Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Niewiasta_21']Liczymy na wsparcie dogomaniaków!!!
Ślicznosci nam doszły! Żeby tylko szybko zdrówko wróciło.[/quote]

Chodzi o wsparcie finansowe? Na to samo konto, co zwykle?

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata51']Chodzi o wsparcie finansowe? Na to samo konto, co zwykle?[/quote]
Najbardziej chodzi o dobry domek dla psiaków ,ale wsparcie finansowe też bardzo sie przyda bo leczenie będzie długie i kosztowne :-(

Posted

Cioteczki ja się umówiłam z tą Panią do zrobienia zdjec bo dzwoniła do mnie i prosiła.Haniu jak będę miała te zdjęcia to prześle je Tobie. Czy tak możemy się umówic?

Posted

tak Haniu to ta Pani ja mam w takim razie prośbę zadzwoń do niej lub napisz i powiedz że już są te zdjecia. ja nie będę jechala bo jak już są to po co robic nastepne. na PW napiszę numer jeśli nie masz. Ja jej napiszę że nie przyjadę bo zdjecia już sa ale nie wiem czy to wystarczy. W razie cos Haniu to jest mój numer 793292646.

Posted

zapraszam na wątek Toficzka który opuścił obóz w Krężlu

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119717[/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images36.fotosik.pl/6/284e2e0d84607e9d.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Na razie nie mogę pokazać zdjęć. Ale jest takie miejsce w Łodzi, gdzie psy przebywają w strasznych warunkach. Osoba będąca właścicielką podobno jest poczytalna, ale gdy zobaczyłam to miejsce zwątpiłam. Nie mogłam policzyć psów, bo siedzą w przedziwnych miejscach jak np. tapczan.
Przemykają jak cienie. Nigdy nie były na spacerze. Nawet jeśli zostaną odebrane, czy los ich się poprawi?

Posted

Ojej nie pytam o szczegóły ale powiem jedno nie rozumiem postępowania tych ludzi:angryy:. Wiecie co mam sąsiadów, ludzie nadużywający alkoholu chyba już nie wyjdą z nałogu ale mają psa i z moich obserwacji wynika ze psiak regularnie wychodzi na dwór, jest karmiony i nikt krzywdy mu tam nie robi (jest wesoły, chetny do zabawy i bardzo przywiazany do swojej właścicielki) a na pierwszy rzut oka wydawałoby sie ze tacy ludzie i pies to nieporozumienie a tu wygląda na to że psiakowi całkiem dobrze sie żyje. A tu podobno poczytalna osoba i takie warunki:mad::-(.Szkoda tych biednych stworzeń.

Posted

Witam.
Jeśli ktoś chciałby robić ogłoszenia naszym łódzkim psiakom, które sa na stronie schronu, to przy wszystkich psach, ktore wstawialam ja, badz Hania pojawi sie zielona notka, ze wyrazamy zdgode na przetwazanie tych informacji...

Posted

[quote name='Aska25']Witam.
Jeśli ktoś chciałby robić ogłoszenia naszym łódzkim psiakom, które sa na stronie schronu, to przy wszystkich psach, ktore wstawialam ja, badz Hania pojawi sie zielona notka, ze wyrazamy zdgode na przetwazanie tych informacji...[/quote]
Asiu mam nadzieję ze nie masz mi za złe założenie wątku sznupkowi. Informacje i zdjęcia na wątku nie pochodzą ze strony schroniska. Jedyną informacją zaczerpnieta ze strony schronu jest numer czipa i wiek psiaka. Resztę posiadam od Dogomaniaków, którzy wiedzieli ze wątek chce załozyc i mojej znajomej, która miała stycznosc z psem. Moze niepotrzebnie sie tlumacze ale jakos tak głupio sie poczułam czytając Twoja wypowiedź.

Posted

[quote name='ewatonieja']no jeszcze tego by brakowało zeby sie prosić schroniska i wolontariuszy o możliwośc pomocy = ogłaszanie psa :crazyeye:[/quote]
no własnie też mi sie to wydaje co najmniej dziwne no ale ile ludzi tyle zdań:roll: