Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewatonieja'][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images30.fotosik.pl/273/9415bbfe11b024e0.jpg[/IMG][/URL]

dziadzio wilk nie żyje został zagryziony :placz: ['][/quote]
O matko,jak to zagryziony:-(

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='hanka456']Słuchajcie, sunia którą pokazałam na zdjęciu, malutką, szarą bardzo potrzebuje domu. Jest w schronisku ociupinka.[/quote]
przypomonam tę sunię.... szkoda maloty! :shake:

Posted

[quote name='rosse']EWATONIEJA , to podobno właśnie Ty zagryzłaś tego psa!!

Jak psy mają się nie zagryzać ,skoro ludzie gryzą wszystko i wszystkich dookoła.[/quote]
rosse nie wiem kim jestes,ale twoje komentarze sa nie na miejscu:angryy:masz jakies osobiste porachunki,to jest PW,to nie miejsce na osobiste przepychanki.

Posted

Jak psy mają się nie zagryzać ,skoro ludzie gryzą wszystko i wszystkich dookoła.[/quote]

ja nikogo nie gryzę, jeszcze :cool3: ale niektórym to bym porządnie...

w schronisku jest 700 psów i takie są smutne tego konsekwencje
obarczanie winą wolontariuszy, pracowników to czysta głupota
niestety przypadłość ta szerzy się w Łodzi ,jest plagą miasta powyższa wypowiedź rosse jest tego przykładem :) pozdrawiam

Posted

Nie wiem człowieku kim jestes ale wydaje mi się Twoja wypowiedź nie na miejscu.

Posted

jeżeli to nie kłopot to mogę się umówić na jakiś dzień i podskoczymy razem do schronu zresztą jak bedziecie chciały ja się dostosuję o informacje proszą ciotki z Pomorskiej Fundacji Rottka

Posted

Witam. W schronisku są obecnie 2 rotki których jestem pewna, być może jeszcze na pawilonie jest jakis. Bede dzis to spojrze.
1 z rotków to facet ok. 5-6 lat jest bardzo duży, potęzny i silny, jednak łagodny jak baranek, taka wielka przylepa (widzialam jak go do gabinetu prowadzili), wetka mowi na niego duza ciapa, ale dokladne info i zdjecia dam wieczorem, bo z opiekunka porozmawiam.

2 rotek jest w hoteliku, jest mniejszy, tez chlopak, ale widzialam go wczoraj po raz 1 wiec nie bede pisac jaki jest bo nie wiem. Nie wiem ile ma lat, ani jak sie zachowuje, wiec prosze czekac na informavcje wieczorne...

Posted

Rozmawialam z Honorata, kt jest opiekunka 1 z psow. Otóz jest 1 rotek, straszy ok. 6 lat. Bardzo spokojny, przylepa, strasznie teskni za czlowiekiem, nie wiem dlaczego zaostal oddany, byc moze po zmarlymm. Jest mocnej budowy, piekna kufa, wielki bysior. Do psow podobno obojetny, ale niestety niie wiadomo jak spacery.
Psiak przebywa w pojedynczym boksie.
Niestety nie mam zdjeci i konkretnych danych, bo psiak pojechal na zabieg na janosika w czasie kiedy ja bylam w schronie. W pt na 100% dowiem sie szczegoly i zrobie fotki.

Posted

dziewczyny, gdybyście coś słyszały - proszę o info na pw: błąkał się, co najmniej od dziś rana, mieszaniec owczarka szkockiego, około 6 letni, w plastykowym kagańcu i kolczatce, zadbany, zdrowy, bez pcheł - tylko zmoknięty, zabłocony i głodny. niestety nie umiem tu wstawić zdjęć :oops: jest czarny, ma biały kołnierz i skarpety i trochę żółtego gdzieniegdzie. Psiak błąkał się przy Armii Krajowej, Wyszyńskiego. chrapie jak śpi ;) gdybyście gdzieś zauważyły ogłoszenie, że ktoś takiego poszukuje, dajcie znać.

Posted

Chciałam wam przedstawic sliczną malutką sunie. To nie jest staruszka a młoda psinka. Na początku wcisnięta w róg nie dała się dotknąc. Bardzo się bała. Potem zachorowała. Podczas kroplówek tak bardzo wtulała sie w człowieka ze az serce sie krajało kiedy trzeba było włozyc ją spowrotem do boksu. Teraz sunia juz bardziej ufa ludziom. Jest przekochana. Moze ktos by chciał takiego skarba?

[IMG][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/10/793da1cfacd806cf.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
[IMG][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images44.fotosik.pl/9/ea55f0e6702eeafe.jpg[/IMG][/URL][/IMG]

Posted

[IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon4.gif[/IMG]
[CENTER][SIZE=5][COLOR=Red][B][FONT=Comic Sans MS]UWAGA![/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][B][FONT=Comic Sans MS]Sprawa staje sie pilna bardziej niż przewidywałam...[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Niestety jestem zmuszona sie wyprowadzić. Muszę wynajmować mieszkanie...[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Właścicieli ledwo ubłagałam na [U]JEDNEGO[/U] psa
[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS](jeden będzie musiał zamieszkać z moją mamą, nie wiem czy nie bede musiała szukać mu domu:placz:)[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Inka MUSI znaleźć [U]Nowy dom do poniedziałku[/U] lub chociażby [U]nowy DT..[/U].[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Niestety, tak czasem układa sie w życiu. Nie mam na to wpływu... [/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Jest mi cholernie głupio i bardzo nie przyjemnie... ale taka prawda - albo Inki
[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]"jakoś sie pozbede" albo zamieszkamy wszyscy razem pod mostem:roll:
[/FONT][/B][/SIZE] [/CENTER]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Nie sądziłam, że tak będzie:-(... Nawet nie przypuszczałam...[/SIZE]

[/FONT][/B][CENTER][FONT=Garamond][SIZE=3][B]Narodziłam się by istnieć, całkiem bez powodu...[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3][B] Zaistniałam, aby dawać radość, chociaż... nie wiem komu.[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3][B] Jestem po to, aby cieszyć się, jednak nie mam z czego.[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3][B] Jestem tutaj, musząc płakać, gdyż brak mi ...wszystkiego.[/B][/SIZE][/FONT]

[FONT=Garamond][SIZE=3][B] Opuszczona i samotna, a samotność rani.[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3][B] Skrajnie zła, skrajnie zepsuta, zepsuta do granic...[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3][B] Narodziłam się odmienna, by zniszczyć pozory[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3][B] Teraz jestem już gdzieś indziej, to szalenie boli...[/B][/SIZE][/FONT]

[FONT=Garamond][SIZE=3][B] Narodziłam się kimś innym, niż urodzić miałam.[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3][B] Po kryjomu i bezwiednie, tu istnieć nie chciałam![/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3][B] [U]Narodziłam się wśród ludzi, aby czynić miłość[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3][B] [U]Obudziłam się wśród diabłów, by zobaczyć nicość.[/U] [/B][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[RIGHT][FONT=Garamond][SIZE=3][B]Twoja INKA[/B][/SIZE][/FONT]
[/RIGHT]
[IMG]http://images31.fotosik.pl/353/088ac7d09b18e0a0med.jpg[/IMG]

Mam na imię Inka.
Mieszkałam na ulicy. Nikt mnie nie chciał, nie szukał.. Nie kochał...
[B][IMG]http://images39.fotosik.pl/6/be43cd5ec399c301.jpg[/IMG][/B]

667 733 538

gg 6090204

:placz:Proszę, pomóż!:placz:

Posted

[SIZE=3][COLOR=red][B]Błagam o pomoc. Wczoraj (12.09) o godz. 19.00 w okolicach Ronda Inwalidów (rejon Rokocińska, Puszkina, Gorkiego) zaginęła czarno-biała buldożka francuska. Sunia wyskoczyła z samochodu i w panice pognała w kierunku ww. ronda. Sunia wabi się POLA ma ok 1,5roku i jest psem pani trener Joasi Bohdziun. Sunieczka jest psiakiem lękliwym i nieufnym do obcych. MOże chowac sie w zakamarkach oraz pod samochodami. [/B][/COLOR][/SIZE]
[CENTER][SIZE=4][COLOR=red][B]BARDZO PROSZĘ ŁÓDZKIE DZIEWCZYNY O PPOMOC W POSZUKIWANIACH!!![/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=4][/SIZE][/B] [/CENTER]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Roziweszamy po okolicy ogłoszenia, sunie jest juz na stronie schroniska, do którego jednak nie mogę się dodzwonic.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Oto sama poszukiwana:[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][/SIZE][/B]
[IMG]http://www.jb-szkola.pl/images/galeria/DSC00560_1.JPG[/IMG]