Fides79 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 oooooojjjjj jaka piękna psia sfora w jesiennej oprawie :loveu::loveu: Lotos jest piękny i uroczy :loveu: widzę też jakiegoś całkiem sporego yorka :p http://i52.tinypic.com/2pt156c.jpg czy to słodkie maleństwo w środku to JRT ?? urocze;) fajny teren spacerowy Quote
Doginka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Fides79 napisał(a):... czy to słodkie maleństwo w środku to JRT ?? urocze;)... To był zwykły szczeniaczek - wielorasowy:lol: A tereny spacerowe rzeczywiście fajne - to nasz Park Skaryszewski;-) Quote
eria Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 http://i54.tinypic.com/e7dzs6.jpg o rany ile sznupów !!!!!! http://i51.tinypic.com/167jd3c.jpg to jest przepiękne!!!!!!!! co do banerka, zrobię jak mnie najdzie wena,ochota i czas ;) Quote
Doginka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 eria napisał(a):...co do banerka, zrobię jak mnie najdzie wena,ochota i czas ;) Dobrze Słońce, poczekam;-) A ta sójka mi normalnie pozowała - odkręcała łepetynkę, ustawiała się do aparatu i machała skrzydełkami, przysuwała się bliżej, tańczyła, ale było pod drzewami w ciemnym miejscu parku i mój Nikuś nie nadążał z ładowaniem lampy, dlatego nie mam jej z rozłożonymi skrzydełkami:razz: Quote
Doginka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='bartek z.']Suuuper psiaki :lol::lol: Twój też jest super;-) Quote
AnkaG Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 No pokumałam się kto jest kto na fotkach :) Mały rośnie jak na drożdżach :) Quote
Doginka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='AnkaG']No pokumałam się kto jest kto na fotkach :) Mały rośnie jak na drożdżach :) Mam nadzieję, że tego sznauera ze smerfową białą brodą nie pomyliłaś z Rapciem:roflt: Trzech muszkieterów:lol: Quote
Doginka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Uff, po kilkunastu razach załapał o co kaman i już wykonuje komendę "zostań":multi::diabloti: Quote
Doginka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Proszę jak pięknie zrozumiał, ze "zostań" to zostań:lol::loveu: Quote
Doginka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Matyldo, jak Lotos szybko rośnie:roll::diabloti: Quote
Kokosek Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Lotos jest cuuuuudny :loveu: ale ale przeczytałam u galeri u ariss że nie wiesz czy do Poznania przyjedziećie?? co to ma być?? ja myslałam że będę mogła sobie popodziwiać na żywo twoje psiaki , a Ty takie rzeczy piszesz!! :mad: Quote
Doginka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Darianna napisał(a):Lotos ma zabawną gołą szyjkę :) Już mu zarosła:lol: Kokosek napisał(a):Lotos jest cuuuuudny :loveu: ale ale przeczytałam u galeri u ariss że nie wiesz czy do Poznania przyjedziećie?? co to ma być?? ja myslałam że będę mogła sobie popodziwiać na żywo twoje psiaki , a Ty takie rzeczy piszesz!! :mad: Jak to napisałam, że nie przyjedziemy?:hmmmm: Ja napisałam, że nie wiem z czym przyjedziemy, czyli czy Gordon będzie jeszcze miał chociaż 1 włos na brodzie:roflt: Quote
ariss Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 pojedziecie do Poznania i macie się tam dobrze bawić!!! Quote
Recommended Posts