Jump to content
Dogomania

Mała boksia Roksi i braciszek Dragon z pseudohodowli....już w nowych domkach !!!

Recommended Posts

Posted

Ivory się zastanawia,ale TZ Edytki nadal jest na drugim miejscu;) ... Jeśli Ivory się nie zdecyduje mała(lub jej braciszek) pojedzie na wieś :loveu: ..

Wstawiam foty Misia vel Dragona :cool3: (sorry za jakość,robione na szybko)

Jest naprawdę cudny...czarno biały...z małymi podpalaniami :loveu: ... a ten biały,kropkowany nochal-cudo poprostu:loveu: ...
Jest 2x większy od Roksi,więc będzie duzy..Roksi (wg.weta) do kolanek,a Drago poza :cool3: ...

Posted

Ponieważ Ivory najprawdopodobniej zrezygnowała (znalazła jakieś maluchy bliżej) jutro zawożę Roksi do Tarnobrzega.Mam nadzieję,ze wszystko pójdzie O.K ;) ...No nic-kciuki nadal potrzebne:lol: ...

Posted

Eee nie rozumiem?
Mają domki ? jeden i drugi ? W takim razie mała nie jedzie do mojego TZta?
A właśnie Marlena nie mogłam Ci odpisać bo brak srodków na koncie a samochód naprawili dopiero dziś... :-/

Posted

Kochana..chodzi mi o to,że Roksi jedzie do Ciebie,a Dragon pojechał za Sandomierz-a dokładniej na Wysiadłów:eviltong: ...tak więc zajmowanie miejsca w wątku psów do adopcji/znalezionych ...jest zbyteczne;) ..

Pozdrawiam

Posted

Roksi znowu szuka domku....z TZ'em Edyty nie wyszło :shake: ...
Tak więc proszę o przeniesienie wątku do psów do adopcji :roll: ...Bo mała Roksi za długo czeka na domek :evil_lol: ...a robi się z niej naprawdę PRAWDZIWY BOKSER :diabloti: ...każdy na nią uwagę zwróci:eviltong: ...

Posted

Dzisiaj była u nas Jogi-nasz wet:eviltong: ..Mała Roksi jest zdrowa...i wielki z niej...hmmm...łobuz:evil_lol: ...
A zresztą sami zobaczcie:

filmiki wgram jak się załadują :razz: ...

Posted

Mała Roksi właśnie pojechała do nowego domku :multi: ...Trafiła do cudownej rodziny,która oddała jej całe swoje ciepło...pokochała od pierwszego wejrzenia...Będzie mieszkała z dwoma super chłopakami -jeden 4 latka, drugi 6 , a trzeci 10 :loveu: ...najbardziej pokochał ją 4-latek i rodzice:eviltong: ...
Mam z nimi kontakt....nie mają nic przeciwko sterylce:loveu: ...
Odrazu mi się spodobali...
Ale tak pusto tutaj bez niej....bez mojego dziecka:placz: .... kto teraz będzie ze mną warował:evil_lol: ...