Liwa Posted March 7, 2004 Posted March 7, 2004 Z checia bym zamiescila, probowalam ale nie wiem jak!?Czy moglbys mi pomoc? Quote
tunio Posted March 7, 2004 Posted March 7, 2004 Z checia bym zamiescila, probowalam ale nie wiem jak!?Czy moglbys mi pomoc? Liwo ja zawsze blagam o pomoc innych ale jesli zwrocisz sie do Zaby14 lub BT (BossTone)to Ci napewno pomoga :D .Ja zawsze prosze Zabulca :roll: Quote
Pilot Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 Co za zbiegi okoliczności na tym forum, moja Majeczka też z waszymi bordogami jest spokrewniona po tatusiu Int.Ch. Hook Colos "Niuniek" oraz Ch. ASTA Mar-Gos Quote
dude Posted March 13, 2004 Posted March 13, 2004 Ale wtopa.... Chciałem wkleić fotkę mojego psiaka ale.... nie wiem jak? Quote
Bardotka Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Witajcie, znajomy poszukuje kontaktow do hodowli dogow w Pl i za granica. Chodzi o sprawdzone hodowle gdzie maja zdrowe, przebadane psy. Czy mozecie cos doradzic? Quote
Recommended Posts