Koperek Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 No właśnie nie wiem, czy tak cudownie, bo adoptująca się nie odzywa...:roll: Quote
Koperek Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 MAM OGROMNĄ PROŚBĘ! Czy mógłby ktoś wejść na www.owczarek.forum.pl i powiedzieć mi, co się dzieje na wątku Wodnej Panienki od str.4. Pliiiiiiiiiiiiiiiiisssssse!!!:modla::modla:Coś nie mogę tam wejść... Quote
graszka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Koperek specjaly for you: Napisane przez dolores27 Witam! Ale jesteście niecierpliwi:) Fotki dołącze wieczorkiem, oczywiście sesja już była. Psinka jest z nami od piątku, lubi jeździć samochodem:) A tak po za tym, jest wykąpana, wyczesana i mamy nadzieję że szczęśliwa:) wyraża to radością, jak się budzimy, lub jak wracamy do domu więc chyba tak jest...Jak było...w piątek...pierwszy atak na goldena nas nieco zaskoczył, bo Diana jest strasznie łagodna...ale, nie przepada za innymi psiakami, w domku jest spokojna dużo śpi, bawi się piłeczką tenisową, ma apetyt, więc jest OK Był mały problem ze schodami, nie chciała po nich wchodzić ale już jest dobrze- pierwsze wejście było za łapówkę- kiełbaskę, udało się chociaż szłyśmy 15minu:), ale teraz biegnie już bez łapówek. Tak po za tym...co tu dużo mówić...super psinka, ma tatuaż w uszku, czy to oznacza rodowód? Obiecuję fotki wieczorem. Pozdrawiam wszystkich:) Ps. co jest dobre na nieprzyjemny zapach z pyszczka? Quote
Koperek Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Ufff.... Dzięki grasza, BAAAAAAAAAAARDZOOOOOOOO!:loveu: Jeśli możesz to przekaż, że tatuaż SS oznacza sterylizację schroniskową:lol: Jakby na to nie spojrzeć, wszystkie mają rodowód ...a co z tego, że schroniskowy??:eviltong: Quote
Majawrc Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=11907 oto kilka zdięć z nowego domku! Quote
Pascal Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Tak się cieszę, że dziewczynka ma nowy domek HURA!!!! Quote
Recommended Posts