Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JA również zrobiłam się niedobrą ciotką:razz:.......nie zaglądam.......
tak na serio jak mam czas to mi dogo nie działa gdy nie mam to wtedy działa i nie mogę zostać na nim długo....:roll:
ale zawsze pamiętam o kruszynkach i wielkoludach z "naszego" schroniska....

Edziu wskakuj na górę!!!

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też za dużo czasu nie mam...poza tym bardziej skupiam sie na ogłoszeniach niż na dogo...bo z dogo są małe szanse na domek....:razz:

Posted

Olena84 napisał(a):
Oby sie okazalo ze Edek szybko znajdzie domek przez dogo i "utrze" Ciotce noska:)

Ekchem.....Widzę że ciotka tutaj spiskuje...:diabloti:
Edzio dzisiaj był na spacerku, pojadł oczywiście było cosobotnie tarzanie się w trawie...:loveu::evil_lol: On uwielbia się tak tarzać...jak na niego się później spojrzy to nie można się nie roześmiać...ma taką mordkę głupka(oczywiście w dobrym znaczeniu):loveu::eviltong::p Edzio w ogóle jest taki fajny...on nawet przez te drzwiczki od środka w klatce nie umie wyjść...tak się z nimi siłuje...:turn-l:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Oczywiście że wychodzi, ale teraz był w niedzielę było bardo ciepło, Edzio miał dłuższy spacer oczywiście tarzał się w trawie-jego ulubiona czynność:lol: Został wygłaskany, poprzytulany i wyczesany. Później tylko szkoda było wracać...:-(

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Edek 4lata spędził w klatce...4 wiosny, 4 lata, 4 jesienie i 4 zimy...4 lata bez miłości, dotyku, własnej miski, swojego posłanka i swojego miejsca na ziemi...jedyne co go od "klatkowej" codzienności uwalniało to spacer raz w tygodniu i parę pieszczot...Teraz jest już za TM....pewnie est mu tam lepiej...

Edzio pozostanie na zawsze w mojej pamięci...

• Posted

Zoniu dałaś Mu to o czym niektóre psy mogą tylko pomarzyć!!! Spacerki cotygodniowe, cotygodniowe ciepłe domowe jedzenie, cotygodniowe mizianko...nie czuł się osamotniony bo wiedział że TY przyjdziesz, że zabierzesz na spacer że przytulisz i pogłaszczesz.....Dzięki Tobie Jego marne życie nabrało jakiegoś sensu......
    Psiak dostał imię.....aż boje się myśleć o psach, które odchodzą jako zwykłe numery....bez nawet cotygodniowej 30-min. opieki!!!:placz:

Ten uśmiech będzie z nami jeszcze bardzo długo!!!

Żegnaj Edziu......

• Dokad ida psy gdy odchodza?
    No bo jesli nie ida do nieba
    To przepraszam Cie Panie Boze
    Mnie tam takze isc nie potrzeba.

Ja prosze na inny przystanek
    Tam gdzie merda stado ogonow
    Zrezygnuje z anielskich chorow
    tudzież innych nagrod niebosklonu.

W moim niebie beda miekkie siersci
    Nosy, lapy, ogony i kly
    W moim niebie bede znowu glaskac