anetta Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Jak miło zobaczyć dwa kudłacze :) Jak się czuje Bianka i Bazylek? Rudzia, a na fejsie jak Cie mogę znaleźć? Quote
Rudzia-Bianca Posted August 24, 2019 Author Posted August 24, 2019 Udało mi się , udało , po latach zalogować na dogo :) Szkoda , ze nadal zdjęć w galerii nie ma ;) Jakby ktos był ciekawy i nie widział nas na FB , to Biana i Bazyl staruszkowaci się zrobili , chorują , Bazyl ma przepukline kręgów , Biana nowotwora śledziony ( już wyciętej ) a od 2 dni walczymy z ostrym zapaleniem trzustki , ale są , kocham ich dalej najbardziej na świecie . Fajnie by było gdyby dogo pozwoliło się regularnie logować :) Biana & Bazyl pozdrawiają jakby kto tu jeszcze zaglądnął - buziaki :) Quote
Myślenickie bezdomniaki Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 Kochani to ja Rudzia-Bianca, ale nie jestem w stanie się zalogować na moje stare konto . Przychodzę z najsmutniejszymi wiadomościami - nie ma już mojej najukochańszej Bianeczki , umarła w niedzielę . Chciałam , żeby Ci co nie mają facebooka, a byli z nami od początku wiedzieli , bo to wyjątkowa Bianczita była . Kocham Ją ogromnie i już tęsknię tak, że trudno oddychać ... 1 Quote
Recommended Posts