Wola Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 A niestety nie dotrą... Żaden bullek domu nie znalazł... W ogóle to poszły wczoraj chyba tylko dwa szczeniorki... Może dziś będzie pomyślniejszy dzień ale mnie w schronisku nie będzie to się nie dowiem. Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Wola']A niestety nie dotrą... Żaden bullek domu nie znalazł... W ogóle to poszły wczoraj chyba tylko dwa szczeniorki... Może dziś będzie pomyślniejszy dzień ale mnie w schronisku nie będzie to się nie dowiem.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:no nic...może nadejdzie taki dzionek ...w końcu po nocy zawsze przychodzi dzień :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]Idziemy na spacerek Sauroniku ...[/B][/FONT][/COLOR] Quote
karolina1 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 No Sauronk wkońcu misi znaleść domek! Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Sauroniku .......do góry .....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Oj Sauronik.... Gdzie ten domek dla Ciebie?? Przecież już dawno powinieneś grzać doopkę na posłanku :shake: Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Wola']Oj Sauronik.... Gdzie ten domek dla Ciebie?? Przecież już dawno powinieneś grzać doopkę na posłanku :shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]A pan chyba zdezerteroawał skoro się nawet nie pokazał :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 pewnie żony/dziewczyny nie namówił bo z tego co wiem to chyba też było tak że ona nie bardzo chciała... Ale mógłby chociaż napisać lub zadzwonić że niestety nie... No trudno... Szukamy dalej Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='Wola']pewnie żony/dziewczyny nie namówił bo z tego co wiem to chyba też było tak że ona nie bardzo chciała... Ale mógłby chociaż napisać lub zadzwonić że niestety nie... No trudno... Szukamy dalej[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no tak ...powinien dać znać ...tyle dobrze ...że nie doszło do sytuacji takiej że Sauronik by wrócił już zabrany ...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 On by nam tego chyba nie przeżył. Przecież wystarczy zobaczyć co teraz się z nim dzieje. Jaki on jest smutny i przybity... Jakby wrócił drugi raz to zaawansowana depresja gwarantowana. Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Domeczku dla Saurona ...gdzie jestes .....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
karolina1 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Hop Sauronik jej ty juz tak długo siedzisz tu... Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='karolina1']Hop Sauronik jej ty juz tak długo siedzisz tu...[/quote] :shake::shake:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:za długo :-([/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Facet narobil wszystkim nadzie, wiekszosc sie juz nastawila i klapa... Ahh, nauczylam sie juz, ze dopoki pies nie bedzie siedzial w nowym domu kilka tygodni , nie ma co sie cieszyc tak naprawde... Quote
Wola Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 co prawda to prawda... Ale i tak bywa że rok później wracają... kurczę to nigdy nie można być pewnym Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Właśnie wrócił do hoteliku młody asto-pitek wyadoptowany przez lene zet.....taka była radość z domku :shake::shake::shake: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102113&page=6#post9310480"]tutaj w tym wąteczku .....[/URL] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]A twój domek gdzie Sauronku ...............[/B][/COLOR][/FONT] Quote
karolina1 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Właśnie wrócił do hoteliku młody asto-pitek wyadoptowany przez lene zet.....taka była radość z domku :shake::shake::shake:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102113&page=6#post9310480"]tutaj w tym wąteczku .....[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [/quote] śledziłam sobie ten wątek tak się cieszyłam że następna psina znalazła dom...a tu ychh spowrotem.:-( Quote
Wola Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 No to nie fajnie... co z tymi domkami?? albo się psa bierze albo nie, to nie jest zabawka Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='Wola']No to nie fajnie... co z tymi domkami?? albo się psa bierze albo nie, to nie jest zabawka[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] tak ...nawet w sklepie nie ma ze biorę zabawkę na próbę ....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pokaż się piekny ....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kora- Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Mam dla Was dobrą wiadomosc ciotki ;)) Dzis był i Saurona pan, który był nim przed swietami zainteresowany. Przyjedzie w piątek po Saurona, tylko że on ma suczke amstafa więc nie wiadomo jak psy się zachowają ;) Quote
karolina1 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 No już się nacieszyłam gdy mi powiedziałaś na gg ;DDDD miejmy nadzieje że się psiaki pokochają!! Quote
Wola Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 ciężko będzie je ze sobą zgadać ale mam nadzieję że Pan da radę ;) Quote
Recommended Posts