Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dowiedziałam się że Ewka w tą sobotę nie była na spacerku...:-((ja byłam chora...:-()Ale teraz z nią wyjdę, zrobię zdjęcia i wymiziam podwójnie...;)

Posted

zonia napisał(a):
Nie niema...:-( Ja niestety nie jestem zarejestrowana...:-(

Ja jej zrobie Allegro, tylko prosze o namiary do ogloszenia i jakies lepsze zdjecia jesli mozna...:lol:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Ja jej zrobie Allegro, tylko prosze o namiary do ogloszenia i jakies lepsze zdjecia jesli mozna...:lol:

Będę bardzo wdzięczna;) Namiary są w ogłoszeniu a lepsze zdjęcia zrobię jej w sobotę...;)

Posted

Oj Ewcia ruszaj na pierwszą w końcu ktoś musi Cię zauważyć...:shake:
To straszne że przez 10 lat w schronisku!!! przecież jej umaszczenie jest nietypowe i piękne...
Teraz dziewczynka musi znaleźć kochający domek i zapomnieć o klatce, w końcu poczuć co to jest miłość opiekuna i dobra ręka, swoje posłanie i ciepły kąt...

Posted

Bardzo Ci dziękuję Sabina02:Rose::Rose::Rose: Nowe zdjęcia na pewno zrobię bo niestety w sobotę nie mogłam...:-( A teraz coś o Ewci: Ewka jest miłą suczką, lubi dzieci i zwierzęta, jest mało wymagająca, nadaje się dla osoby spokojnej. Niestety nie wiem ile Ewka może mieć lat... może coś ok.10-11-12...

Posted

Zonia wierzę że tak jak Ignac znalazł świetny domek tak samo Ewcia go znajdzie...troszkę cierpliwości.
Wskakuj maleńka na pierwszą aby ktoś Cię w końcu wypatrzył i pokochał.
10 lat w schronisku aż niewiarygodne:shake::shake: