sisia0 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Oto mała Punka. Obecnie przebywa w schronisku w Ostródzie. Niestety nic o niej nie wiadomo. Nie znana jest jej historia... Ma może około 7 lat. Oto ona : Kontakt : @ : [email protected] gg : 899446 w rozmowie podaję numer telefonu kom. Quote
sisia0 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Punka a co to...ciebie nikt nie odwiedza ?! yyyyyyy.. Quote
Aga_Mazury Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Widziałam dzis Punkę....stała bidula na boksie....i patrzyła na mnie smutnymi ślepkami Quote
Matusz Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Czemu ja nie widzę zdjęć ???????????? Quote
Aga_Mazury Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 ja też nie widzę.... trzeba by chyba jeszcze raz wkleić... ktoś mi wspominał , że na wątku Boogie podobny problem jest...w pierwszym poście same...krzyżyki... chyba trzeba by posprawdzać wątki Quote
Matusz Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Aga_Mazury']ja też nie widzę.... trzeba by chyba jeszcze raz wkleić... ktoś mi wspominał , że na wątku Boogie podobny problem jest...w pierwszym poście same...krzyżyki... chyba trzeba by posprawdzać wątki bo mi serwer usunęli i wszystkie zdjęcia poszły..............:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Aga_Mazury Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='matusz5'] bo mi serwer usunęli i wszystkie zdjęcia poszły..............:-(:-(:-(:-(:-( trzeba więc pouzupełniać....choć po jednym powstawiać....bo pierwszy post wątku najważniejszy...tam zaglądają ludzie....żeby zobaczyć psiaka.... a i my z Twoich zdjęc korzystaliśmy ...więc sporo się posypało pewnie Quote
Matusz Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Aga_Mazury']trzeba więc pouzupełniać....choć po jednym powstawiać....bo pierwszy post wątku najważniejszy...tam zaglądają ludzie....żeby zobaczyć psiaka.... a i my z Twoich zdjęc korzystaliśmy ...więc sporo się posypało pewnie noo.. ja jestem tak wkurzony, napisałem im już maila czemu mi usunęli i nie odpisują chamy !! :angryy::angryy::angryy::placz: Quote
neverend Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='matusz5']Czemu ja nie widzę zdjęć ???????????? ani ja.....???? Quote
Matusz Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 to jest Punka????? http://matusz5.wrzuta.pl/film/ligWhVE2Ug/ Quote
sisia0 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='matusz5']to jest Punka????? http://matusz5.wrzuta.pl/film/ligWhVE2Ug/ tak to Punka :) Quote
Matusz Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 nie mam zdjęć, były, ale się wykasowały.. trzeba będzie nowe zrobić... Quote
sisia0 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 a Mateusz ty masz te swoje programy... moze by jakos uchwycic ujecie z tego filmiku i przerobic na zdjecie.? wiem ze sie tak da bo kiedys tak robilam Quote
neverend Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 sisia0 napisał(a):a Mateusz ty masz te swoje programy... moze by jakos uchwycic ujecie z tego filmiku i przerobic na zdjecie.? wiem ze sie tak da bo kiedys tak robilam to wystarczy zrobić pauzę i nacisnąć na klawiaturze Print Screen... ale jakość okropna... Quote
Recommended Posts