BeataJ Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 NERON JUZ W NOWYM DOMKU!!!!!!! Ten piekny pies z podowu klopotwo rodzinnych jego aktualnego opiekuna po 16 wrzesnia trafi do schronu. Najgorsze jest to, ze jego rejonem jest….LIGOTA!!! Staramy się, aby jeśli już dojdzie do zawiezienia psa do schronu, trafil do Wroclawia. Nadzieja Dobermana jest już oczywiście poinformowana, zakladam mu nowy watek, może ktos go zauwazy. Aktualnie nie mamy mozliwosci zapenienia mu DT, moze ktos z dogomaniakow bedzie mogl.... Kilka slow o Neronie od jego wl. Wiek: 5 lat Miasto: Oleśnica kolo Wroclawia Imie: NERON Status: Pilnie szuka domu! Neron jest psem ułożonym, całkowicie nie ma w nim agresji do ludzi, wychowuje się z nim aktualnie małe dziecko (nie ma żadnego problemu, kontakty są jak najbardziej prawidłowe, jest łagody w sosunku do dziecka, lubi towarzystwo dzieci), ogólnie w stosunku do innych psów też nie jest agresywny, ma łagodne usposobienie. Uwielbia bawić się z innymi psami, lubi także aportować Co do kotów to tutaj faktycznie może być problem bo ich nie cierpi. Na chwilę obecną jest karmiony Karmą BEWI DOG SPORT, ale uwielbia też domowe jedzenie, ulubiona jego karma to NUTRA PERFORMANCE. Mozliwosc dowozu psa na terenie calego Dolnego SlaskaJest już po kastracji, przeszedł ją mając 1 rok. Trzyma cały czas tą samą wagę około 32 kg.Posiada aktualną książeczkę zdrowia z wpisanymi szczepieniami. Beata Quote
fox_india Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 jaki piękny! :-o nieśmiało zapytam: a jakiś hotelik? jest możliwość jak coś? Quote
karusiap Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 przepiekny!!!! tyle lat i nagle do oddania:( Quote
aisaK Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Przepiękny...tylko nie Ligota :( Zarazi się tym syfem co miała Ivi :( Quote
BeataJ Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 fox_india napisał(a):jaki piękny! :-o nieśmiało zapytam: a jakiś hotelik? jest możliwość jak coś? Pewnie, ze jest ale kto to pozalatwia? Dla mnie to za daleko aby jechac i zalatwiac. No i odwieczny problem kasy....Staram sie Pana przekonac/zapytac moze jakas rodzina, moze inne rozwiazanie tylko nie schron... Beata Quote
dzodzo Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 a allegro nic nie przyniosło?żadnych zainteresowanych?i czy w ogóle ma allegro? Quote
BeataJ Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 dzodzo napisał(a):a allegro nic nie przyniosło?żadnych zainteresowanych?i czy w ogóle ma allegro? Nie ma - nie dala rady wczoraj zrobic. Dalabys rade mu dzis zrobic allegro? Tylko nie wiem jakie dane podac, nasze czy wlasciciela. Beata Quote
dzodzo Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 zrobie, jasne-tylko namiary wlasnie jakie?i czy on nie będzie mial nic przeciwko wystawieniu psa? Quote
fox_india Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 jestem zarejestrowanym użytkownikiem allegro. napiszcie mi pliz na priva jak , gdzie i co pomogę w ogłaszaniu Quote
BeataJ Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Super! Zaraz go zapytam. Fajnie byloby sprawdzic dom ale nie wiem czy damy rade. jak myslicie, lepiej dane nasze czy od razu wl? Beata Quote
dzodzo Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 czasu malo, bardzo malo.....ale pewnie rozmnazcze sie odezwa na potęgę...a pan gotow psa oddac byle szybciej?czy zalezy mu na jak najlepszym domu? Quote
fox_india Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 pewnie dobrze byłoby dac dane kogos z dogo, kogos najlepiej poinformowanego :cool3: będzie kontrola nad adopcją ja proponuję BeateJ :evil_lol: Quote
BeataJ Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 dzodzo napisał(a):czasu malo, bardzo malo.....ale pewnie rozmnazcze sie odezwa na potęgę...a pan gotow psa oddac byle szybciej?czy zalezy mu na jak najlepszym domu? On jest wykastrowany wiec rozmnazacze odpadaja :multi: Quote
BeataJ Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 fox_india napisał(a):ja proponuję BeateJ :evil_lol: Spoko, moze byc ale: jak ktos do mnie zadzwoni z okolic to ja domu nie sprawdze, za daleko. Bede musiala kogos szukac kto dom sprawdzi. Beata Quote
fox_india Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ja moge sprawdzic tylko wa-wskie domy, gdyby juz cos no i oferuję pomoc w transporcie do Wawy Quote
BeataJ Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Pan na razie się nie odzwywa, wiec Asia jak możesz to podaj moje namiary a potem w razie cos się zmieni. Beata Quote
ewelinka_m Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 piękny dobek.. aż dziwne, że chętnych brak, a może ogłoszenia potrzebne na psy.pl? Quote
BeataJ Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 ewelinka_m napisał(a):piękny dobek.. aż dziwne, że chętnych brak, a może ogłoszenia potrzebne na psy.pl? Jak mozesz to daj tam ogloszenie. Wyslij mi swojego maila to podam Tobie gotowa tresc do wklejenia. Beata Quote
ewelinka_m Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 http://www.psy.pl/adopcje/?A=view&if=11864 kciuki mocno zaciśnięte Quote
dzodzo Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 allegro!! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=241318565 Quote
ewelinka_m Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=30163&id_kat=11 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=16822 jeśli trzeba coś poprawić, dopisać proszę mówić od razu zeedytujemy Quote
BeataJ Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 WIELKIE DZIEKI! [quote name='ewelinka_m'] http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=16822 jeśli trzeba coś poprawić, dopisać proszę mówić od razu zeedytujemy Tu zmien prosze w tytule, to jest kolo Wroclawia, nie Warszawy. pa Beata Quote
ewelinka_m Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 BeataJ napisał(a):WIELKIE DZIEKI! Tu zmien prosze w tytule, to jest kolo Wroclawia, nie Warszawy. pa Beata ojej :oops: już zmieniam Quote
Recommended Posts