Saththa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='Doginka'] "A ja jestem masochista, lubię w łeb dostawać, lubię gdy krew tryska...":roflt: [/QUOTE] Ooooo The Bill :lol: Quote
ahedok Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='Saththa']Oczywiscie ja rozumiem. Z tym, że widzisz to, ze Ty jestes tolerancyjna to nie znaczy ze nie istnieją stereotypy :) Zreszta jak widac taka tolerancyjna też nie ejsteś: Ty się tak wyrażasz o plastiku a inni o punkach metalach czy jezcze innych.[/QUOTE] bo niektóre plastiki mnie po prostu rozbrajają, ale ogólnie też nic do nich nie mam, tylko wątpię z lekka w ich IQ ;) dziękuję bardzo za oba "zaproszenia" :D Quote
czarnaXDD Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='Saththa']Ooooo The Bill :lol:[/QUOTE] :D też go lubisz? :) Quote
Saththa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='czarnaXDD']:D też go lubisz? :)[/QUOTE] też :) a zwłaszcza ta piosenkę właśnie :evil_lol: Quote
czarnaXDD Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='Saththa']też :) a zwłaszcza ta piosenkę właśnie :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS][B]Heh, ja tam wolę klocki lego, lub historie pewnej miłości ;) a Brudne Dzieci Sida znasz? :lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Doginka Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [quote name='ahedok']haha, nie ma to jak naśladownictwo pańci ;)[/QUOTE] A najgorsze, ze Lotinko naśladuje i małą i dużą Pańcię:roflt: [quote name='Saththa']Ooooo The Bill :lol:[/QUOTE] Tak:lol: [quote name='ahedok']bo niektóre plastiki mnie po prostu rozbrajają, ale ogólnie też nic do nich nie mam, tylko wątpię z lekka w ich IQ ;)[/QUOTE] Ja mam podobnie:lol: [QUOTE][quote name='czarnaXDD']:D też go lubisz? :)[/QUOTE] [quote name='Saththa']też :) a zwłaszcza ta piosenkę właśnie :evil_lol:[/QUOTE][/QUOTE] Ja kiedyś słuchałam Doktorka:roflt: Ale bardzo wulgarny był:roflt: Quote
Saththa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='czarnaXDD'][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS][B]Heh, ja tam wolę klocki lego, lub historie pewnej miłości ;) a Brudne Dzieci Sida znasz? :lol: [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Musiałabym sobie puścić coby zobaczyć czy nam ;) Bo ja mam ułomna część mózgu która odpowiada za kojarzenie utworów z artystami i tytułami :lol: Quote
Korenia Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 To ja dorzucę coś od siebie na temat stereotypów :evil_lol: Moja siostra (2 lata starsza ode mnie) swego czasu była metalówą-gothką. W sumie tylko czarne rzeczy, gorsety i te sprawy. Dzieci na ulicy pytały się jej czy je koty i tym podobne rzeczy. Kiedyś z kumplem zrobili głupi żart kolesiowi (czasy LO) - siostra chodziła z nim do jednej klasy. Znaleźli niezywego gołębia włożyli go do kartonu (niedotykając, patykiem czy czymś tam) i zaniesli na wycieraczkę owego nielubianego kolegi :evil_lol: Pomysł był zaczerpnięty od innego kolegi, który to, jak miałyśmy po 10-12 lat podrzucił nam zwłoki golębia + psia kupa na wycieraczkę, bo go nie chciałyśmy do domu wpuścić :evil_lol: Jak to normalni ludzie pośmialiśmy się z tego, wzieliśmy worek i zrzuciliśmy to do śmieci. Ale ten kolega był widocznie mało rozwinięty społecznie, przez co moja sis miała wielce przechlapane w szkole... pedagog itp. zachowanie obnizone do nieodpowiedniego, no full wypas! Naśmieszniejsze jest to, że Eveliina jest bardzo zdolna, średnia ok.5, mature zdała wszystkie rozszerzenia powyżej 90 % (kujonem, nie jest, łatwo jej przychodzi, nie tak jak mi :P). Cała klasa się z nią wstawiła i niestety kolega był już potem samotnikiem xD Oczywiście pedagog stwierdziła, że to Eveliina na pewno zabija nieszczęsne ptaki i nie można było jej wytłumaczyć, że absolutnie nie. Przecież to metalówa, ona zjada koty xD (nieważne że zwierzaki w domu ;)). Quote
czarnaXDD Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='Saththa']Musiałabym sobie puścić coby zobaczyć czy nam ;) Bo ja mam ułomna część mózgu która odpowiada za kojarzenie utworów z artystami i tytułami :lol:[/QUOTE][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS] [B]hm... To jak coś byś przesłuchała i stwierdziła, że znasz, to daj znać ;) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Doginka Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [quote name='Korenia']To ja dorzucę coś od siebie na temat stereotypów :evil_lol: Moja siostra (2 lata starsza ode mnie) swego czasu była metalówą-gothką. W sumie tylko czarne rzeczy, gorsety i te sprawy. Dzieci na ulicy pytały się jej czy je koty i tym podobne rzeczy. Kiedyś z kumplem zrobili głupi żart kolesiowi (czasy LO) - siostra chodziła z nim do jednej klasy. Znaleźli niezywego gołębia włożyli go do kartonu (niedotykając, patykiem czy czymś tam) i zaniesli na wycieraczkę owego nielubianego kolegi :evil_lol: Pomysł był zaczerpnięty od innego kolegi, który to, jak miałyśmy po 10-12 lat podrzucił nam zwłoki golębia + psia kupa na wycieraczkę, bo go nie chciałyśmy do domu wpuścić :evil_lol: Jak to normalni ludzie pośmialiśmy się z tego, wzieliśmy worek i zrzuciliśmy to do śmieci. Ale ten kolega był widocznie mało rozwinięty społecznie, przez co moja sis miała wielce przechlapane w szkole... pedagog itp. zachowanie obnizone do nieodpowiedniego, no full wypas! Naśmieszniejsze jest to, że Eveliina jest bardzo zdolna, średnia ok.5, mature zdała wszystkie rozszerzenia powyżej 90 % (kujonem, nie jest, łatwo jej przychodzi, nie tak jak mi :P). Cała klasa się z nią wstawiła i niestety kolega był już potem samotnikiem xD Oczywiście pedagog stwierdziła, że to Eveliina na pewno zabija nieszczęsne ptaki i nie można było jej wytłumaczyć, że absolutnie nie. Przecież to metalówa, ona zjada koty xD (nieważne że zwierzaki w domu ;)).[/QUOTE] Hihihihihi, ale się uśmiałam:roflt: Mnie wszyscy wyzywali w latach mojej młodości od satanistów;-):roflt: Quote
Shetanka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='Saththa']Doginko nie rób niebieskich włosów... Bardzo dużo opinii słyszałam o tym, że niebieskie na głowie wyglądają tragicznie.[/QUOTE] Miałam lagunowoniebieską grzywkę przez jakiś czas i słyszałam wręcz przeciwne opinie ;) Quote
Korenia Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='Doginka']Hihihihihi, ale się uśmiałam:roflt: Mnie wszyscy wyzywali w latach mojej młodości od satanistów;-):roflt:[/QUOTE] To było na porządku dziennym :P Quote
Saththa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='czarnaXDD'][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS] [B]hm... To jak coś byś przesłuchała i stwierdziła, że znasz, to daj znać ;) [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Oka;) [quote name='Doginka']Hihihihihi, ale się uśmiałam:roflt: Mnie wszyscy wyzywali w latach mojej młodości od satanistów;-):roflt:[/QUOTE] Ja tak w kwesti całościowych włosów ;) Zresztą przekazuję tylko to co słyszałam. Że całe włosy ;) Quote
Doginka Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [quote name='Shetanka']Miałam lagunowoniebieską grzywkę przez jakiś czas i słyszałam wręcz przeciwne opinie ;)[/QUOTE] Mi by się na pewno podobała;-) [quote name='Saththa']Oka;) Ja tak w kwesti całościowych włosów ;) Zresztą przekazuję tylko to co słyszałam. Że całe włosy ;)[/QUOTE] Wiesz więcej niz ja sama:crazyeye::lol: Quote
Saththa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='Doginka'] Wiesz więcej niz ja sama:crazyeye::lol:[/QUOTE] Aleee na jaki temat bo już sie zgubiłam :lol: Quote
Doginka Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [quote name='Saththa']Aleee na jaki temat bo już sie zgubiłam :lol:[/QUOTE] Spójrz wyżej na Twój zacytowany post:lol: Quote
Saththa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='Doginka']Spójrz wyżej na Twój zacytowany post:lol:[/QUOTE] Hmmm na temat włosów? Quote
Doginka Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [quote name='Saththa']Hmmm na temat włosów?[/QUOTE] No tak:lol: ale skończmy już temat włosów;-) Za tydzień i 2 dni wystawa w Krakowie, a ja już mam małego stresa:lol: Tym razem jadę z Lotosem i z Gordonkiem, który już za długo się urlopował:lol: Quote
Korenia Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='Doginka'] Za tydzień i 2 dni wystawa w Krakowie, a ja już mam małego stresa:lol: Tym razem jadę z Lotosem i z Gordonkiem, który już za długo się urlopował:lol:[/QUOTE] Powodzenia :)! A we Wrocławiu zawitacie we wrześniu ? Quote
Doginka Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [quote name='Korenia']Powodzenia :)! A we Wrocławiu zawitacie we wrześniu ?[/QUOTE] Raczej nie:shake::sad: Quote
Saththa Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [QUOTE] [IMG]http://www.dogomania.pl/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Napisał [B]czarnaXDD[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/showthread.php?p=17076967#post17076967"][IMG]http://www.dogomania.pl/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] [COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS][B]Heh, ja tam wolę klocki lego, lub historie pewnej miłości ;-) a Brudne Dzieci Sida znasz? :lol:[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] [quote name='czarnaXDD'][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS] [B]hm... To jak coś byś przesłuchała i stwierdziła, że znasz, to daj znać ;) [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] a wiec klocki lego owszem. Miłości znaleźć nie mogę :lol: wiec sie nie wypowiem Sida i dzieci nie kojarze;) Ale u mnie to nic nowego :lol: Quote
makot'a Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Przyjeżdżajcie do Krakowa, przyjeżdżajcie :D Może jak uda mi się oderwać na chwilę wzrok od wilczaków to wpadnę do sznaucerów pooglądać chłopaków :) Quote
Doginka Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [QUOTE=makot'a;17079971]Przyjeżdżajcie do Krakowa, przyjeżdżajcie :D Może jak uda mi się oderwać na chwilę wzrok od wilczaków to wpadnę do sznaucerów pooglądać chłopaków :)[/QUOTE] Nie wpadaj, tylko przyjdź;-):lol: Quote
makot'a Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='Doginka']Nie wpadaj, tylko przyjdź;-):lol:[/QUOTE] Racja, .... lepiej przyjdę :eviltong: Quote
ahedok Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='Doginka']Raczej nie:shake::sad:[/QUOTE] oj to niedobrze :( Quote
Recommended Posts