irenaka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Wczoraj w godzinach wieczornych na ulicy Rusznikarskiej w Krakowie znaleziono przestraszoną suczkę. Jest młoda, ma około roku. Jest cała czarna z białą końcówką ogona, białą krawatką i białymi plamkami na łapkach. Ma na sobie czarno-zieloną obrożę. Kontakt w jej sprawie: 511 785 768 Quote
weszka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Śliczna sunia. Mam nadzieję że znajdzie się stęskniony właściciel. Quote
agamika Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 :crazyeye: bede sie rozglądac za jakimiś ogł oszeniami o zaginionej .Toz to u mnie na osiedlu ja znalezino :hmmmm: Quote
irenaka Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Sunia jest bezpieczna u cudownej Ani, ale jak długo nie wiem. Quote
irenaka Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Mam cudowne wiadomości od CUDOWNEJ ANI!!! To cudo którego nikt nie szuka na 99% zostaje u Ani w domu! W tym tygodniu mam dostać potwierdzenie. Trzymajcie kciuki!!! Quote
irenaka Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Witajcie! Oczywiście wszystko według planu, czyli Boni zostaje w domku u Ani!!! Jest rozpieszczana do garnic. Ale najcudowniejsze jest to, że ten cudowny dom zdecydował się mi pomóc i zabrali do siebie na dom tymaczasowy biedną, straszą, niwidomą i w silnej depresji Maję. Byłam strasznie zrezygnowana, bo już nie wiedziałam do kogo mogę jeszcze zadzwonić lub napisać aby szukać ratunku dla Majeczki. I stał się cud!! Kolejny raz ktoś tam na górze stwierdził chyba, że nie może patrzeć jak beczę i mi zesłał Anie z jej rodziną. Wklejam zdjęcia Boni i zapraszam na wątek Majeczki. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7722816#post7722816 Quote
Recommended Posts