunia']No widzisz, mówiłam, że będzie ok ! :cool3: Szkoda tylko, że musiał się tak spieszyć, ale pewnie jeszcze się spotkacie nieraz. ;) Teraz będzie spotkanko następne, z dog, tak :D ? Kochana on już sie mnie pytał czy znam Świerklaniec no a a zę nie a on noo to dobrze to sie pytam a czemu no bo tam jest taki fajny park i pojedziemy tam:evil_lol::evil_lol:A w ogóle super uwielbiom goscia:diabloti::evil_lol::evil_lol: Ta teraz z Ewą:) Tylko na początku miałayśmy dylemat czy ma przyejchać czy nie bo burza była i lało jak cholera ale już przeszło:) Quote
Recommended Posts