magdyska25 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Widziałam dzisiaj Kajtusia o ile się nie mylę w klatce jest z Stefankiem i Ewcią. Strasznie się cieszył jak widział smycz ale niestety......nie mam ani minuty wolnego:shake::shake: Quote
zonia Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='magdyska25']Widziałam dzisiaj Kajtusia o ile się nie mylę w klatce jest z Stefankiem i Ewcią. Strasznie się cieszył jak widział smycz ale niestety......nie mam ani minuty wolnego:shake::shake:[/quote] Ach, one zawsze takie są sprytne...jak ktoś przechodzi to dają taki koncert że aż serce ściska, ale jak się je wyciąga to już takie proste nie jest...:shake: Stefek się pcha, Kajtek jak taka mała glizda gdzieś między nogami... Quote
magdyska25 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to widzę że nie tylko z moimi są takie problemy w wyprowadzaniu. Kajtuś prosi o domek!!!! Quote
zonia Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='magdyska25']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to widzę że nie tylko z moimi są takie problemy w wyprowadzaniu.[/quote] Ach to dobrze że nie jesteśmy same...:evil_lol: Quote
magdyska25 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 MAła glizda wraca na pierwszą!!!!:evil_lol: Quote
zonia Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Ach byłyśmy dzisiaj z nimi na spacerku...na szczęście wymyśliłam nową metodę ich łapania i wyciągania z klatki więc już nie jest źle...;) Od początku spacerków strasznie polubiłam tą czwórkę...Kajtek jest taki fajny, bezproblemowy, kochany, wdzięczny...:loveu: Quote
magdyska25 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Czwórkę?? to kto jest jeszcze z Kajtusiem w klatce? Ja wiem o Stefciu i Ewie;) a trzeci to kto:cool3:?? Quote
zonia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='magdyska25']Czwórkę?? to kto jest jeszcze z Kajtusiem w klatce? Ja wiem o Stefciu i Ewie;) a trzeci to kto:cool3:?? Jest Ewka:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86071 Stefek:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86371 i Edek:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86361;) Quote
magdyska25 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 aaaaaa to nie wiedziałam o Edku...:oops: Mała glizda Kajtus wskakuje na pierwszą!!!:evil_lol: Quote
zonia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Ach tak....to moja kochana czwóreczka......!!!!;):cool3: Quote
magdyska25 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Kajtuś wędruje na pierwszą!!! Jeden z (miejmy nadzieje) szczęśliwej czwórki!!! Quote
zonia Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 KAJTEK SZUKA DOMU!!!!!!!:helo::helo::helo: Quote
magdyska25 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Malutki Kajtuś prosi o dom!!!! Przecież on taki podobny do jamnisia!!! Dlaczego nikt jeszcze Go nie wypatrzył??!!! Quote
Sawanna Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Czy Kajtek ma jakieś ogłoszenia,allegro itp.??Jeśli nie mogłabym ogłosić psiaka;).Ogłoszenia napewno trochę pomogą,może ktoś go zauważy,w końcu jest podobny do jamniczka a ludzie małe pieski lubią:cool3:.Bo na Dogomani jest za dużo bid żeby Kajtej mógł się przebić:shake:.Ogłoszę go też na moim blogu. Quote
zonia Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Kajtuś jest na: altogielda.pl bono-polska.pl ogloszenia4you.pl drobne.centrumofert.pl eoferty.com.pl etablica.com gielda.bai.pl dogs.pl gieldaogloszen.pl gumetree.pl hittdogs.com.pl karusek.com.pl kupiepsa.pl kupsprzedaj.pl mojpupil.pl ogloszenia.adverts.pl ogloszenia.e-karmy.pl ogloszenia.nauczanie.pl Na allegro niestety nie jest ponieważ nie jestem zarejestrowana...:-( Ale się dziwię tyle mu zrobiłam ogłoszeń a on nadal w schrnisku...:placz::placz: Quote
Sawanna Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 to ma chłopak szczęśie bo ja sie zarejestrowałam:lol:mogę mu zrobić allegro;)i zrobie mu jeszcze ogłoszenia na innych stronach.Ale się dziwie,tyle ogłoszeń i Kajtek dalej w schronie?:shake: Quote
Sawanna Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Ogłoszenia: na psy.pl na kokosy.pl na eoferty.com.pl Quote
magdyska25 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Widzę że ciotki szaleją z ogłoszeniami tak trzymać!!!;) W końcu musi się poszczęścić psiulkowi!!! Quote
zonia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Dzięki dziweczyny;););) teraz tylko trzymać kciuki za chłopaka:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
zonia Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Piękna i kochana mordka szuka domku!! Halo...czy są na forum jakieś cioteczki i wujkowie od jamniczków...? POMOŻECIE...?!:razz: Quote
magdyska25 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 no KAjtuś Kajtuś oczaruj wreszcie kogoś!!!! Quote
zonia Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Taki piękny i uroczy psiaczek czeka na dom....:-( Domki powinny się ustawiać w kolejce...!!!:mad::mad: Quote
Sawanna Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 A może jakieś plakaty porozwieszać w okolicy?? Quote
Recommended Posts