Hakita Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 TITA to piękna , malutka sunia znaleziona ok. 2 miesięcy temu na śmietniku… Do dnia wczorajszego przebywała u dziewczyn, które ją znalazły, ale musiały wyjechać i od wczoraj TITA jest w DT u naszych kochanych koleżanek – wolontariuszek ze schroniska. TITA ma około 6 miesięcy. To przepiękny i przekochany piesek… Jest niesamowicie umaszczona - piękny czekoladowy kolor, piękne zielono-niebieskie oczęta i przecudowny słodziutki noseczek… To malutka psinka - nie będzie duża, taka nakolankowa Damunia… Sprawa jest pilna, ponieważ nasze dziewczyny mają razem z TITĄ aż 7 psów w mieszkaniu w kamienicy, dlatego proszę pomóżmy znaleźć jej domek… Zobaczcie jaka ona ŚLICZNA...:loveu::loveu::loveu: Quote
Pascal Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Chcielibyśmy zobaczyć ale nic nie widać niestety. Quote
Hakita Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='Pascal']Chcielibyśmy zobaczyć ale nic nie widać niestety. Już jest nasza nakolankowa Damulka...:loveu::loveu: Quote
Hakita Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Dziękujemy kochana Cioteczko...:loveu: A tak przy okazji, co z tymi kociakami??? Kaska nadal potrzebna??? :cool3: Ja tam się oferowałam, ale PW nie dostałam...:shake: Quote
halbina Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Kaska potrzeban... ale zbiera Berni... ona taka zabiegana... :roll: Quote
Hakita Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 No to Ciotuniu podpowiedz tam o te PW...;) Quote
halbina Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ok, będę molestować Berni na gg... :evil_lol: Quote
Eva Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 TITA - sama słodycz. Napewno szybciutko znajdzie domek. Quote
mrowa23 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 zaproszona stawiam sie na miejscu:) cudenko malenkie mmm takie na kolanka Quote
Hakita Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Wystawiłam Małą na allegro, ale czy tylko ja nie widzę fotek...? :roll: Evunia moja kochana jest...:loveu: Quote
asiak Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 i ja również stawiam sie na Titowo-Czekoladowym posterunku :loveu: cioteczki nikt tu nie napisał że Titunia to wyjatkowo obronny psiak, nie da skrzywdzić swojej pańci :evil_lol: Quote
Hakita Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Titulku, no nikt się Tobą nie interesuje...:shake: Quote
mrowa23 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 interesuja sie ale gapia sie po cichu w te oczka niesamowite... Quote
Eva Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Domeczku znajdź się szybciutko dla takiego słodziaka !!!! Quote
Hakita Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Titulku kochana, gdzie ten Twój domeczek...:cool3: Quote
halbina Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Czy te oczy mogą kłamać?... Nie! One potrafią tylko kochać!!! Quote
Eva Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Titusia, skacz szybciutko po domeczek. Żeby Ci się trafił taki kochany jak dzisiaj mojej malutkiej koteczce. Dzięki:loveu: Hakitko. Quote
Hakita Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Evuniu Kochanie a za co??? :cool3: Ja nic przecie nie zrobiłam...:shake: Quote
Eva Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Hakitko, dałaś umowę, dobre słowo i serdeczne myśli. Myślisz, że to mało??? Kicia ma dobry domek , bo mój pan ze sklepu zoo zna ludzi od 12 lat i sam ich do mnie skierował. Mam nadzieję, że DT też Ci ( a właściwie Norbiemu) się udał? Quote
Hakita Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Echhh Kochana bez przesady, ale serdecznie dziękuję...:loveu: A Norbi jest w DT u naszej kochanej dogomaniaczki Mrówci...:loveu: Zerknij na wątek Kochana...;) Wspaniale, że Kicia ma cudowny domeczek!!! :multi::multi::multi: Quote
mrowa23 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 a co to za leserstwo wsrod ciotek nikt nie odwiedza naszej kruszynki? Quote
Recommended Posts