Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdyska25 napisał(a):
i jak Edek był na wczorajszym spacerku??

Tak...był, był...na początku trochę padało...ale było bardzo ciepło;) oczywiście pojedliśmy, poskakaliśmy i potarzaliśmy się;) ale znowu trzeba było wracać do klatki...:-(-i już nie było tak wesoło...:-( Ale w czasie spacerku jak Edzie się tarzał to się smycz odpięła...na całe szczęście Edzio się zbytnio nie przejął... spacerował powolutku...dostojnym krokiem...:lol:

Posted

Ech....tak...ale nawet młodszym psom trudno jest znaleźć dom...:shake: Ludzie tylko "SCENIACKI".... Miałam niedwno na DT szczeniaka(nie z Palucha) i wystawiałam go na ogłoszeniach i szczenior znalazł dom a ludzie jeszcze dzwonią...
Edzio na górę!

Posted

zonia napisał(a):
Ech....tak...ale nawet młodszym psom trudno jest znaleźć dom...:shake: Ludzie tylko "SCENIACKI".... Miałam niedwno na DT szczeniaka(nie z Palucha) i wystawiałam go na ogłoszeniach i szczenior znalazł dom a ludzie jeszcze dzwonią...
Edzio na górę!

skąd ja to wiem..........:roll:..........Edziulek przepiękny psiak domek wreszcie musi się znaleźć!!!!!!!

Posted

Edzio na pierwszą marsz! Wczoraj był spacerek...nie wiem co napisać więcej bo nadal to ten sam super psiak;) Oczywiście tarzanko w trawie było;) jedzonka nie chciał...:mad:

Posted

Olena84 napisał(a):
Czemu Edziu nie chcesz pysznego jedzonka od Cioci Zoni?

Ja już z nim pogadam...:mad::evil_lol:
Widzę że ciocia nie zapomniała o Edku:lol: To teraz podnosimy!!!!!!!!!!!!!!!!!
:laola::laola: