Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
Luna gotowa do przeprowadzki do swojego domku! Komu?... Komu!?...

Mój znajomy będzie dzwonić do schronu żeby odwiedzić Lunę,bo chciałby jej dać dom.
Zobaczymy co z tego będzie:)

Posted

No nic, domek nie wypalił. :cool1:

Ale przypomniałam sobie o pewnym panu, który chciał zaadoptować moje suczydełka Olcię i Carmen. Napisałam do niego dziś w sprawie Luny. Ciekawe czy odpisze.

Posted

No ja gotowa z ogłoszeniem, ale allegro coś mi wariuje...:placz:
Tekścik napisałam, fotki obrobiłam, więc będę próbować. Tak miałam też, jak Mozartowi zakładałam, ale to mu na szczęście wyszło. :loveu:
Jak tylko uda mi się wystawić, to wrzucę tu link. ;)

Posted

Ha!! No cóż moi drodzy!! Napisałam jak wiecie do pewnego pana, co kiedyś chciał moje suczynki, ale nie dostał. On chciał żywiołową suczkę huski, wysterylizowaną. No i Lunka spełnia jego wymogi. Jednak dziś dostałąm odpowiedź, że Luna na zdjeciach nie wyglada na huski i nie zrobiła na nim wrażenia. :angryy:

Posted

Halu, zmieniłam. ;)

Powiedz mi, czy jak sie wystawia aukcje cegiełkową, to trzeba coś oferować w zamian, cuś typu fotka lub cuś innego? :cool3:

Wie ktoś coś na ten temat?

Posted

Hala napisał(a):
Ha!! No cóż moi drodzy!! Napisałam jak wiecie do pewnego pana, co kiedyś chciał moje suczynki, ale nie dostał. On chciał żywiołową suczkę huski, wysterylizowaną. No i Lunka spełnia jego wymogi. Jednak dziś dostałąm odpowiedź, że Luna na zdjeciach nie wyglada na huski i nie zrobiła na nim wrażenia. :angryy:

Hala, jeśli Luna nie wygląda na husky, to jak mierne pojęcie ma o tej rasie ten facet :evil_lol:
Bardzo dobrze że nie ma husky , bo chyba nie rozumie co znaczy słowo żywiołowy w mniemaniu haszczaków ,a Lunka zasługuje na dobry dom i ludzi którzy znają się na tej rasie

Pzdr