Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiesz konisia jak ktos bedzie miał ochote wesprzeć poziomeczkę to wyślę w kopercie i koszty pokryję
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85671"][IMG]http://dardan.neostrada.pl/banerki/Poziomka_banerek_02.gif[/IMG][/URL]

Posted

No to też napisz koniecznie o tym w aukcji (tylko żeby Cię koszty nie przerosły;)).Bo tak się zastanawiałam, żeby właśnie jak najniższe były, żeby ludzi nie zniechęcić.

Posted

Ten nieszczęsny poprzedny bazarek dal Poziomki to ja ale nie wiem czy jest sens go wznawiać jak teraz są naklejki. A co z allegro ja moge wystawić tylko nie wiem czy coś zmienić w tym starym czy moze całkiem nowe a moze naklejki wystawić jako cegiełi czekam na propozycje - nareszcie coś się dziej :)

Posted

[quote name='Figa Bez Maku']Bazarek to pomysł dobry ale
mnie nie udaje się on wcale...
muszę się bardziej postarać
bo tylko tak moge Poziomkę wspierac:oops:[/quote]
Nie poddawaj się!

Posted

Magdalleno myślę, że bazarek warto wystawić, bo kaski nigdy za wiele;) Poza tym z tego co widziałam to bardzo ładne koraliki były, więc może ktoś się skusi.Może jeszcze w domu znajdziesz coś zbędnego co może przydać się dogomaniakom? Mogę Ci pomóc we wstawieniu zdjęć (bo z tego co pamiętam były malutkie).

Co do allegro to cegiełki naklejkowe jak najbardziej dobry pomysł. Tylko odpowiedni tytuł i opis. Poza tym dodatkowa aukcja dla samej Poziomeczki, że szuka domu też by się przydała.

Posted

Dziewczyny napiszcie jeszcze jaki charakter ma suczka.U jakich ludzi byście ją widzieli? Jak reaguje na psy/koty/małe dzieci?
Czy jest szczekliwa czy spokojna?Lubi przesiadywać na kolanach itp.?
To wszystko ważne info, bo chce ją poogłaszać w necie,a bez tego się nie da.
Czy wymaga jakiś specjalnych zabiegów w tej chwili? Podawania leków?

Posted

Ponieważ jestem nowa na dogo-tzn.do tej pory tylko czytałam-nie za bardzo wiem jak się tu poruszać.Napisałam na pw do Magdalleny ale nie dostałam info.Chciałam wpłacić dla Poziomeczki 50 zł ale nie wiem na jakie konto?????!!!!

Posted

Tu jest konto dla Poziomeczki (na AFN więc gwarancja bezpieczeństwa jest:))
[COLOR=red]
Alarmowy Fundusz
Nadziei na Życie
ul. Jagiełły 5 m. 19
14 - 100 Ostróda[/COLOR]
[COLOR=red]Numer konta: VWBank
78 2130 0004 2001 0388 0143 0001[/COLOR]
[COLOR=red]nr konta dla przelewów z zagranicy:
SWIFT: BIG BPLPW PL 50 1160 2202 0000 0000 8747 3146[/COLOR]

[B]KONIECZNIE Z DOPISKIEM: [U]DLA POZIOMKI Z LUBLINA[/U][/B]