Lorien:) Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ciapek, jest uroczym dwuletnim psiakiem, który mimo spędzonego już roku w schronisku nie traci wiary w siebie i dalszą przyszłość.. Został oddany z powodu "uciekania przez płot", może Ciapkowi po prostu doskwierała samotność?;) Ciapek kocha świat i ludzi, nadawałby się do domu z dziećmi. Ma przepiękne umaszczenie i mięciutką sierść. Kto pokocha naszego biednego Ciapka??:loveu: Ciapek czeka w Bydgoskim Schronisku dla Zwierząt... Quote
Lorien:) Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 :multi::multi::multi: Ciapuś się przypomina! Hallo, hallo! Quote
Angel_ Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Hop ciapku! :loveu: Lorien czesto bywasz w naszym schronie? :multi: Quote
Lorien:) Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Bardzo często;) Szczegolnie w wakacje. Nie wiem czy mnie kojarzysz, zajrzyj na wątek maksia, tam z nim jestem na zdjęciu, aczkolwiek w realu wyglądam trochę inaczej:eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=80256 Quote
Lorien:) Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Przepraszam, zagalopowałam się, myślałam,ze jestes wolontariuszka u nas:eviltong: Stad to pytanie czy mnie kojarzysz...:roll::cool3: Quote
Angel_ Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ja można powiedzieć jestem wolontariuszką na specjalnych zasadach ;) Jako miośniczka bullowatych i rottkow, jak jakas bida sie pojawia w schronie dzwoni do mnie Pani Ewa a ja przyjezdzam rtobie foty itd.. Musze jechac zobaczyc e nowe rottki ale ie mam aktualnie aparatu :( A ze schronu wyciagnelam Ariske która została już u mnie ;) ( ta błękitno-.płowa suczka w moim podpisie ;) ) Quote
Lorien:) Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 :multi::multi::multi: Do góry Ciapus! Quote
Marta697 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 hopla do domu Ciapuś!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lorien:) Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 hop szybciutko do góry!:multi::multi::multi: Quote
Lorien:) Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Ciapek na allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=246765026 Jak ktoś ma możliwośc proszę o ogłaszenia Ciapka.;) Quote
Marta697 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Wczoraj Ciapuś biegał cały dzień po schronisku. Wreszcie mógł się wybiegać ;) Jutro będę wszędzie ogłaszać pieski z podpisu więc załapie się i Ciapuś :) Quote
Lorien:) Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 To super! A kto miał wczoraj zmianę??:eviltong: Quote
Lorien:) Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Ciapku hop na pierwszą stronkę!!!:multi::multi: Quote
Estera Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ale Ty Ciapulku jesteś sliczny :loveu: Musi się w Tobie ktoś zakochać :loveu: Quote
Lorien:) Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Ostatnio odkryta nowa ulubiona zabawa Ciapka?:cool3: : Ciapunio uciekający z piłeczką przed osobą bawiącą się z nim:eviltong: Kto przygarnie słodkiego, ostatnio Ciapka - smutaska?:placz: Quote
Lorien:) Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 CIAPEK DZISIAJ POSZEDł DO NOWEGO, WSPANIAłEGO DOMKU! :multi: Ma wspanialych wlascicieli, panstwo juz wczoraj upatrzyli sobie Ciapka, a dzisiaj przyszli do schroniska ze swoim drugim psiakiem, sprawdzic czy sie dogadają. Ciapek bezkonfliktowy pies zaprzyjaźnił sie ze swoim nowym współlokatorem.:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Estera Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Świetna wiadomość! Bardzo się cieszę! Najwyższy czas! :loveu: Quote
Recommended Posts