Meguś Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Dzięki za piękne fotki mojej suni /ta malutka biała z brudnymi łapkami/. Quote
saJo Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Meguś napisał(a):Dzięki za piękne fotki mojej suni /ta malutka biała z brudnymi łapkami/. Czystych lapek to zaden pies nie mial ;) :evil_lol: Quote
wendka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Meguś']Dzięki za piękne fotki mojej suni /ta malutka biała z brudnymi łapkami/. Czy to ta sunia? Quote
wendka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='saJo']Czystych lapek to zaden pies nie mial ;) :evil_lol: np. piekna Asti ... :evil_lol::evil_lol: Quote
Magdava Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 saJo, wielkie dzięki za przefajne zawody w Olsztynie, również mam nadzieję, że staną się one coroczną tradycją :) Jeśli chodzi o sponsorów i nagrody to szacuneczek, zwłaszcza za pyszne śmierdzidła dla każdego psiaka :loveu: Cyber_zbirze, dziękuję za zdjęcie Avuchy z talerzem, więcej go nie zobaczy dopóki ja nie nauczę się rzucać :diabloti: Jeśli masz jej coś jeszcze to nie daj się prosić i wrzucaj :lol: PS. Wanda, ani mi się waż wstawiać mojego zdjęcia z walki z sałatką :evil_lol: Quote
saJo Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Magdava napisał(a):saJo, wielkie dzięki za przefajne zawody w Olsztynie, również mam nadzieję, że staną się one coroczną tradycją :) Z cyber_zbirem czaimy sie na jedna miejscowke...zobaczymy co z tego wyjdzie. Chcielismy zrobic wiosna obedience i ipo, ale moze i na agility sie znajdzie chwila. Magdava napisał(a):Jeśli chodzi o sponsorów i nagrody to szacuneczek Podziekowania naleza sie przede wszystkim cyber_zbirowi i dr Wisniewskiej, ja tylko napisalam pisemko i troche pogadalam. Magdava napisał(a):PS. Wanda, ani mi się waż wstawiać mojego zdjęcia z walki z sałatką :evil_lol: Dawaj,dawaj! Dlaczego tylko ja mam miec obciachowa fote... (a moglam wczoraj zrobic jakas awarie komputera i wykasowac fote przy okazji...) Quote
wendka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Magdava'] PS. Wanda, ani mi się waż wstawiać mojego zdjęcia z walki z sałatką :evil_lol: Chodzi o to zdjecie? :evil_lol: I tak fotka SaJo z salatka bije wszystko :diabloti: Quote
Saba Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 może macie jeszcze jakąś fotkę z sałatką :evil_lol: no i przepis na nią :loveu: Quote
saJo Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Niektorzy mieli lyzki :crazyeye: i nawet nie pozyczyli :obrazic: Quote
Magdava Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Wendka! :angryy::evil_lol: Takie fotki to masz czas obrabiać, a na inne od kilku miesięcy czekam ;) I mam dylemat, czy sędzina Wanda patrzy na mnie głodnym wzrokiem, czy raczej z niesmakiem :lol: Kurcze no, to tam były łyżki? :crazyeye::mad: A poważnie to seria sałatkowa rządzi :diabloti: Quote
yassue Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 niektorzy trabili dookola ze maja, ale zwatpili bo jakos nikt nie reagowal :-x Quote
wendka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Niektorzy z poswieceniem startowali w strugach deszczu ale jak widac bardzo im sie to oplacilo :cool3: Quote
Magdava Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Hahaha dziękuję zwłaszcza za tę "dziewczynkę" :lol: Quote
plinka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='wendka']Mojej psicy bardzo odpowiadala na linii startowej we frisbee olbrzymia kaluza :evil_lol: a ja umieralam ze smiechu :loveu: Nie tylko Ty :lol: A ile radości sunia miała :lol: [quote name='viv'] A i pokłony dla os. Uprawiającej nowa dyscypline AGILITY – DRIFT . :modla:MISTRZOSTWO :modla: http://www.youtube.com/watch?v=nheJt9FnNfk Ma ktoś może cały ich przebieg? :lol::lol: genialny był :evil_lol: Quote
plinka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Dzięki, za zdjęcia mojej Kropki :) Czekam na więcej :p [quote name='wendka']Czy to ta sunia? http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/Image42-2.jpg Tak, to Megi. Quote
Saba Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 yassue napisał(a):niektorzy trabili dookola ze maja, ale zwatpili bo jakos nikt nie reagowal :-x ja nie słyszałam :roll: Jak widać na załączonych obrazkach i w deszczu się da :evil_lol: Quote
Gopi Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Dzięki za zdjęcia Xana! Fotka po jest świetna :lol: Quote
Natala Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Saba napisał(a):Baca i nasza babulinka Tori :loveu: Babulinka???!!! Oj, Renata :mad: Dzięki wszystkim za super zabawe :lol: Quote
Saba Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Natala napisał(a):Babulinka???!!! Oj, Renata :mad: No co nie baba jaga tylko babulinka :lol: Quote
saJo Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Co z tym przepisem na salatke? :cool3: Bo nawet nie wiem, kto ja przywiozl i kogo meczyc na priv :evil_lol: Quote
yassue Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 z tego co pamietam to wendke :diabloti: (musialam sie jakos zrehabilitowac za te lyzeczki :lol:) Quote
Recommended Posts