bea_m Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 ewadr napisał(a): Anuszko zasłuzyła w pełni na dobry domek.:loveu: A które z tych diablątek nie zasłużyło? Anuszka po prostu miała szczęście :) Quote
Ulaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 :multi::multi::multi: Są wieści!!!! Taki mail od państwa Anuszko dostałam dziś rano: Witam, zgodnie z obietnica przesylam kilka zdjec tego malego gryzonia :-) chyba wybralismy imie dla suni, ale jeszcze nie jestesmy przekonani (Amiga -> zdrobniale Amisia). Jest cudowna, mimo, ze ma swoje legowisko (widac na zdjeciu) woli polozyc sie na dywanie, byle blisko kogos z nas. Bawi sie swietnie uwielbia sznur (widac na zdjeciu), ktorym sie z nia przeciagamy. Jest wspaniala :D W zalaczniku przesylam kilka fotek, ktore zrobilismy przez te kilkanascie godzin jak z nami jest. Pozdrawiam Aleksandra i Michal i fotki :loveu: CDN... Quote
Ada-jeje Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Wyrosnie z niej ladna i postawna kobitka, widac to na zalaczonych fotkach. Czekamy na dalsze informacje o suni, bardzo bysmy prosili o przesylanie od czasu do czasu fotek suni zebysmy i my mogli podziwiac jak wyrasta ze szczeniectwa. Quote
ewadr Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Piekne to dzieciatko, moje wychowanie, trzy dni, ale to były decydujace trzy dni w jej zyciu:eviltong: Quote
Ada-jeje Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Zarozumiala mama EWA, co powiesz jak wyrosnie z niej lobuz i jak bedziemy dostawac wiadomosci o demolkach.? :evil_lol: Ciekawe czy wtedy przyznasz sie do swego wychowania? :lol: Quote
Ulaa Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Ada-jeje napisał(a):wyrosnie z niej lobuz i jak bedziemy dostawac wiadomosci o demolkach.? :evil_lol: To bardzo prawdopodobne zważając na fakt jak psy u Ewy są rozpuszczone jak dziadowski bicz :eviltong: Quote
ewadr Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ulaa napisał(a):To bardzo prawdopodobne zważając na fakt jak psy u Ewy są rozpuszczone jak dziadowski bicz :eviltong: Bo ja stosuje bezstresowe wychowanie w stosunku do wszystkich: TZ, dziecka, psów, kotów, szczura i narazie sobie chwalę. Nikt mnie jeszcze nie pozarł:eviltong: Zobaczymy czy na bestii sie sprawdzi:cool3: Quote
Ada-jeje Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 O piekna trzymiesieczna dziewczyne mozemy byc spokojni. Za to dla drugiej ciut ciut wiekszej i starszej bo juz ma roczek szukamy takiego samego domku jaki znalazl sie dla Amisi. Quote
gatta Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Z okazji zbliżających się Świąt składamy serdeczne życzenia wszystkim cioteczkom z Dogomani. Amiga rośnie jak na drożdżach, energi ma za 4. Chętnie uczy sie nowych rzeczy i rośnie z niej prawdziwy agilitowiec. Na zajęciach psiego przedszkola zadziwia wszystkich skocznością i odwagą. Skradła nasze serca i "lekko" wchodzi nam na głowe czego dowód na zdjęciach Poniżej to co Dogomaniacy lubią najbardziej czyli kilka zdjęć naszej panienki. Kto znajdzie psa ?? Quote
bea_m Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 :) no anioł nie dziewczyna. A tak sie Ada jeje o nia bała :evil_lol: Super domkiem jesteście. Dożo szczęscia wam życzę. Quote
Ada-jeje Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Dziekujemy ze zalogowaliscie sie i pokazali nam dorstajaca Anuszke vel Amiga, :loveu: sliczna dziewczynka a na tej drugiej fotce faktycznie trudno ja znalezc wrosd suchych zarosli, :crazyeye: kolorek prawie taki sam, jesienny. Zgadza sie ze najbardziej lubimy ogladac fotki. :multi: Zyczymy dalszej dobrej wspolnej zabawy z Amiga.:lol: I jak zwykle czekamy na wiecej fotek. Nienasyceni dogomaniacy. :evil_lol: Quote
Ulaa Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Gatta witamy na dogo!!! :multi: Cudownie, że się zalogowaliście :multi: Ostatnio myślałam o suni i miałem nawet pisać meila z pytaniem co tam słychać. A Wy uprzedziliście o to w dodatku takie super wieści :multi: Psie przedszkole :loveu: Ale się malutkiej trafil domeczek, nie ma co :loveu::multi: Quote
Ada-jeje Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 gatta sama widzisz jak sie tylko przypomnisz to i nam od razu sie wszystko przypomina, ostatnio zrobilas nam prezent w postaci fotek na swieta w grudniu, swieta wielkanocne juz minely a fotek Amigi wciaz brak :crazyeye: moze znajdziesz chwilke czasu zeby znow nam pokazac Amige. :lol: Quote
gatta Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [IMG]http://krowa.hell.net.pl/%7Epalioza/ami/a1.jpg[/IMG] [IMG]http://krowa.hell.net.pl/%7Epalioza/ami/a2.jpg[/IMG] [IMG]http://krowa.hell.net.pl/%7Epalioza/ami/a3.jpg[/IMG] Quote
gatta Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [IMG]http://krowa.hell.net.pl/%7Epalioza/ami/a4.jpg[/IMG] [IMG]http://krowa.hell.net.pl/%7Epalioza/ami/a5.jpg[/IMG] [IMG]http://krowa.hell.net.pl/%7Epalioza/ami/a6.jpg[/IMG] Quote
Ada-jeje Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 :loveu:Gatta dziekujemy :lol: piekna ta waszy dziewczyna tylko ze wam troszczeke podrosla:evil_lol: Quote
gatta Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Jest bardzo piękna i bardzo mądra. W lot chwyta wszytko czego chcemy jej nauczyć. Podrosła i to nawet nie troszkę. Podczas świątecznych porządków wpadła mi w ręce jej pierwsza obróżka, w której musieliśmy zrobić dodatkowe dziurki bo miała taka cieniutką szyjkę. Teraz ta obroża nie wystarcza żeby objąć całą szyjache. Kochamy ją nad życie, które przewróciła do góry nogami. W najbliższy wtorek zaczynamy kurs agility obiecujemy kilka fotek. Pozdrawiamy Quote
Ulaa Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale smok!!!! Cudna jest :loveu::loveu::loveu: tak sie dziewuszce udalo :multi: Agility!!! :multi::multi::multi: Dlaczego wszystkie psiaki nie moga trafic do takich domkow.... Nie byloby nieudanych adopcji! To najwieksza radosc wiedziec, jak psiaczek robi w zyciu cos fajnego i sie realizuje wspolnie z czlowiekiem :loveu: ze jest rozumiany i wychowywany tak, jak tego potrzebuje... Dziekujemy, ze daliscie jej to wszystko :multi: PS. a gdzie bedziecie trenowac? Quote
gatta Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Kurs zaczynamy w ośrodku GOSTAR w Katowicach. Zresztą tam właśnie chodziliśmy na psie przedszkole. Amiga daje nam strasznie dużo radości i to straszne szczęście, że mamy takiego potwora w naszym domu. Dziewczyny robicie świetną robotę nie tylko dając dom tym psiakom, ale też dajecie tym domom straszną dawkę miłości i radości. Chociaż czasem okupioną jakąś parą świętej pamięci kapci. Ale czym są jedne kapcie na przeciw wieczności ;) Quote
Ulaa Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Gatta niestety nie wszyscy tak do tego podchodzą :-( A do Gostaru ja też chcę z Megi!!!! :placz: Quote
gatta Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Wiem, że nie wszyscy, ale trzeba mieć nadzieje, że dzięki pracy takich osób jak wy będzie tak myślało coraz więcej osób. Chociaż zdaje sobie sprawę, że stosunek do wszelkich paszczaków wynosi się pzede wszystkim z domu. Tak wiec głóna część pracy, to praca oświatowo-wychowawcza. A co do Gostaru to brać psa pod pache i już. Nie mieszkacie w końcu na końcu świata. A tak z innej beczki to ponieważ robi się coraz przyjemniej na świecie to serdecznie zapraszamy z Aminią na jakiś wiosenny spacerek do Chorzowskiego parku. Przynajmniej ciotki będą mogły zobaczyć pannice na żywo, a psiaki będą mogły poszaleć Quote
gatta Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Wczoraj przeszliśmy sterylizację. Mała była bardzo dzielna teraz chodzi a raczej leży w kubraczku z pieluchy tetrowej. Dzisiaj dyżur przy psie ma pan a ja siedzę w pracy i o niczym innym nie myślę tylko jak ona się czuje. Noc była z głowy bo Aminia nie umiała znaleść sobie miejsca. Dobrze, że już po wszystkim teraz tylko jeszcze kilka dni żeby przestało boleć. Wieczorkiem wstawię pare zdjęć naszej bidulki. Quote
Ada-jeje Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Gatta dzis wieczorkirm juz bedzie dobrze, :loveu: nawet Aminia zacznie jesc, najwazniejsze ze nie wyda juz potomstwa na swiat. Quote
gatta Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Jestem absolutną zwolenniczką styrylizacji i absolutnie nie żałuje naszego kroku, nie miałam żadnych wątpliwości co do jego słuszności. Tylko teraz jak patrze na to maleństwo to wiem, że ją boli i serce mi się kraje, że tak mało mogę zrobić dla niej. Skradła nam serca zupełnie :loveu: Quote
Recommended Posts