Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Korenia napisał(a):
Mnie zawsze zastanawia po co sędziowie oglądają na każdej wystawie zgryz? Przecież jak ma już Ch.Pl to wiadomo, że jest dobry ;)

Oj były już przypadki, że czempionem został pies/suka z brakami;-)
Ja osobiście co prawda nie znam takiego/takiej, ale słyszałam o tym;-)

Posted

No to gratulejszyn ...jakbys tak w dekolcie paradowala z Gordusiem to kto wie kto wie......hihihihhihihihi ...

sie prosze Laska z pięciogwiazdkowego talerza podjadała hihihihhi....

buziam slodziutkoo i padam na pysk ;-)

ps ..czyli kolejne potomstwo Gordonka w drodze...

Posted

[quote name='zuzolandia']No to gratulejszyn ...jakbys tak w dekolcie paradowala z Gordusiem to kto wie kto wie......hihihihhihihihi ...

sie prosze Laska z pięciogwiazdkowego talerza podjadała hihihihhi....

buziam slodziutkoo i padam na pysk ;-)

ps ..czyli kolejne potomstwo Gordonka w drodze...
Pierwszego dnia może by i pomógł dekolt i mini spódniczka:roflt:, ale drugiego dnia sędziowała Pani Magdalena Kozłowska, więc wątpię, by spojrzała na dekold:roflt:
Inuś, oj powiem Ci, że chciałabym tak na codzień mieszkać w Sheratonie i zajadać z tych pięciogwiazdkowych talerzyków;-)
Podejrzewam, że już na początku stycznia będą małe Gordonkowe chomiki się wylęgać:lol::multi:

Posted

Doginka napisał(a):
Pierwszego dnia może by i pomógł dekolt i mini spódniczka:roflt:, ale drugiego dnia sędziowała Pani Magdalena Kozłowska, więc wątpię, by spojrzała na dekold:roflt:
Inuś, oj powiem Ci, że chciałabym tak na codzień mieszkać w Sheratonie i zajadać z tych pięciogwiazdkowych talerzyków;-)
Podejrzewam, że już na początku stycznia będą małe Gordonkowe chomiki się wylęgać:lol::multi:

Oooo znów będą Gordonkowe szczylki ale fajnie:eviltong: