Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']Oczywiscie ja rozumiem. Z tym, że widzisz to, ze Ty jestes tolerancyjna to nie znaczy ze nie istnieją stereotypy :) Zreszta jak widac taka tolerancyjna też nie ejsteś:
Ty się tak wyrażasz o plastiku a inni o punkach metalach czy jezcze innych.[/QUOTE]

bo niektóre plastiki mnie po prostu rozbrajają, ale ogólnie też nic do nich nie mam, tylko wątpię z lekka w ich IQ ;)

dziękuję bardzo za oba "zaproszenia" :D

Posted

[quote name='Saththa']też :) a zwłaszcza ta piosenkę właśnie :evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS][B]Heh, ja tam wolę klocki lego, lub historie pewnej miłości ;)
a Brudne Dzieci Sida znasz? :lol:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='ahedok']haha, nie ma to jak naśladownictwo pańci ;)[/QUOTE]
A najgorsze, ze Lotinko naśladuje i małą i dużą Pańcię:roflt:
[quote name='Saththa']Ooooo The Bill :lol:[/QUOTE]
Tak:lol:
[quote name='ahedok']bo niektóre plastiki mnie po prostu rozbrajają, ale ogólnie też nic do nich nie mam, tylko wątpię z lekka w ich IQ ;)[/QUOTE]
Ja mam podobnie:lol:
[QUOTE][quote name='czarnaXDD']:D też go lubisz? :)[/QUOTE]

[quote name='Saththa']też :) a zwłaszcza ta piosenkę właśnie :evil_lol:[/QUOTE][/QUOTE]
Ja kiedyś słuchałam Doktorka:roflt: Ale bardzo wulgarny był:roflt:

Posted

[quote name='czarnaXDD'][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS][B]Heh, ja tam wolę klocki lego, lub historie pewnej miłości ;)
a Brudne Dzieci Sida znasz? :lol:
[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Musiałabym sobie puścić coby zobaczyć czy nam ;) Bo ja mam ułomna część mózgu która odpowiada za kojarzenie utworów z artystami i tytułami :lol:

Posted

To ja dorzucę coś od siebie na temat stereotypów :evil_lol:
Moja siostra (2 lata starsza ode mnie) swego czasu była metalówą-gothką. W sumie tylko czarne rzeczy, gorsety i te sprawy. Dzieci na ulicy pytały się jej czy je koty i tym podobne rzeczy. Kiedyś z kumplem zrobili głupi żart kolesiowi (czasy LO) - siostra chodziła z nim do jednej klasy. Znaleźli niezywego gołębia włożyli go do kartonu (niedotykając, patykiem czy czymś tam) i zaniesli na wycieraczkę owego nielubianego kolegi :evil_lol: Pomysł był zaczerpnięty od innego kolegi, który to, jak miałyśmy po 10-12 lat podrzucił nam zwłoki golębia + psia kupa na wycieraczkę, bo go nie chciałyśmy do domu wpuścić :evil_lol: Jak to normalni ludzie pośmialiśmy się z tego, wzieliśmy worek i zrzuciliśmy to do śmieci. Ale ten kolega był widocznie mało rozwinięty społecznie, przez co moja sis miała wielce przechlapane w szkole... pedagog itp. zachowanie obnizone do nieodpowiedniego, no full wypas! Naśmieszniejsze jest to, że Eveliina jest bardzo zdolna, średnia ok.5, mature zdała wszystkie rozszerzenia powyżej 90 % (kujonem, nie jest, łatwo jej przychodzi, nie tak jak mi :P). Cała klasa się z nią wstawiła i niestety kolega był już potem samotnikiem xD Oczywiście pedagog stwierdziła, że to Eveliina na pewno zabija nieszczęsne ptaki i nie można było jej wytłumaczyć, że absolutnie nie. Przecież to metalówa, ona zjada koty xD (nieważne że zwierzaki w domu ;)).

Posted

[quote name='Saththa']Musiałabym sobie puścić coby zobaczyć czy nam ;) Bo ja mam ułomna część mózgu która odpowiada za kojarzenie utworów z artystami i tytułami :lol:[/QUOTE][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]
[B]hm... To jak coś byś przesłuchała i stwierdziła, że znasz, to daj znać ;)
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Korenia']To ja dorzucę coś od siebie na temat stereotypów :evil_lol:
Moja siostra (2 lata starsza ode mnie) swego czasu była metalówą-gothką. W sumie tylko czarne rzeczy, gorsety i te sprawy. Dzieci na ulicy pytały się jej czy je koty i tym podobne rzeczy. Kiedyś z kumplem zrobili głupi żart kolesiowi (czasy LO) - siostra chodziła z nim do jednej klasy. Znaleźli niezywego gołębia włożyli go do kartonu (niedotykając, patykiem czy czymś tam) i zaniesli na wycieraczkę owego nielubianego kolegi :evil_lol: Pomysł był zaczerpnięty od innego kolegi, który to, jak miałyśmy po 10-12 lat podrzucił nam zwłoki golębia + psia kupa na wycieraczkę, bo go nie chciałyśmy do domu wpuścić :evil_lol: Jak to normalni ludzie pośmialiśmy się z tego, wzieliśmy worek i zrzuciliśmy to do śmieci. Ale ten kolega był widocznie mało rozwinięty społecznie, przez co moja sis miała wielce przechlapane w szkole... pedagog itp. zachowanie obnizone do nieodpowiedniego, no full wypas! Naśmieszniejsze jest to, że Eveliina jest bardzo zdolna, średnia ok.5, mature zdała wszystkie rozszerzenia powyżej 90 % (kujonem, nie jest, łatwo jej przychodzi, nie tak jak mi :P). Cała klasa się z nią wstawiła i niestety kolega był już potem samotnikiem xD Oczywiście pedagog stwierdziła, że to Eveliina na pewno zabija nieszczęsne ptaki i nie można było jej wytłumaczyć, że absolutnie nie. Przecież to metalówa, ona zjada koty xD (nieważne że zwierzaki w domu ;)).[/QUOTE]
Hihihihihi, ale się uśmiałam:roflt:
Mnie wszyscy wyzywali w latach mojej młodości od satanistów;-):roflt:

Posted

[quote name='Saththa']Doginko nie rób niebieskich włosów... Bardzo dużo opinii słyszałam o tym, że niebieskie na głowie wyglądają tragicznie.[/QUOTE]

Miałam lagunowoniebieską grzywkę przez jakiś czas i słyszałam wręcz przeciwne opinie ;)

Posted

[quote name='Doginka']Hihihihihi, ale się uśmiałam:roflt:
Mnie wszyscy wyzywali w latach mojej młodości od satanistów;-):roflt:[/QUOTE]

To było na porządku dziennym :P

Posted

[quote name='czarnaXDD'][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]

Oka;)
[quote name='Doginka']Hihihihihi, ale się uśmiałam:roflt:
Mnie wszyscy wyzywali w latach mojej młodości od satanistów;-):roflt:[/QUOTE]

Ja tak w kwesti całościowych włosów ;) Zresztą przekazuję tylko to co słyszałam. Że całe włosy ;)

Posted

[quote name='Shetanka']Miałam lagunowoniebieską grzywkę przez jakiś czas i słyszałam wręcz przeciwne opinie ;)[/QUOTE]
Mi by się na pewno podobała;-)
[quote name='Saththa']Oka;)

Ja tak w kwesti całościowych włosów ;) Zresztą przekazuję tylko to co słyszałam. Że całe włosy ;)[/QUOTE]
Wiesz więcej niz ja sama:crazyeye::lol:

Posted

[quote name='Saththa']Hmmm na temat włosów?[/QUOTE]
No tak:lol: ale skończmy już temat włosów;-)

Za tydzień i 2 dni wystawa w Krakowie, a ja już mam małego stresa:lol: Tym razem jadę z Lotosem i z Gordonkiem, który już za długo się urlopował:lol:

Posted

[quote name='Doginka']
Za tydzień i 2 dni wystawa w Krakowie, a ja już mam małego stresa:lol: Tym razem jadę z Lotosem i z Gordonkiem, który już za długo się urlopował:lol:[/QUOTE]

Powodzenia :)! A we Wrocławiu zawitacie we wrześniu ?

Posted

[QUOTE] [IMG]http://www.dogomania.pl/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Napisał [B]czarnaXDD[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/showthread.php?p=17076967#post17076967"][IMG]http://www.dogomania.pl/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL]
[COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS][B]Heh, ja tam wolę klocki lego, lub historie pewnej miłości ;-)
a Brudne Dzieci Sida znasz? :lol:[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

[quote name='czarnaXDD'][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]

a wiec klocki lego owszem. Miłości znaleźć nie mogę :lol: wiec sie nie wypowiem Sida i dzieci nie kojarze;) Ale u mnie to nic nowego :lol:

Posted

Przyjeżdżajcie do Krakowa, przyjeżdżajcie :D
Może jak uda mi się oderwać na chwilę wzrok od wilczaków to wpadnę do sznaucerów pooglądać chłopaków :)

Posted

[QUOTE=makot'a;17079971]Przyjeżdżajcie do Krakowa, przyjeżdżajcie :D
Może jak uda mi się oderwać na chwilę wzrok od wilczaków to wpadnę do sznaucerów pooglądać chłopaków :)[/QUOTE]
Nie wpadaj, tylko przyjdź;-):lol: