monita Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Tyle pytań, a nie ma najważniejszego :p Gdzie kupiłaś :razz: Quote
aaliw Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Juz odpowiadam na pytania :cool3: [quote name='aleb'] Ile takie coś kosztuje?[/quote] Okolo 10$ [quote name='agaciaaa']Jak długo ją jadł? :razz: ;)[/quote] Kilka razy po pol godziny :lol: [quote name='monita']Tyle pytań, a nie ma najważniejszego :p Gdzie kupiłaś :razz:[/quote] Kupilam w Toronto...........ale jestem pewna ze w Polsce tez mozna cos takiego znalezc :cool3: W tym roku sama upieke ciasteczka dla psa :evil_lol: Super proste, szybkie i takie pycha :cool3: Sama probowalam ;) Quote
Luzia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [url]http://a1272.g.akamai.net/7/1272/1121/20070730190856/www.drsfostersmith.com/images/Categoryimages/larger/lg-32618-41666P_043-dog.jpg[/url] Mojej Funi by to do końca życia starczyło :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Kurde chciała bym Funi upiec jakieś ciastka ale boję się że mi nie wyjdą i chyba kupię :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Kurde chciała bym Funi upiec jakieś ciastka ale boję się że mi nie wyjdą i chyba kupię :evil_lol:[/quote] Jak mi wyszły, to wyjdą każdemu :razz: :evil_lol::evil_lol: próbuj! Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='agaciaaa']Jak mi wyszły, to wyjdą każdemu :razz: :evil_lol::evil_lol: próbuj![/quote] Nie znasz mnie i moich "zdolności" :evil_lol: A tak na marginesie to gdzie można kupić siurki wędzone :cool3: Przeszukałam pare sklepów internetowych i nigdzie znaleźć nie mogę :shake: Quote
eska87 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ja widziałam w M1 w TOP ZOO, jeśli Ci to w jakiś sposób pomoże ;) Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 No nie bardzo bo to daleko :evil_lol: A z tego co słyszałam to psiaki bardzo je lubią więc można by nabyć przed świętami :cool3: Quote
shangri_la Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Luzia&Funia'] A tak na marginesie to gdzie można kupić siurki wędzone :cool3: Przeszukałam pare sklepów internetowych i nigdzie znaleźć nie mogę :shake:[/quote] a patrzylas na [url]www.gryzaki.pl[/url] ? tam jest mega wybor smierdziuchow, my sie tam zaopatrujemy :cool3: pozdrawiam Quote
monita Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ta strona z gryzakami - miodzio :diabloti: Quote
Luzia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='shangri_la']a patrzylas na [URL="http://www.gryzaki.pl"]www.gryzaki.pl[/URL] ? tam jest mega wybor smierdziuchow, my sie tam zaopatrujemy :cool3: pozdrawiam[/quote] Dzięki :cool3: Quote
eska87 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 A myślicie, że taki pięciokilowy piesek poradzi sobie z takim penisem? :cool3: Bo skoro to taki smakołyk.. Ucho wieprzowe musieliśmy jej rozerwać na 3 części, bo nie mogła sobie z nim dać rady :shake: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ja kupiłam wczoraj kość wędzoną dla Fuśki i schowałam żeby była pod choinkę to ona cały czas łazi koło szafki i niucha :evil_lol: Quote
eska87 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :evil_lol: Moja pod choinkę dostanie żwacze i tchawice - cięte :cool3: Obu przysmaków spróbuje po raz pierwszy ;) Usiłuję je chować jakoś, ale i tak mi cały czas nochal do torby, gdzie je trzymam wtyka :evil_lol: Kurcze penisów w tych woreczkach z ciętymi przysmakami nie widziałam ;) Ale po nowym roku jej sprezentuję takiego i sama podzielę :lol: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='eska87']:evil_lol: Moja pod choinkę dostanie żwacze i tchawice - cięte :cool3: Obu przysmaków spróbuje po raz pierwszy ;) Usiłuję je chować jakoś, ale i tak mi cały czas nochal do torby, gdzie je trzymam wtyka :evil_lol: Kurcze penisów w tych woreczkach z ciętymi przysmakami nie widziałam ;) Ale po nowym roku jej sprezentuję takiego i sama podzielę :lol:[/quote] Ale że z nią się podzielisz :diabloti: No wiesz co nie ładnie psu kupować i samemu zjadać :evil_lol: Ja Funi kupiłam jeszcze żwacze wołowe cięte z trixie :p Quote
monita Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ja mam nowy nabytek ;) Dość twarde kościo - gryzaki :p Quote
Jofka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 ja na prezent kupiłam zestaw do mycia zębów i ucho, nie wiem czy będzie mu smakowało...kupiłam też spinki,ale już mu dałam,bo nie mogłam się powstrzymać;) Quote
eska87 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Ale że z nią się podzielisz :diabloti: No wiesz co nie ładnie psu kupować i samemu zjadać :evil_lol: [/quote] Ech i wszystko się wydało :oops: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='eska87']Ech i wszystko się wydało :oops:[/quote] Nie przejmuj się ja jak kupię dropsy jogurtowe (które Funia wręcz kocha :loveu:) to też jej wyjadam istnieje zasada... Jeden dla niej i.. Jeden dla mnie :evil_lol: Są naprawdę pyszna :cool3: Polecam :razz: :diabloti: Teraz zamierzam jej kupić mleczne albo czekoladowe tylko niech mi ktoś poradzi które lepiej psu smakowały :cool3: Quote
eska87 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 A na pewno to psu mają smakować :razz:? Mój TZ tak ma, że większość rzeczy, które kupię dla psa on chce próbować :oops: Nawet ucho powąchał i stwierdził, że ślicznie pachnie :crazyeye: Ciekawe, czy jak kupię penisa też będzie chciał spróbować :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='eska87']A na pewno to psu mają smakować :razz:? Mój TZ tak ma, że większość rzeczy, które kupię dla psa on chce próbować :oops: Nawet ucho powąchał i stwierdził, że ślicznie pachnie :crazyeye: Ciekawe, czy jak kupię penisa też będzie chciał spróbować :evil_lol:[/quote] A no wydało się :evil_lol: To po co kupować jak można przerobić z TZta :diabloti: A co możecie mi powiedzieć na temat tych tabletek w zoologicznych co sprzedają jako witaminy czy to prawda?? Czy to tylko taka podpucha?? Quote
Recommended Posts