eria Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Madżenta to bouvierka ? :loveu::loveu: śliczności... Ta "niufka" jako pies przecudna, ale jako niuf masakra :lol: pewnie z pseudo... Quote
łapeczek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 jakie sliczne zdiatka :loveu: u mnie na osiedlu jest tez maly wodolaz .... a taki sliczny i wabi sie funfel Quote
Bursztynka13 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Może Tekila z tej swojej delikatnie mówiąc "nieproporcjonalności" jeszcze wyrośnie. Był nie jeden taki pies, który teraz zdobywa pierwsze miejsca na wystawach np. border collie Poleczka;) Chociaż nie wykluczam że to tzw pet albo z pseudo(aby nie to drugie:roll:) Quote
Olusia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Śliczne spacerowe fotki :loveu: Fajne macie towarzystwo do spacerków :p Quote
Doginka Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='eria']Madżenta to bouvierka ? :loveu::loveu: śliczności... Ta "niufka" jako pies przecudna, ale jako niuf masakra :lol: pewnie z pseudo... Zgadza się, Madżenta to bouvierka:loveu: Tekilla jest przesłodka, no i to jeszcze szczeniaczek. Nie wiem czy z pseudo hodowli, wiem, że jest superaśna:loveu::loveu::loveu: Furciaczku, dzięki:p Łapeczek, ale śmiesznie się wabi ten wodołaz:evil_lol: Bursztynka13, zapytam na kolejnym spacerku o hodowlę, z której pochodzi Tekilla, a może jej właścicielka sama się tu odezwie:razz: Olusia, jak świeci słoneczko, to raczej zawsze fajne foteczki wychodzą, no i te kolorki jesienne cudne są:loveu: Quote
ariss Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ooo Rapcio ma nową obróżkę:razz: fotki Ci się naprawiły:evil_lol:,niektóre bardzo fajne:loveu:i ostrość tam gdzie trzeba,chyba już zaczełaś się zaprzyjaźniać z niwym sprzętem? my mamy z Nikusiem teraz ciche dni...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='ariss']ooo Rapcio ma nową obróżkę:razz: fotki Ci się naprawiły:evil_lol:,niektóre bardzo fajne:loveu:i ostrość tam gdzie trzeba,chyba już zaczełaś się zaprzyjaźniać z niwym sprzętem? my mamy z Nikusiem teraz ciche dni...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wreszcie go rozgryzłam:multi::multi::multi:(prawie):oops: Quote
Doginka Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 U mnie na kompie są ostre jak żyleta, a po przejściu przez fotosik rozmydlają się z deczka:angryy: Quote
Doginka Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Nikt nas nie odwiedził, to wstawię sama dla siebie:eviltong: Quote
Recommended Posts