Doginka Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Ale że co? że zamieniasz tego szczylka na innego?:hmmmm: Quote
mojepieski Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Chyba Nasza CHERITKA NA GŁOWĘ UPADŁA i coś z tą głową ma nie dobrze !!!!!!!!!!!!! Quote
Doginka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 A może to był primaaprilisowy żart:lol::hmmmm: Quote
Cheritka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='mojepieski']Chyba Nasza CHERITKA NA GŁOWĘ UPADŁA i coś z tą głową ma nie dobrze !!!!!!!!!!!!! A czemu tak myślisz, przecież można wziąć pieska z zagranicznej hodowli zrobić mu championat i pokryć kilka suczek nową krwia i potem po jakimś czasie znowu zamienić. Przecież najlepsi hodowcy tak robią, i to nie jest takie dziwne :) To czemu ja nie mogłabym tak zrobić ?? Dogonka A może to był primaaprilisowy żart deer_1987 no wlasnie jak to tego oddajesz? :D Quote
Doginka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Cheritka napisał(a):...przecież można wziąć pieska z zagranicznej hodowli zrobić mu championat i pokryć kilka suczek nową krwia i potem po jakimś czasie znowu zamienić. Przecież najlepsi hodowcy tak robią, i to nie jest takie dziwne :) To czemu ja nie mogłabym tak zrobić ??... No można, jak ktoś psa traktuje przedmiotowo:roll: Ja bym nie potrafiła oddać żadnego swojego psa na pół roku :shake: Quote
Cheritka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Byliśmy dziś na pierwszym naszym spacerku, tzn pobiegaliśmy troche po działce Quote
mojepieski Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Doginka napisał(a):No można, jak ktoś psa traktuje przedmiotowo:roll: Ja bym nie potrafiła oddać żadnego swojego psa na pół roku :shake: Ja bym tego też nigdy nie zrobiła i nie potrafiła oddać psa i wziąć innego -- mając takiego ładnego wystawowego psiaka i to po swoim pięknym Cherisiu Ale to chyba trzeba na głowę upaść no nie !!! Quote
Cheritka Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 mojepieski napisał(a):Chyba Nasza CHERITKA NA GŁOWĘ UPADŁA i coś z tą głową ma nie dobrze !!!!!!!!!!!!! Obrażasz mnie ??? Czy mi sie tylko wydaje ???? Quote
Equus Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Doginka napisał(a):No można, jak ktoś psa traktuje przedmiotowo:roll: Ja bym nie potrafiła oddać żadnego swojego psa na pół roku :shake: Ja też nie i dlatego ze mnie nigdy nie będzie żaden fantastyczny hodowca ;) By włożyć coś nowego w krajową hodowlę, nie wkladając w to zbyt wiele kasy, trzeba się czasem wyzbyć sentymentów... a ja nie potrafię nawet psa oddać na parę dni do hotelu ;) Ale z takiego wypożyczonego przez Cheritkę repa-importa z dobrej hodowli zagranicznej, przebadanego i niespokrewnionego z moją suką chętnie bym skorzystała ;) mojepieski napisał(a):Ja bym tego też nigdy nie zrobiła i nie potrafiła oddać psa i wziąć innego -- mając takiego ładnego wystawowego psiaka i to po swoim pięknym Cherisiu Ale to chyba trzeba na głowę upaść no nie !!! Mojepieski - jak tylko nie rozumiem co ma do tego "niepotrafienia oddania" to czy pies jest wystawowy i po jakim psie. Ja bym również nie wypożyczyła mojego kundla nawet jakby go ktoś bardzo chciał i dawał dużo pieniędzy (choć wiem że to bardzo hipotetyczna sytuacja :P) I przy okazji to myślę, że komentarze, które są obraźliwe są tu zupełnie zbędne, prawda? Można dyskutować bez uwłaczania sobie nawzajem - czego sobie i Wam życzę w ten piękny wiosenny dzień! Quote
Doginka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 mojepieski napisał(a):...Ale to chyba trzeba na głowę upaść no nie !!! Ja wyraziłam tylko swoje zdanie, ale to nie znaczy, że neguję postępowanie Ewy!!! Natomiast nie na miejscu jest Twoje stwierdzenie o "upadaniu na głowę", bo wiele dobrych hodowli wypożycza psy i w ten sposób pomaga sobie w uzyskaniu championatów. Tym bardziej, że Cheritka może tego pudla zamienić na jeszcze lepszego psa;-) I życzę Jej powodzenia:lol: Quote
Cheritka Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 mojepieski napisał(a):Ja bym tego też nigdy nie zrobiła i nie potrafiła oddać psa i wziąć innego -- mając takiego ładnego wystawowego psiaka i to po swoim pięknym Cherisiu Ale to chyba trzeba na głowę upaść no nie !!! A możesz sobie wyobrazić, że każdego psa którego wezmę za krycie zostawie sobie w domku ????? Zapytaj którąkolwiek z kolezanek ile razy ich repy kryły i ile zostawiły sobie po nich szczeniąt. A może wszystkie powinnyśmy kryć za darmo i jeszcze dopłacać ??? Czy to naprawdę trzeba na głowę upaść, bo się chce sprzedac szczenie za krycie i wziąć za to innego pieska (albo poprostu zamienić z inną hodowlą) Chyba to lepsze niż to co ty zrobiłas, nie pisałam Ci na że zamiast wziąć pudelka z rodowodem, to wzięłaś kundla z pseudohodowli, bo uwazałam, że to Twoja sprawa. I nie napisze Ci że to trzeba chyba na głowę upaść, żeby tak postąpić, bo po co ??? Wkońcu to moja galeria i bedę pisać o moich pieskach a nie o twoich problemach. Quote
Equus Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Cheritka a Ty się wymieniasz na stałe? Bo zrozumiałam że tylko na jakiś czas a potem wymieniacie się z powrotem? Quote
filodendron Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Ja tam mogę się wypowiedzieć jedynie jako hipotetyczny nabywca - chyba dobrze byłoby poszerzyć pulę genetyczną w PL. Hodowla to hobby, pasja i miłość do psów, ale też jakiś cel hodowlany, prawda? Quote
Cheritka Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Goldis kocha swoją zabaweczkę, od pierwszego dnia z nią walczy ale śpi na zającu a tu w locie i pozujący Quote
filodendron Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='Cheritka'] http://i55.tinypic.com/2ykmm46.jpg Dobrałaś pieski pod dywan czy odwrotnie? ;) Słodziak :) Quote
Cheritka Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='filodendron']Dobrałaś pieski pod dywan czy odwrotnie? ;) Słodziak :) Jak wolisz ;) Goldi 7,5 tygodnia i teraz po 10 tygodniach Quote
Cheritka Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 ania90 napisał(a):sliczny:) kiedy wpadniesz do nas? Juz do was lecę w odwiedzinki :) Quote
groszek83 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 http://i56.tinypic.com/kah73c.jpg jakby się uśmiechał:lol: Quote
Cheritka Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Nasze dziecko skończyło 3 miesiące - najpiękniejszy wiek :) Quote
Recommended Posts