Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: dzisiaj piątek ... :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kora- Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Kochane, jak ktoras z Was dzisiaj w ciapkowie bedzie, to niech da znac co z Sauronem! Quote
Wola Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ja będę dzisiaj :evil_lol: to będę kurierem wieści przyniosę :lol: mam nadzieję że same dobre. Quote
Alicja Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Wola']Ja będę dzisiaj :evil_lol: to będę kurierem wieści przyniosę :lol: mam nadzieję że same dobre.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:kciuki: za dobre nowinki [/B][/COLOR][/FONT] Quote
karolina1 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ale tu cichoo .trzymam cały czas kciukole!!;) Quote
Wola Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 byłam w schronisku a Sauron w boksie.... :shake: Pan najwyraźniej się nie zjawił... Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Wola']byłam w schronisku a Sauron w boksie.... :shake: Pan najwyraźniej się nie zjawił...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:.... a ten 2gi kontakt ?? Sauronku ......[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Drugi kontakt to dopiero jak zjawi się tutaj Natalia... Ona ma namiary na tego Pana i poinformuje jak dowie się że pierwszy Pan się nie zjawił. Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='Wola']Drugi kontakt to dopiero jak zjawi się tutaj Natalia... Ona ma namiary na tego Pana i poinformuje jak dowie się że pierwszy Pan się nie zjawił.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to czekamy na Natalię i ......:kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Ehh mam nadzieje, ze to nie moja wina, ze tak krakalam o tym domku i nie wierzylam w niego... Ale coz jak ni ma tak ni ma, za to ten drugi pan pisal juz do mnie co tam u Sauronka... zaraz napsize mu, ze pies jest do adopcji, a przy okazji moze uda mi sie jakos konkretniej z nim porozmawiac, bo narazie to nie nastawialam sie na nic konkretnego... Quote
Alicja Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='natalia_aa']Ehh mam nadzieje, ze to nie moja wina, ze tak krakalam o tym domku i nie wierzylam w niego... Ale coz jak ni ma tak ni ma, za to ten drugi pan pisal juz do mnie co tam u Sauronka... zaraz napsize mu, ze pies jest do adopcji, a przy okazji moze uda mi sie jakos konkretniej z nim porozmawiac, bo narazie to nie nastawialam sie na nic konkretnego...[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :mdleje: Natalia pisz ....plissssss niech chociaż Sauronkowi się ułoży :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Juz wiadomosc poszla, jak dowiem sie czegos dokladniejszego na temat tego domku od razu bede pisac... Ale narazie cioteczki prosze nie robic sobie zbednych nadziei, lepiej podchodzic do tego troche z dystansem, bo pozniej nie mam sumienia Was rozczarowywac... Quote
Wola Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 też prawda... najpierw człowiek zaczyna wierzyć już wszystko pięknie a potem taki klops... Ale kciuki i tak trzymam ;) Quote
Wola Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 co to za cisza u Sauronka? maszerujemy na pierwszą Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witam Cię koffany ...mam nadzieje ze zbliża sie ten dzionek dla Ciebie :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 2 panow pisze do mnie w sprawie Sauronka, ale szczerze powiedziwaszy nie nastawialabym sie na szybka adopcje. Jeden z nich to te, o ktorym Wam mowilam, ma 34 lata, dom z ogordem, niby wszystko pieknie, ale wiedza o bullowatych teoretyczna, ksiazkowa... Moze przy grzecznej suni by przeszla, ale mowilam panu, ze Sauron to pies dla doswiadczonej osoby... Takze zobaczymy... A drugi pan pisze, ze jak tylko wroci (nie wiem skad), sam nie wiedzac kiedy jesli Sauron bedzie w schronisku na bank go wezmie. Chce mu kupic teraz zabaweczki i kosci za moim posrednictwem, ale na happy end narazie bym sie nie nastawiala :( Quote
Wola Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 eh... no tak, nie ciekawie to wszystko wygląda... A jakby tak odesłać tego pierwszego człowieka z Sauronem do szkoleniowca? pewnie że lepiej by było gdyby był ktoś doświadczony, ale zobacz ile Sauron już czeka... Gdyby tak regularnie byli w kontakcie ze szkoleniowcem to może by jakoś przeszło... Tylko to koszta dodatkowe :roll: Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [COLOR=Red][B][FONT=Arial]Czyli nadal dla Sauronka nie widać końca pobytu w schronisku:shake::shake: sorka ....czytałam na wątku Piterka o hotelu i tak mi się to utrwaliło w głowie ze napisałam tutaj ...... [/FONT][/B][/COLOR] Quote
natalia_aa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 W hotelu? Kochana chyba chcialas powiedziec w schronisku... // No nie widac :shake: Soniu: oczywiscie, ze jesli pan bedzie w 100% godny zaufania to mozna zgodzic sie na rozwiazanie ze szkoleniowcem, ale powiedzialam mu wczoraj, ze Sauron do latwych psow nie nalezy... Ze potrzebuje konsekwetnego i odpowiedzialnego wlasciciela, twardej reki, zobacze co pan odpisze... Jesli nadal bedzie zainteresowany to oczywscie powiem mu gdzie moze sie udac w razie problemow... Drugi pan narazie nie moze pomoc w inny sposob niz finansowo, gdyz jest w Dublinie, ma mi przelac na konto pieniazki na jakies kosteczki i zabawaki dla slodziaka, obiecalam mu takze ze wysle mu nowe fotki Sauronka w weekend :) Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wieczorny spacerek słoneczko .......[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 oooo a tu też wstawisz?? :cool3: To czekamy na decyzje ludzi. Ja ciągle trzymam kciuki ;) Quote
karolina1 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ja tagże trzymam kciuki i to mocno ;* a teraz pączek:bigcool: dla Sauronika wkońcu dziś tłusty czwartek :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Sauroniku :kciuki:za lepsze jutro[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 A pewnie ze wstawie, ja czy Karola... nie bojcie sie nic Was nie ominie :) Quote
Recommended Posts