Figa Bez Maku Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='betty_labrador']no pewnie bylo to nie zbyt mile przezycie... tylko wlasnie-gowienka juz tak nie wyciagne.. a na dzisiejszym spacerku Tosca ze sciezki pochlonela jakies g, ale nie ludzkie :-o jakiegos pewnie dzikeigo zwierzatka... bo nie mialy odrazajacego zapachu... ?[/QUOTE] może się przyzwyczajasz? ;)) Quote
Figa Bez Maku Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 A dzisiaj usłyszałam " dobrą radę"...żeby w ogóle się nie przejmować ...bo i tak psa od "tego" nie odzwyczaję......a psu nie zaszkodzi..... taaaak ...tylko po czym Fiśka miała rozstrój żołądka taki ,że dostała antybiotyk, kroplówkę i masę różności u weta? No chyba nie po gotownych wołowinkach z marchewką z bazarku..... Pistolet na wodę... o tym myślę... Quote
ziza24 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 czesc wam no moj Zizu tez bez zmian wczoraj zerazrl mi jakies g......ko:mad:....niestety czy na smyczy czy nie zawsze cos znajdzie..wczoraj to mnie zaciagnal w krzaki a juz tak ladnie zaczynal sluchac i nie ciagnac ale coz to dopiero 3 lekcje mial wiec wiem poczekam do konca treningu i wtedy sie wypowiem ale jak cos poczuje typu zdechlej wrony czy wieworki to na pewno poleci zjesc i sie wytarzac:angryy: nie mam za duzo pmyslow zeby go oduczyc a wiadomo ze pies to pies i pobiegac musi a ci co widzieli jego zdjecia to wiedza jaki wielki z takiej kulki wyrosl Quote
Agnisia =) Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='betty_labrador'] to jaka metoda bylaby dla mnie dobra? czy mam latac za nia po lesie?[/quote] Samam musisz to ocenic. Ja też mam problem podobny do Twojego, ale każdy pies jest inny i potrzebuje innej metody. Jeżeli już zaczniesz prace nad tym nawykiem to musisz w pełni uniemożiwic psu porót do starych przyzwyczajeń (czasami trzeba ganiac za psem po lesie :p). Jedno zjedzone świństwo może cofnąc wpracy nad zachowaniem o całe lata świetlne. Quote
Recommended Posts