Jump to content
Dogomania

2-letni Ciapek, z Bydgoskiego Schroniska! Znalazł wspaniały domek!!! :):):)

Recommended Posts

Posted

Ciapek, jest uroczym dwuletnim psiakiem, który mimo spędzonego już roku w schronisku nie traci wiary w siebie i dalszą przyszłość..
Został oddany z powodu "uciekania przez płot", może Ciapkowi po prostu doskwierała samotność?;) Ciapek kocha świat i ludzi, nadawałby się do domu z dziećmi. Ma przepiękne umaszczenie i mięciutką sierść.

Kto pokocha naszego biednego Ciapka??:loveu:

Ciapek czeka w Bydgoskim Schronisku dla Zwierząt...

Posted

Ja można powiedzieć jestem wolontariuszką na specjalnych zasadach ;) Jako miośniczka bullowatych i rottkow, jak jakas bida sie pojawia w schronie dzwoni do mnie Pani Ewa a ja przyjezdzam rtobie foty itd.. Musze jechac zobaczyc e nowe rottki ale ie mam aktualnie aparatu :(

A ze schronu wyciagnelam Ariske która została już u mnie ;) ( ta błękitno-.płowa suczka w moim podpisie ;) )

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ostatnio odkryta nowa ulubiona zabawa Ciapka?:cool3: :
Ciapunio uciekający z piłeczką przed osobą bawiącą się z nim:eviltong:

Kto przygarnie słodkiego, ostatnio Ciapka - smutaska?:placz:

Posted

CIAPEK DZISIAJ POSZEDł DO NOWEGO, WSPANIAłEGO DOMKU! :multi:

Ma wspanialych wlascicieli, panstwo juz wczoraj upatrzyli sobie Ciapka, a dzisiaj przyszli do schroniska ze swoim drugim psiakiem, sprawdzic czy sie dogadają. Ciapek bezkonfliktowy pies zaprzyjaźnił sie ze swoim nowym współlokatorem.:multi::multi::multi::multi::multi::multi: