Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[I][B]Mam nadzieję,że to będzie właśnie ten Pan !!

a tymczasem przyszliśmy z życzeniami do Sauronka :)[/B][/I]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9148848&postcount=219[/url]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cześć maleństwo..:roll::loveu:. oddali mi kompka więc przyszłam Cie zaparkować na 1....

i trzymam kciuki za decyzje potencjalnego domku :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Wola']Pan który jest nim zainteresowany widać że zna się na rzeczy po spacerze od razu powiedział że pies potrzebuje silnej ręki bo jest w ogóle nie ułożony:evil_lol:
Przeszkodą jest sunia którą Pan posiada (też mieszanka bullowata) więc Pan wie jak się z psem obejść i go ułożyć.Na spacerze ich widziałam, no rewelacja, Pan daje sobie z nim radę. No jak nie ten to już sama nie wiem bo świetną parę by stworzyli;)[/quote]

No wlasnie ja pana osobiscie nie mialam okazji poznac, aczkolwiek slyszalam, ze zna sie na rzeczy... Tylko, ze ja nie jestem pewna czy to dobry pomysl, w nowym domku Saurona mialo nie byc zwierzat! bo wrocil z jednej nieudanej adopcji, gdzie ludzie mieli sunie amstaffke, na spacerze psy sie dogadaly a w domu tragedia. Wiec sama nie wiem czy powinnismy tak ryzykowac... Bo boje sie pomyslec jak wplynie na jego psychike kolejny powrot do schroniska.... (oczywiscie moze byc zupelnie inaczej,ale... no wlasnie ale...)

PS: Przepraszam za taki pesymistyczny scenariusz, ale kocham tego bandosia i chce dla niego jak najlapiej...

Posted

Myślałam o tym. Wiem że ciężko przeszedłby oddanie, ale ja mam taką cichą nadzieje że Pan sobie poradzi z nimi i polubią się. Na początku tylko któreś będzie musiało się dać podporządkować, a słyszalam od Pana że jego sunia też ma charakterek...
No ale cóż, oby zniosły to mieszkanie razem bez konfliktowo bo to ogromna szansa dla Saurona.