maga18 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 zbyt woski koszt przekazu i 4 dni do wystawy :diabloti::lol: i obiecalaaaaam ze jak nie doajde to zaplace im wtedy wiecej o 20 euro (10 Euro od psa) i nie bede patrzyla na wysokie koszty przekazów ;) Quote
EwikB Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Witam.Jeśli ktoś jest chętny na tę wystawę to mamy wolne miejsca w busiku Quote
Dorota_Fiszer Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A czy moze ktos dysponuje katalogiem z poprzednich wystaw w Moldawii ? Quote
baba Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ja wysyłałam Wester Union koszt przekazu 35 zł.Potem trzeba zadzwonić lub mailowo podać im kod przekazu i już. Quote
Daniel ED Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='baba']Ja wysyłałam Wester Union koszt przekazu 35 zł.Potem trzeba zadzwonić lub mailowo podać im kod przekazu i już.[/quote] Można też zapłacić u nich w klubie w przeddzień wystawy do 20-tej. A tak poza tym,to posiadam jeszcze jedno wolne miejsce w moim busie.:cool1: Jak ktoś jest chętny to proszę o priva. Wyjeżdżam w czwartek.:lol: Quote
Musiałek Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 podnosze temat termin do poniedziałku ale moze było by gdzies jakis miejsce u kogos dla 1 osoby + aussie ???? potrzebuje szybko odpowiedz moze jeszcze przyjmą zgłoszenia ?? Quote
Daniel ED Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Musiałek']podnosze temat termin do poniedziałku ale moze było by gdzies jakis miejsce u kogos dla 1 osoby + aussie ???? potrzebuje szybko odpowiedz moze jeszcze przyjmą zgłoszenia ??[/quote] U mnie byłoby jeszcze jedno miejsce+miejsce w klateczce dla psa.Jade przez Kielce,Lublin. Quote
Elitesse Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 moja coreczka ALBA ASTRA Elitesse zostala dzis Championka Moldawii :) :) :multi: Quote
Agappe Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='Elitesse']moja coreczka ALBA ASTRA Elitesse zostala dzis Championka Moldawii :) :) :multi:[/QUOTE] GRATULUJE!!!:multi: Quote
PARSONRK Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Czy dobra dusza z katalogiem może podać imie jedynego parson russell terriera którybył na wystawce ? Quote
maga18 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 GRATULUJE ABINCE!!! Sukces podwojny bo podroz tam to nie lada wyzwanie :) :klacz: moze ktos mi podac grzywacze.... 7 bylo tylko - po ang. chinese crested dogs Quote
baba Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 parson russel terier - kl. intermedia Goluboy Angel Glamur- Rosja :multi:My juz w domu !! :multi: 2 suczki zdobyły 2 ch. Moł . 2 X CAC i 2X CACIB i 2X RCACIB Poznałam Abi i jej pana , oraz Daniela z Husky - nigdy nie myślałam że można tak kochać psy!! Oni jednak jeszcze w podróży - ja nie zostawałam na BIS i samotnie powracałam do Polski. Podróż - wielka extrema......ale i fajne doświadczenie. nie jest już mało psiaków jak kiedyś , bo autokarami przyjechali Rosianie i ich wiele pięknych psów. widziałam też dziewczyny z busika - nie wiem jak im poszło , ale pozdrawiam PON-y i Alaskana , oczywiście innych też , którzy tam dojechali i wracają . Gratuluję osiągnięć wystawowych , niepowtażalnych medali i pucharków!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
baba Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/2912/wycieczka339zv7.jpg[/IMG] Quote
Agasia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Gratulacje!! Bardzo ciekawe medale! Czy byly jakies setery i beagle? Quote
Agappe Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='baba']http://img220.imageshack.us/img220/2912/wycieczka339zv7.jpg[/QUOTE] jakie śmieszne medale!!!!:loveu::loveu: Quote
Agappe Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 były jakieś AKITY?? jesłi tak to prosze staweczke i sędziów, którzy mieli je oceniać Quote
baba Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 beagle 2 z Ukrainy pies kl. prac olivier first beagle suka poś barselona akit nie widzę i seterów też , które to grupy? Quote
Agappe Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='baba']beagle 2 z Ukrainy pies kl. prac olivier first beagle suka poś barselona akit nie widzę i seterów też , które to grupy?[/QUOTE] akita (akita-inu) grupa V, FCI Standard nr 255b Quote
Agappe Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='baba']Akit i swetrów nie było...[/QUOTE] dziękuję za informacje :) Quote
lonka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Bardzo i to bardzo proszę o tawkę shih-tzu:loveu:Z góry bardzo dziękuje;) Quote
zpr Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Czy mogę prosić o staweczke Siberian Husky ;) Quote
Kamilapon Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 PON-y pojechały, zobaczyły i: Dereń z Kuny czyli mój Bzik :D 2xCacib, 3x Cac, 3xBOB, a dodatkowo pierwszego dnia w 5 grupy I, Champion Mołdawii (chyba jako 1 PON) Jaśmina Sekret Kadan 2xCacib, 3xCac, 3xBOS Champion Mołdawii [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images26.fotosik.pl/121/23646ffe43f8a3d1.jpg[/IMG][/URL] Niestety moje katalogi ktoś zakosił :( Ogólnie wystawy z bardzo dobrą organizacją i sprawnym sędziowaniem. Na pewno kiedyś tam wrócę :)) Quote
Recommended Posts