Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Daawno was nie widziałam gdzie wy? Do mnie nie wpadać a jak ja wpadam do was to was nie ma :roll: Agenty!!!!![/COLOR][/FONT][/B]

Posted

hahha tajna misja byla nawet dwie;););)druga misja jeszcze nie calkiem zakonczona wiec mysle ,ze dopiero jutro najpozniej w srode sie skonczy...to wejde na spokojnie na kompa i Was poodwiedzam:):):)

dziekuje bardzo za odwiedzinki i zeo nas pamietacie:):)

Posted

[quote name='natija']hahha tajna misja byla nawet dwie;););)druga misja jeszcze nie calkiem zakonczona wiec mysle ,ze dopiero jutro najpozniej w srode sie skonczy...to wejde na spokojnie na kompa i Was poodwiedzam:):):)

dziekuje bardzo za odwiedzinki i zeo nas pamietacie:):)[/quote]
[FONT=Century Gothic][B][COLOR=Green]Ha! Mam cię! Nareszcie!:multi:[/COLOR][/B][/FONT]

Posted

[quote name='natija']hahha tajna misja byla nawet dwie;););)druga misja jeszcze nie calkiem zakonczona wiec mysle ,ze dopiero jutro najpozniej w srode sie skonczy...to wejde na spokojnie na kompa i Was poodwiedzam:):):)

dziekuje bardzo za odwiedzinki i zeo nas pamietacie:):)[/QUOTE]
Kobito Ty żyjesz!!!!!!!!!

Posted

dziękujebardzo za odwiedzinki i zeo nas pamietacie:):)[/quote]
jestes to suer:multi:
czekamy na powrót ostateczny i fotki
i ukończenia misji