Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja dzisiaj z nocy zrobię mu Allegro, ale teraz nie mogę, muszę się zająć swoim zwierzyńcem...

Jeśli tylko Gordon znajdzie miejsce - ten psiak ma DT. Ale trzeba by było naprawdę pomóc finansowo.

Posted

[quote name='Neris']Ja dzisiaj z nocy zrobię mu Allegro, ale teraz nie mogę, muszę się zająć swoim zwierzyńcem...

Jeśli tylko Gordon znajdzie miejsce - ten psiak ma DT. Ale trzeba by było naprawdę pomóc finansowo.

na Allegro juz go wstawilam...
http://www.allegro.pl/item239477810_wyrzucony_pies_pilnie_szuka_domu_wa_wa.html

wstawilam tez ogloszenia na animalia.pl i na miau.pl...

chyba, ze masz na mysli finansowanie pobytu w DT przez charytatnywna aukcje na Allegro

Posted

psiak jest bardzo spragniony pieszczot i zabawy, trudno tu z domu komukolwiek wyjsc, zeby nie zaczepial, a ze duzy jest to powoli wszyscy zaczynaja miec go dosc :( trudno pozwolic by taki duzy szczeniak, badz co badz, skakal na dzieci :( ale nadal wszysycy psa dokarmiaja ...

Posted

Neris napisał(a):
Dobra robota z tymi ogłoszeniami!

wiecej nie dam rady...

juz i tak przez dwa dni moje dzieci byly puszczone samopas :roll: ;)

Posted

biedak, stoi pod brama i piszczy :( tak bardzo chcialby sie bawic z naszym psem, ale Aris to sznaucer-morderca, psom na swoim terenie od razu rzuca sie do gardla, nawet, gdy sa trzy razy wieksze od niego...

Posted

Neris napisał(a):
Też podniosę... tyle ogłoszeń i nic.
Cao ja mam powiedzieć tej kobiecie która się ewentualnie zgodziła go wziąć na płatny DT?

oczywiscie jesli jest taka mozliwosc to trzeba brac, uzbieramy jakos pieniadze, mam nadzieje, zawsze mozna cos na Allegro lub na bazarek wystawic :) mam troche znajomych, ktorzy pewnie tez pomoga :)
tylko przydalaby sie pomoc przy przetransportowaniu go tam, ja nie umiem zaciagnac go do samochodu :(