AiK Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 ma ktoś info o wystawach w Holandi w przyszłym roku bo mam zamiar tam skoczyć i do belgi na wystawę w Antwerpi i brukseli może ktoś był i podzieli się wrażeniami :) Quote
PARSONRK Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [URL]http://www.kennelclub.nl/index.php?id=222&no_cache=1&tx_agenda_pi1[/URL][aitem]=72 wszystkie imprezy w Hollandii na 2008 :) - klikasz T_T_Agenda_2008.... lub wybierasz poniżej co cie interesuje :) Quote
Truflowo-struclowa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='AiK']ma ktoś info o wystawach w Holandi w przyszłym roku bo mam zamiar tam skoczyć i do belgi na wystawę w Antwerpi i brukseli może ktoś był i podzieli się wrażeniami :)[/quote] Ja bylam i w Belgii, i w Holandii, choc nie w tych miastach ktore wymienilas. Co do Holandii: Malo nagrod, ale wystawy dobrze zorganizowane, mi sie podobalo. Inna kolejnosc sedziowania /poczatek od klasy otwartej /. W Belgii: Nie mam najlepszych wspomnien. Ludzie tam starsznie pala i cale hale sa zadymione. Na tych wystawach co bylam nie bylo dywanow, a podlogi byly sliskie. Niewatpliwym plusem jets duza ilosc nagrod :razz: Nawet za ocene doskonala jest statuetka, kubek lub jakas inna mila nagroda :cool3: Quote
Truflowo-struclowa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='PARSONRK']Styczeń - konkrety może ? ;) bo od stycznia to kto wie......:cool3:[/quote] Agnieszka - oto strona na ktorej znajdziesz info o Mouscron ;) [URL]http://www.unioncanine.be/juges_et_races.php?lg=fr[/URL] Quote
PARSONRK Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Truflowo-struclowa']Agnieszka - oto strona na ktorej znajdziesz info o Mouscron ;) [URL]http://www.unioncanine.be/juges_et_races.php?lg=fr[/URL][/quote] Juz znalazłam - pomyslę, dam znać ;) Quote
Savannah Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='AiK']ma ktoś info o wystawach w Holandi w przyszłym roku bo mam zamiar tam skoczyć i do belgi na wystawę w Antwerpi i brukseli może ktoś był i podzieli się wrażeniami :)[/quote] AiK moze i dla mnie znalazloby sie miejsce na te wystawy...? :cool3: Quote
AiK Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Truflowo-struclowa']Ja bylam i w Belgii, i w Holandii, choc nie w tych miastach ktore wymienilas. Co do Holandii: Malo nagrod, ale wystawy dobrze zorganizowane, mi sie podobalo. Inna kolejnosc sedziowania /poczatek od klasy otwartej /. W Belgii: Nie mam najlepszych wspomnien. Ludzie tam starsznie pala i cale hale sa zadymione. Na tych wystawach co bylam nie bylo dywanow, a podlogi byly sliskie. Niewatpliwym plusem jets duza ilosc nagrod :razz: Nawet za ocene doskonala jest statuetka, kubek lub jakas inna mila nagroda :cool3:[/quote] dzięki ;) Savannah nie ma sprawy jak zapadnie decyzja na którą jadę dam znać tylko czy te Twoje misie zmieszczą się do mojego auta:roll: ale tym będziemy martwić się później Quote
AiK Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='PARSONRK'][URL]http://www.kennelclub.nl/index.php?id=222&no_cache=1&tx_agenda_pi1[/URL][aitem]=72 wszystkie imprezy w Hollandii na 2008 :) - klikasz T_T_Agenda_2008.... lub wybierasz poniżej co cie interesuje :)[/quote] dzięki:lol: Quote
Savannah Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='AiK']dzięki ;) Savannah nie ma sprawy jak zapadnie decyzja na którą jadę dam znać tylko czy te Twoje misie zmieszczą się do mojego auta:roll: ale tym będziemy martwić się później[/quote] Aik, moj misiek jest kompaktowy, wzielabym 1 psa, mysle ze sie zmieszcza bez problemu :) Daj znac, bede czekac :) Quote
AiK Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Savannah']Aik, moj misiek jest kompaktowy, wzielabym 1 psa, mysle ze sie zmieszcza bez problemu :) Daj znac, bede czekac :)[/quote] nie ma sprawy pogadamy w poznaniu:lol: Quote
AiK Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Savannah']Aik, moj misiek jest kompaktowy, wzielabym 1 psa, mysle ze sie zmieszcza bez problemu :) Daj znac, bede czekac :)[/quote] nie ma sprawy może zbierzemy wesołego busika :evil_lol: pogadamy w poznaniu Quote
ChowChow Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 My wprawdzie nie pomożemy w transportem, bo mieszkamy w Holandii, ale z ogormną chęcią spotakamy dogomaniaków :multi: Na razie będziemy Bleiswijk, Amsterdam, Wijchen, Eindhoven i Groningen (do marca więc zapłnione :painting: ;)) A jak skończymy młodzież i będziemy dobrze sobie radzić - bruszamy na Belgie, ale to przyszły rok. W każdym razie czekamy na wieści, z kim i gdzie moglibyśmy się spotkać :cunao: Quote
dorotal Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Jakby ktos jechal do Genku oprocz mnie ;) to tutaj sa ilosci psow w rasach [URL]http://users.telenet.be/lkv/Aantal.html[/URL] Quote
Carbonara Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Witam ! szukam osób które w tym roku jeszcze bedą podrózować na trasie holandia = Polska. Mam podbramkowa sytuacje , musze odebrać psa z holandiia w tym czasie moze mi sie szczenic sunia i szukam pomocy:) Pozdrawiam Quote
sylwekw Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Widzę, że wątek "umarł" prawie rok temu ale ..... tak dla informacji i odświeżenia .... obecnie przebywam w Holandii (na dłużej) na niektóre wystawy będę się udawał - głównie jako widz - ale może w razie czegoś jakas pomoc z mojej strony sie komus przydać :-) Dajcie znać gdyby cos. Quote
Gracjana Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Kerkrade...:lol: No ja mieszkałam 7 lat w Heerlen wiec widzę ze moje strony...:lol: Jak będę odwiedzać matkę to może razem sie na wystawę wybierzemy...;) Quote
sylwekw Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Spoko, może się tak udać .... ale popatrz jaki świat mały - teraz mieszkasz w Warszawie a ja pod Nieporętem (na stałe) no i nawet w Holandii ten sam rejon nam się trafił :-) Quote
Recommended Posts