AnkaG Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 No wiesz - jasne, że nie pomyliłam Rapcia :razz: Quote
Kokosek Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='Doginka'] Jak to napisałam, że nie przyjedziemy?:hmmmm: Ja napisałam, że nie wiem z czym przyjedziemy, czyli czy Gordon będzie jeszcze miał chociaż 1 włos na brodzie:roflt:[/QUOTE] no więc rozumiem że widzimy sięw Poznaniu :) [quote name='ariss']pojedziecie do Poznania i macie się tam dobrze bawić!!![/QUOTE] :) Quote
Doginka Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='ariss']pojedziecie do Poznania i macie się tam dobrze bawić!!![/QUOTE] Tak jest Pani Psorko!:lol: [quote name='AnkaG']No wiesz - jasne, że nie pomyliłam Rapcia :razz:[/QUOTE] Hahaha, no ja myślę;-) [quote name='Kokosek']no więc rozumiem że widzimy się w Poznaniu :) [/QUOTE] Widzimy, ale musisz mnie sama zaczepić, bo jak to Weszka określiła, "na wystawach jestem zakręcona jak słoik z dżemem":roflt:Skoro nawet Jej nie poznałam ostatnio na klubie, to tym bardziej nie poznam Ciebie:oops: Quote
Kokosek Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='Doginka'] Widzimy, ale musisz mnie sama zaczepić, bo jak to Weszka określiła, "na wystawach jestem zakręcona jak słoik z dżemem":roflt:Skoro nawet Jej nie poznałam ostatnio na klubie, to tym bardziej nie poznam Ciebie:oops:[/QUOTE] Już ja Cię zaczepię :evil_lol: to do zobaczenia w P-niu :) Quote
Tekla64 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 jejku ale masz teraz mase zdjec z roznistymi psami!!!! a dzieje sie u was jeszcze wiecej i az nie umiem wybrac zdjec co mi najbardziej sie podobaja, wszystkie ogladalam i nie umiem wybrac hihihi ekstra!!! Lotos piknie rosnie i naprawde super sie wpisal w to male stadko, piekny jest! a jestem zadziwiona ruchem na waszych spacerach , fajnie masz majac tylu roznistych psow w kolo siebie[ znaczy w kolo twoich piesow] zawsze sie moga z kim innym pobawic nie tak jak moje ino ze soba Quote
kaho Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Fantastyczne sa Twoje chlopaki :loveu: (wiem, wiem, jestem monotonna :evil_lol:) a Lotoska juz z czystym sumieniem mozna nazwac sznaucem:cool3: (bardzo szybko sie zmienia) - jest wspanialy :loveu:. Widac, ze musztra (a raczej tresura;)) robi swoje...... - na lewo patrz [URL]http://i55.tinypic.com/5015k1.jpg[/URL]:evil_lol:. Pozdrawiamy goraco:hand:. Quote
Doginka Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='Kokosek']Już ja Cię zaczepię :evil_lol: to do zobaczenia w P-niu :)[/QUOTE] Tylko na to czekam:lol: [quote name='Tekla64']jejku ale masz teraz mase zdjec z roznistymi psami!!!! a dzieje sie u was jeszcze wiecej i az nie umiem wybrac zdjec co mi najbardziej sie podobaja, wszystkie ogladalam i nie umiem wybrac hihihi ekstra!!! Lotos piknie rosnie i naprawde super sie wpisal w to male stadko, piekny jest! a jestem zadziwiona ruchem na waszych spacerach , fajnie masz majac tylu roznistych psow w kolo siebie[ znaczy w kolo twoich piesow] zawsze sie moga z kim innym pobawic nie tak jak moje ino ze soba[/QUOTE] Moje po incydencie z mixem labka też wolą swoje towarzystwo:razz: [quote name='kaho']Fantastyczne sa Twoje chlopaki :loveu: (wiem, wiem, jestem monotonna :evil_lol:) a Lotoska juz z czystym sumieniem mozna nazwac sznaucem:cool3: (bardzo szybko sie zmienia) - jest wspanialy :loveu:. Widac, ze musztra (a raczej tresura;)) robi swoje...... - na lewo patrz [URL]http://i55.tinypic.com/5015k1.jpg[/URL]:evil_lol:. Pozdrawiamy goraco:hand:.[/QUOTE] Hahahahaha, dobry opis fotki:evil_lol: Ale masz rację - Lotos w oczach się zmienia:crazyeye::loveu: Quote
zuzolandia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [I][B][url]http://i53.tinypic.com/2ld7h8j.jpg[/url] oooooooooo cosik rudego hihih [url]http://i51.tinypic.com/21o6a2f.jpg[/url] i cosik dużegoo hihi [url]http://i54.tinypic.com/jj09yq.jpg[/url] nie święta trójca hihihihihi buziam wieczorowooooooooooo ;-)[/B][/I] Quote
Doginka Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='zuzolandia'][I][B][URL]http://i53.tinypic.com/2ld7h8j.jpg[/URL] oooooooooo cosik rudego hihih [URL]http://i51.tinypic.com/21o6a2f.jpg[/URL] i cosik dużegoo hihi [URL]http://i54.tinypic.com/jj09yq.jpg[/URL] nie święta trójca hihihihihi buziam wieczorowooooooooooo ;-)[/B][/I][/QUOTE] Chodzi jeszcze taki śliczny briardzik, ale nigdy nie mogę go upolować w obiektyw, bo albo jest zła pogoda, albo nie mam przy sobie aparatu:razz: [SIZE=3][B]Ja mocniej buuuuuuuuuuuuziam[/B][/SIZE]:lol::buzi: Quote
zuzolandia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='Doginka']Chodzi jeszcze taki śliczny briardzik, ale nigdy nie mogę go upolować w obiektyw, bo albo jest zła pogoda, albo nie mam przy sobie aparatu:razz: [SIZE=3][B]Ja mocniej buuuuuuuuuuuuziam[/B][/SIZE]:lol::buzi:[/QUOTE] [I][B]tak????????????????? to koniecznie go kiedyś upoluj i wypytaj o niego hihihi to takie moje zbĄczenie ;-) NIEEEEEE JA BUZIAKUJEEE MOCNIEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ [/B][/I] Quote
ariss Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 wpadłam zobaczyć co u Ciebie słychać:razz: a ja buziam równie mocno:diabloti: Quote
zuzolandia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='ariss']wpadłam zobaczyć co u Ciebie słychać:razz: a ja buziam równie mocno:diabloti:[/QUOTE] [I][B]całuśnie tu że hej hihihih[/B][/I] Quote
Doginka Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='zuzolandia'][I][B]...NIEEEEEE JA BUZIAKUJEEE MOCNIEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ [/B][/I][/QUOTE] [quote name='ariss']wpadłam zobaczyć co u Ciebie słychać:razz: a ja buziam równie mocno:diabloti:[/QUOTE] [quote name='zuzolandia'][I][B]całuśnie tu że hej hihihih[/B][/I][/QUOTE] Ale wiecie, że jak się "baby" całują to deszcz pada:roflt: Quote
weszka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ale fajna psia zbieranina! A zdjęcia z serii "zostań" superowe. Lotos rzeczywiście rośnie w oczach :) Quote
zuzolandia Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Alicja']ale zapluły blogasa tym całowaniem ;)[/QUOTE] [I][B]no sooooooooooooo DNA nie wolno se wymienic ?? :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I] Quote
Doginka Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Właśnie mam pożar w bloku:crazyeye: Quote
ariss Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Doginka']Właśnie mam pożar w bloku:crazyeye:[/QUOTE] dziś masz same przygody:roll: Quote
Korenia Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Doginka']Właśnie mam pożar w bloku:crazyeye:[/QUOTE] Hehe, pożar w bloku, ale zamiast uciekać z psami pod pachą usiadłaś i piszesz na forum :P Quote
Doginka Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='ariss']dziś masz same przygody:roll:[/QUOTE] Dokładnie i nikt nie wyszedł do tej pory, oprócz mnie:crazyeye: Jakbym po Straż Pożarną nie zadzwoniła, to byśmy spłonęli. Ogień doszedł do drugiego piętra:crazyeye: Quote
Doginka Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='Korenia']Hehe, pożar w bloku, ale zamiast uciekać z psami pod pachą usiadłaś i piszesz na forum :P[/QUOTE] Bo już Strażacy gaszą pożar;-) To po co mam panikować:hmmmm: Za to mam zimno w mieszkaniu, bo musiałam pootwierać wszystkie okna, żeby wywietrzyć czad:roll: Quote
Doginka Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='zuzolandia'][I][B]no sooooooooooooo DNA nie wolno se wymienic ?? :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I][/QUOTE] No a jak nie wolno - trzeba wymienić, żeby monotonii nie było:roflt: :buzi: DOBRANOC:hand: Quote
eria Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 no pożaru to nie zazdroszczę ... mam nadzieję,że już wszystko ok? Quote
kaho Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 :hmmmm: Mam nadzieje, ze juz wywietrzona i bezpieczna:lol:. O jakies nowe focie poprosze, bo mam teraz czas na ogladanie :evil_lol:. Buziamy goraco (bezwirusowo ;)). Quote
Kokosek Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='Doginka']Właśnie mam pożar w bloku:crazyeye:[/QUOTE] Nie ma jak podgrzać atmosferę :) Quote
Recommended Posts