Jump to content
Dogomania

Ch.GOLD BOY średni, SUNNY BOY mini pudel i niezapomniany CHEVALIER i DIAMOND za TM.

Recommended Posts

Posted

cyt;

mysli, że go ktoś ukradł dla pieniędzy

- to bardzo mozliwe ale kto wie moze zlodziej jak przeczyta wysoka nagroda zwróci psiaka :( Konieczne zdjecie bo niestety yoreczków jest b.duzo i trudno rozpoznac ale a nóż ktos rozpozna np. sąsiedzi ze pojawil sie piesek na posesji z -tego- zdjecia

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cheritka']ja może też bym wolała jechać teraz nad morze,:cool1:
ale tam nie wolno na plaży z psami.:mad:
A poza tym co tam można z nimi robić, nudziły by sie :-o.
A znowu na mazury nie pojedziemy, bo tam zatrzęsienie kleszczy.
Cheritka - co do plaży to nie można z psami tylko na plaże miejskie wchodzić, jak pojedziesz do miejscowości "mało modnej", poprostu na wieś to tam są dzikie plaże i z psami można, ludzi prawie nie ma więc można się w odpowiedniej odległości rozłożyć :) Ja z moją suką tak jeździłam i było super - do plaży na rowerze więc pies się te 3 km przebiegł, potem rozkładałam namiot-wiatrochron, żeby pies miał się gdzie schować przed słońcem. A na plaży to mnóstwo zabawy miała - kąpiele w morzu, rycie w piachu - rewelacja:cool3: W tym roku byłam co prawda nie na mazurach ale na Warmii i też było fajnie - kleszczy jakoś mało, w każdym razie suki nie złapały, choć znalazłam na pudlu jednego ale zaplątał się w kudły;) Nie wiem, może to kwestia zabezpieczenia i wrmińskie kleszcze nie lubią fiprexu? Gadów za to było tam mnóstwo, ale na szczęście zaskrońce (nawet mi pudlica przyniosła zasuszonego, którego znalazła na drodze:evil_lol:) i jaszczurki, żmij nie widzieliśmy.

Posted

[quote name='Pudelka']*Diamont pięknie wyglada ! Moze to sie przyczyni , ze zaczną ludzie doceniac pudle ! :D
Diamond jak zwykle występuje w charakterze gwwiazdy:))) Gratulacje!
A co do popularności pudli to dziś czytałam, że w USA zrobili plebiscyt na to, jakiego psa powinien kupić sobie Obama jeśli zostanie prezydentem (bo Obama nie ma psa, a w Białym Domu zawsze były psy) i ponoć Amerykanie wybrali dla niego PUDLA:grins: Tam to muszą być popularne te zwierzaki!

Posted

Pudelka napisał(a):
*Diamont pięknie wyglada ! Moze to sie przyczyni , ze zaczną ludzie doceniac pudle ! :D
czy Cheri tez bedzie brał udzial w sesji ? - mam nadzieje :D
a przyokazji spytam sie czy to studio czy taka piekna ulica...?
odnosnie yorka to wkleje info na charcie forum - jest tam sporo ludzi z Warszawy
Pozdrawiam Oliwia i dwa apircoty ~~

Do reklamy potrzebowali jednego pieska i to koniecznie białego :cool3:,
no to poszedł DIAMOND.
Cheri nie lubi zostawiac pani swojej :evil_lol:i oddalać się.
========
Yorczek sam wrócił do domku :multi:,
nie wiadomo gdzie był, ale wyglądał strasznie;
brudny i wystraszony. ale bez widocznych obrażeń.

Pudelka

cyt;

mysli, że go ktoś ukradł dla pieniędzy

- to bardzo mozliwe ale kto wie moze zlodziej jak przeczyta wysoka nagroda zwróci psiaka :-( Konieczne zdjecie bo niestety yoreczków jest b.duzo i trudno rozpoznac ale a nóż ktos rozpozna np. sąsiedzi ze pojawil sie piesek na posesji z -tego- zdjecia

Niestety takie było podejrzenie,
może tak było i ucciekł, a może nie :shake:,
nikt nie wie.

Equus

Cytat:
Diamond jak zwykle występuje w charakterze gwwiazdy:smile:)) Gratulacje!
A co do popularności pudli to dziś czytałam, że w USA zrobili plebiscyt na to, jakiego psa powinien kupić sobie Obama jeśli zostanie prezydentem (bo Obama nie ma psa, a w Białym Domu zawsze były psy) i ponoć Amerykanie wybrali dla niego PUDLA:grins: Tam to muszą być popularne te zwierzaki!

Mam nadzieję, że to by się przyczyniło do popularności pudli,
tylko czy to nie będzie śmiesznie -
czarny prezydent z białym pudelkiem :evil_lol: i to pewnie dużym.

Pudelka

Cytat:
taak bo pudle górą ! :multi:

Nareszcie :multi::multi::multi:

Posted

Cheritka napisał(a):
Mam nadzieję, że to by się przyczyniło do popularności pudli,
tylko czy to nie będzie śmiesznie -
czarny prezydent z białym pudelkiem :evil_lol: i to pewnie dużym.

Cheritka, ja myślę, że jeszcze śmieszniejsze by było jakby wystąpił z białym toyem, a nie standardem i to jeszcze z taką różową kokardą jaką uszczęśliwili na planie Twojego Dajmusia:cool3:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Dawac fotki!

Ok lece na fotosik coś wgram, bo dziś mam wolne :cool3:

Equus

Cytat:

Cheritka, ja myślę, że jeszcze śmieszniejsze by było jakby wystąpił z białym toyem, a nie standardem i to jeszcze z taką różową kokardą jaką uszczęśliwili na planie Twojego Dajmusia:cool3:

tylko się nie śmiejcie z mojej suni :mad::mad:

Posted

Spissky hrad. Mury Spiskiego Zamku- jednego z największysz- zbudowanego na przypominających wapień skałach trasowych, wznoszą się na wysokości 200 m, górując nad okolicą o zdecydowanie równych charakterze. U stóp zamku położone jest miasteczko Spisske Podhradie, mieszkają tu dziś słowaccy Romowie.

Było strasznie duszno, przed burzą :cool3: