Matusz Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 miałem tel od pana z Krakowa, na razie nic nie chcę zapeszać... dam znać, ale już być może w tą sobotę pan przyjedzie aż z Krakowa po Franca :) 3majcie kciuki ! Quote
natija Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 oby sie udalo:):) trzymam mocno kciuki za Franca i nie zapeszam..... Quote
asia-s Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 lidka_park napisał(a):i ja 3mam kciuki za Franca trzymamy kciuki:thumbs::thumbs: ;) Quote
neverend Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 I Francio pojechał dziś do nowego domku... Rodzinka wspaniała z domem i ogródkiem, mieszkająca daleko...Bardzo pokochała naszego kudłaczka, państwo wyjechało już o 1 w nocy,by dotrzeć do Francusia..a on był taki szczęśliwy... Dziękujemy Państwu z Krakowa!!! FILMIK! Quote
neverend Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 on tu jest na smyczy - jak coś,choć może nie widać, bo to ta cieniutka - rozsuwana:) Quote
natija Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 super,ze Franc znalazl kochajacy domek:):):) Quote
Matusz Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 suuper !! mój cudny chłopak świetnie trafił !! :loveu::loveu::multi::multi::multi: a filmik jaki fajny dzięki never że pomogłaś, ja w tym czasie pisałem klasówkę z biologii :diabloti: zaraz zmieniam tytuł :multi::multi: Quote
Matusz Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Marta zaprosiłaś może pana Darka i jego żonę na wątek Franca tu na dogo ?:) Quote
asia-s Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Franc:loveu::loveu::loveu: Ludziki z Ostrody :loveu::loveu::loveu: Quote
LALUNA Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 A jaki mały szczekacz :evil_lol: Super ze tak szybko znalazł domek Quote
lidka_park Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 o rany, myslałam ze dopiero jutro przyjadą, a tu taka niespodzianka :multi: kolejny ostródzki przystojniak zamieszkał w Krakowie :loveu: :laola::bigcool::laugh2_2::bigcool::laugh2_2: Quote
anetta Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 :multi: po cichu kibiciwałam kudłaczowi. Ale super! I tak daleko pojechał :multi: Quote
Matusz Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 nie mam info co u Franca ani zdjęć... będę musiał sam maila napisać... Quote
natija Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 no chetnie zobaczylam bym znowu Franca:):) Quote
asia-s Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Matusz napisał(a):nie mam info co u Franca ani zdjęć... będę musiał sam maila napisać... Matusz masz moze wiesci od Franca Quote
Matusz Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 asia-s napisał(a):Matusz masz moze wiesci od Franca niestety nie... tzn nie odpisał pan Darek na mojego maila ale pan dzwonił do schroniska i mówił, że wszystko w porządku, psiaki się dogadują i wszystko ok ;) Quote
Recommended Posts