karolina1 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 no miejmy nadzieje ze to ten jedyny pan!!! i ze go zabierze i juz nie odda:lol: Quote
Rinuś Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [I][B]Mam nadzieję,że to będzie właśnie ten Pan !! a tymczasem przyszliśmy z życzeniami do Sauronka :)[/B][/I] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9148848&postcount=219[/url] Quote
Alicja Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tymczasem pokazujemy się :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Wesołych Świąt i aby spełniły się nasze marzenia co do domku dla Sauronka;) (zresztą wszystkie marzenia ale to priorytet) Quote
Alicja Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oby każdy kolejny dzień okazal się lepszy od poprzedniego :loveu:... śniadanko słoneczko ....:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [I][B]Przyszłam jeszcze podzielić się opłatkiem z Sauronkiem :loveu:[/B][/I] Quote
Alicja Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Sauroniku :loveu::loveu::loveu:.......przemówisz :razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Wola Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Witaj Sauroniku. Ciekawe co Ty tam miałeś do powiedzenia :cool3: Quote
Alicja Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]...doberek Koffaniutki :loveu::loveu:.....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
karolina1 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 a co tu się tak cicho zrobiło?? Szybko zabieram Sauronika ;* Quote
Alicja Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=Red][B]cioteczka wróciła .............[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Wola Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Karolina, święta to wszyscy przy stole siedzą. Ale koniec obżarstwa. Czas i Sauronika nakarmić. Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B];)..................obiadek ....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cześć maleństwo..:roll::loveu:. oddali mi kompka więc przyszłam Cie zaparkować na 1.... i trzymam kciuki za decyzje potencjalnego domku :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Sauronku ....na 1szą ... Trzymam za TEN domek :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natalia_aa Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Wola']Pan który jest nim zainteresowany widać że zna się na rzeczy po spacerze od razu powiedział że pies potrzebuje silnej ręki bo jest w ogóle nie ułożony:evil_lol: Przeszkodą jest sunia którą Pan posiada (też mieszanka bullowata) więc Pan wie jak się z psem obejść i go ułożyć.Na spacerze ich widziałam, no rewelacja, Pan daje sobie z nim radę. No jak nie ten to już sama nie wiem bo świetną parę by stworzyli;)[/quote] No wlasnie ja pana osobiscie nie mialam okazji poznac, aczkolwiek slyszalam, ze zna sie na rzeczy... Tylko, ze ja nie jestem pewna czy to dobry pomysl, w nowym domku Saurona mialo nie byc zwierzat! bo wrocil z jednej nieudanej adopcji, gdzie ludzie mieli sunie amstaffke, na spacerze psy sie dogadaly a w domu tragedia. Wiec sama nie wiem czy powinnismy tak ryzykowac... Bo boje sie pomyslec jak wplynie na jego psychike kolejny powrot do schroniska.... (oczywiscie moze byc zupelnie inaczej,ale... no wlasnie ale...) PS: Przepraszam za taki pesymistyczny scenariusz, ale kocham tego bandosia i chce dla niego jak najlapiej... Quote
karolina1 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 No też się dopiero teraz zaczełan zastanawiać czy do dobrze.:roll: teraz nie wiadomo czy warto spróbować, bo jak by wzioł i było by wszystko super, to wspaniale. Quote
Wola Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Myślałam o tym. Wiem że ciężko przeszedłby oddanie, ale ja mam taką cichą nadzieje że Pan sobie poradzi z nimi i polubią się. Na początku tylko któreś będzie musiało się dać podporządkować, a słyszalam od Pana że jego sunia też ma charakterek... No ale cóż, oby zniosły to mieszkanie razem bez konfliktowo bo to ogromna szansa dla Saurona. Quote
Alicja Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:a ja nadal trzymam :kciuki: za szansę dla Sauronika :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
karolina1 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 całe noce o tym myśle miejmy nadzieje że się uda.. Quote
Wola Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 normalnie odliczam dni do Nowego Roku bo potem to już z górki. No Sauronek marsz po domek:) Quote
Recommended Posts