Jump to content
Dogomania

Małe,jamnikowate cudo w schronisku!!!!Czy Kajtek dostanie swoją szansę.../Ma dom:)

Recommended Posts

• Replies 602
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdyska25']Widziałam dzisiaj Kajtusia o ile się nie mylę w klatce jest z Stefankiem i Ewcią.
Strasznie się cieszył jak widział smycz ale niestety......nie mam ani minuty wolnego:shake::shake:[/quote]
Ach, one zawsze takie są sprytne...jak ktoś przechodzi to dają taki koncert że aż serce ściska, ale jak się je wyciąga to już takie proste nie jest...:shake: Stefek się pcha, Kajtek jak taka mała glizda gdzieś między nogami...

Posted

[quote name='magdyska25']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to widzę że nie tylko z moimi są takie problemy w wyprowadzaniu.[/quote]
Ach to dobrze że nie jesteśmy same...:evil_lol:

Posted

Ach byłyśmy dzisiaj z nimi na spacerku...na szczęście wymyśliłam nową metodę ich łapania i wyciągania z klatki więc już nie jest źle...;) Od początku spacerków strasznie polubiłam tą czwórkę...Kajtek jest taki fajny, bezproblemowy, kochany, wdzięczny...:loveu:

Posted

Czy Kajtek ma jakieś ogłoszenia,allegro itp.??Jeśli nie mogłabym ogłosić psiaka;).Ogłoszenia napewno trochę pomogą,może ktoś go zauważy,w końcu jest podobny do jamniczka a ludzie małe pieski lubią:cool3:.Bo na Dogomani jest za dużo bid żeby Kajtej mógł się przebić:shake:.Ogłoszę go też na moim blogu.

Posted

Kajtuś jest na:
altogielda.pl
bono-polska.pl
ogloszenia4you.pl
drobne.centrumofert.pl
eoferty.com.pl
etablica.com
gielda.bai.pl
dogs.pl
gieldaogloszen.pl
gumetree.pl
hittdogs.com.pl
karusek.com.pl
kupiepsa.pl
kupsprzedaj.pl
mojpupil.pl
ogloszenia.adverts.pl
ogloszenia.e-karmy.pl
ogloszenia.nauczanie.pl

Na allegro niestety nie jest ponieważ nie jestem zarejestrowana...:-( Ale się dziwię tyle mu zrobiłam ogłoszeń a on nadal w schrnisku...:placz::placz:

Posted

to ma chłopak szczęśie bo ja sie zarejestrowałam:lol:mogę mu zrobić allegro;)i zrobie mu jeszcze ogłoszenia na innych stronach.Ale się dziwie,tyle ogłoszeń i Kajtek dalej w schronie?:shake: