Witokret Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ale on jest śliczny :loveu: Szkoda psiaka :shake: Takie psisko powinno szybko znalezc dom... Quote
Neris Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Boże, co tu robić, czasu coraz mniej, ja zapsiona na maksa... Quote
Neris Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Zadzwonię dzisiaj do naszej wetki, może jakoś pomoże go złapać. Jej syn wraca w niedzielę, on ma ogromne doświadczenie w odławianiu psów. Quote
nezia Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Zlapac go mozna bez problemow, sam przychodzi ... ja boje sie go wsadzic do samochodu, jest lagodny, ale wiem, ze jesli ma jakies ranki na nogach, jesli go zle zlapie moze ugryzc z bolu i tego sie boje, bo wtedy twarz mam na wysokosci jego paszczy... Quote
desdemona Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 jesli jest lagodny to nie powinien ugryzc. sama mialam ostatnio do czynienia z suczka, ktora miala zlamana lapke. piszczala z bolu ale na szczescie nie ugryzla. Quote
nezia Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 piesek znalazl nowy domek !!! mieszka w nim juz jeden piesek-jamniczka :D Quote
Neris Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Boże, jak to cudownie, ja ciągle o nim myślałam, szukałam możliwości ratunku dla niego... Quote
Recommended Posts