Avaloth Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 założyłam mu wątek na adopcje.org, czeka na akceptację :) Quote
Avaloth Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 http://www.adopcje.org/adopcja11557.html jego wątek :) Quote
asiaf1 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 dziękuję bardzo. Dziś Rudzik będzie miał sesję zdjęciową bo poprzednia była nieudana Quote
Avaloth Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 o super :) to czekamy na fotki, a przede wszystkim na domek dla Rudzika.. Quote
Avaloth Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 pani dzwoniła w sprawie Rudzika ! wynalazła go na adopcje.org ! ale się cieszę ! ja nic nie wiem, pytajcie założycielki :evil_lol: Quote
asiaf1 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 po pierwsze to był Pan a nie Pani;) wstępnie ma w poniedziałek przyjechać go obejrzeć. nie pisze nic na wątku bo mam taka zasadę, że zanim pies nie znajdzie się w domu to nie chcę nic opisywać bo nigdy nic nie wiadomo. Nie wiem czy ten Pan się na niego na 100 % zdecyduje a jeżeli tak to czy my zdecydujemy się na niego (musimy sprawdzić dom). Wstępnie mi się podobał ale czy cos z tego będzie? Nie chcę się cieszyć bo potem jest zbyt duże rozczarowanie. Dzięki temu, że CZester07 umieścił go na tym portalu Pan się nim zainteresowawł i był to pierwszy telefon w jego sprawie od 6 miesięcy:shake: Do tej pory pies z kulawą noga za przeproszeniem sie nim nie interesował:-( Trzymajcie kciuki, oby to był Ten CZłowiek Quote
Avaloth Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 oj przepraszam że wygadałam, ale tak się cieszyłam.. nie bij mnie.. mam nadzieję że nie zapeszę.. trzymam mocno kciuki, nawet te u nóg :evil_lol: ale nie no poważnie mam wielką nadzieję że pan weźmie Rudzika Quote
Avaloth Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 a i powysyłasz mi te inne psiaki do ogłoszenia na adopcje.org? bo jutro mam czas, nawet dzisiaj bym znalazła chwilę, więc jak możesz to daj :) Quote
asiaf1 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 chester07 napisał(a):a i powysyłasz mi te inne psiaki do ogłoszenia na adopcje.org? bo jutro mam czas, nawet dzisiaj bym znalazła chwilę, więc jak możesz to daj :) prześlij mi proszę na priva swój mail to prześlę Ci psiaki.:multi: Quote
Avaloth Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 wstawiłam wszystkie, czekają na akceptację, jak zaakceptują to tu i na maila ci wyślę linki :) a jak z Rudzikiem? Quote
asiaf1 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 chester07 napisał(a):wstawiłam wszystkie, czekają na akceptację, jak zaakceptują to tu i na maila ci wyślę linki :) a jak z Rudzikiem? dziękuję bardzo:multi: jestem umówiona z Panem jutro na 12,00 zobaczymy czy przypadną sobie do gustu. Jeżeli Rudzik spodoba sie Panu a Pan nam to muszę jeszcze sprawdzić warunki w jakich miałaby mieszkać. Pani nawet nie zająknęła się , że może zostawiłaby sobie Rudzika, szkoda, że interesuje ją tylko kasa, którą za niego dostaje.:shake: Quote
Avaloth Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 o Rudzinka była na spacerku ! :multi: śliczne fotki :loveu: poinformuj nas jutro koniecznie co z tym panem.. Quote
Avaloth Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 asiaf1 napisał(a):dziękuję bardzo:multi: jestem umówiona z Panem jutro na 12,00 zobaczymy czy przypadną sobie do gustu. Jeżeli Rudzik spodoba sie Panu a Pan nam to muszę jeszcze sprawdzić warunki w jakich miałaby mieszkać. Pani nawet nie zająknęła się , że może zostawiłaby sobie Rudzika, szkoda, że interesuje ją tylko kasa, którą za niego dostaje.:shake: o to już po spotkaniu !! :multi: i jak poszło? oj ta pani.. ale i tak dobrze że Rudzik miał tymczas, a nie musiał w schronie siedzieć.. Quote
asiaf1 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 W schronie by nie siedział bo ja nie oddaję znalezionych psiaków do schronu. A co do wizyty Pana to Rudzik pojechał do nowego domu!!!!!:multi::multi::multi: Mieszka teraz w Warszawie. Przezornie na spotkanie wzięłam przysmaczki i od razu Pan je mu zaserwował więc Rudzik od pierwszej chwili go polubił. Potem prowadzał go na smyczy na spacerze. Pan bardzo sympatyczny . Miał wcześniej psa, którego przygarnął po śmierci właściciela ale psiak odszedł ze starości ponad rok temu i od tego czasu Pan przymierzał się do adopcji nowego. Chciał dać dom jakiemuś psiakowi który miałby małe szanse na adopcję i trochę był "zawiedziony" że Rudzik taki normalny. W środę jedziemy odwiedzić Rudzika w jego nowym mieszkaniu. Jedyne czego sie obawiam to to, że Rudzik będzie tęsknił za panią i może nawiać dlatego po kilkanaście razy powtarzałam Panu, żeby go pilnował. Myslę, że Rudzik będzie miał dobry dom bo widać, że Pan kocha psiaki. Mam nadzieje, że szybko się do siebie przywiążą. Jeszcze raz dziękuję za pomoc, gdyby nie Ty Rudzik dalej czekałby na prawdziwy dom:calus: chester07 napisał(a):o to już po spotkaniu !! :multi: i jak poszło? oj ta pani.. ale i tak dobrze że Rudzik miał tymczas, a nie musiał w schronie siedzieć.. Quote
Ulka18 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Super, ze Rudzik ma prawdziwy dom :klacz: Dzieki Tobie Asiu :multi: Asiu, wiele dobrych domów dla pozostalych psiakow :kciuki: Quote
Avaloth Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 o ale super ! drugi psiak z podpisu w tym tygodniu ! :D:D:D:D:D:D:D cudownie ! :multi::multi::multi: i jeszcze jak na sympatyczny i w ogóle to jeszcze bardziej cudownie ! no to w podpisie znów mam miejsce xD masz może jakaś sierotkę dla dogomani, dla której przydałoby się miejsce w podpisie? innymi słowy jakiś psiak którego ogłaszasz, a ma watek na dogo jest? jak tak z chęcią znajdę dla niego miejsce w podpisie :) i wcale nie dzięki mnie, tylko dzięki Tobie ! kochana jesteś :buzi: Quote
Avaloth Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 http://www.adopcje.org/adopcja11787.html Frugo http://www.adopcje.org/adopcja11786.html Dinus :) resztę czeka na akceptację, bo adminowi nie podobało się że Miś i Bobik są wymienieni u sobie w wątkach nawzajem, ale już mu odpisałam, może się zgodzi, a jak nie to będę musiała wykasować wzmiankę o Bobiku u Miśka, i o Miśku u Bobika Quote
Recommended Posts