paros Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Nie wiadomo od jak długiego czasu (na pewno ponad 10 dni), pies błąkał się po osiedlu w Wilanowie (na Zapłociu). Jest bardzo przyjaznym około rocznym psem jamniko-podobnym, wciąż ma chęć się bawić, choć z zewnątrz wydaje się dużo starszy. Nazwaliśmy go Rodeo. Po moich wstępnych oględzinach pies został odpchlony Fiprex (dokuczała mu silna inwazja pcheł) oraz odrobaczony Pratel. Do tego - co widać na zdjęciu (łapki) ma problemy dermatologiczne być może związane z pchłami. 2 dni po środku przeciw pasożytniczym zastępcza rodzina go wykąpie czyli już w piątek - bo na pewno mu się to należy. Niestety docelowo nie mogą się nim zająć także wciąż szukają dla niego odpowiedniego domu. Znajduje się pod opieką Fundacji w Obronie Zwierząt Maja. Kontakt: tel. 0 507 132 363 mail: [email protected] Quote
elainfo Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 sliczny Rodeo.. i zeberka widoczne na zdjęciu..;-(( biegnij na pierwsza .. czy nikt nie szuka jamnikopodobnego????toz to idealny psiak do bloku:loveu: na kanapke;-) Quote
Izunia86 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Rodeo na gore :cool3: Czy Rodeo ma allegro ? Jesli nie i ktos wymysli mi jakis ladny tekscik to mu wystawie.Ewentualnie prosze o tekst :razz: Czy nikt nie chce takie miniaturki , jamnisiowatej :loveu: Quote
Izunia86 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Rodeo kochany lec na gore ,moze cie ktos zauwazy :roll: Quote
paros Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 O psiaku to tyle wiadomo ile podałam w pierwszym poście. :roll: Napiszę tekścik do ogłoszeń i tu wkleję. :lol: Quote
Izunia86 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ok , to czekam na tekst :lol: Maluszku kochany szukaj domku :cool3: Quote
Izunia86 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Na pierwsza Rodeo, czy tobie sie poszczesci i znajdziesz dom ? :-( Quote
paros Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='Izunia86']Ok , to czekam na tekst :lol: Maluszku kochany szukaj domku :cool3: Wybacz, że czekałaś :oops: ale coś nie mogłam nadążyć :shake: po prostu "goniłam czas" :roll: To zrób chłopakowi ogłoszenia, ja ogłoszę inne psiaki w potrzebie :lol: Napisałam coś takiego: Smutny los psa nie kochanego, spójrz w oczy jego, Zobacz w nich smutek, rozpacz i żal, Poczuj jego tęsknoty potworny smak, Nie wiadomo od jak długiego czasu (na pewno ponad 10 dni), pies błąkał się po osiedlu w Wilanowie. Nie wiadomo dlaczego nagle stał się bezdomnym psiakiem. Chyba przeszkadzał, stał się niepotrzebny, bo nikt go nie szuka. Jest bardzo przyjaznym około rocznym psem jamniko-podobnym, wciąż ma chęć się bawić, choć z zewnątrz wydaje się dużo starszy. Nazwaliśmy go Rodeo. Został odpchlony oraz odrobaczony. W domku, gdzie teraz przebywa nie może dłużej zostać. Szukamy dla Rodeo domu, takiego na zawsze. Znajduje się pod opieką Fundacji w Obronie Zwierząt Maja. Quote
Izunia86 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 A jaki mam podac kontakt , maila i tel? Dzieki za taki ladny tekst :lol: Quote
Izunia86 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Poprosze o namiary jakim kontakt mam wpisac .A tymczasem do gory Rodeo :cool3: Quote
paros Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='Izunia86']Poprosze o namiary jakim kontakt mam wpisac .A tymczasem do gory Rodeo :cool3: Namiary to takie jak w pierwszym poście :roll: telefon do p. Joanny a mail do mnie, bo p. Joanna nie ma komputera :shake: Kontakt: tel. 0 507 132 363 mail: [email protected] Quote
Izunia86 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='paros']Namiary to takie jak w pierwszym poście :roll: :splat: Zabij mnie i ich wczoraj nie widzialam ,ale pozno juz bylo ;) Allegro zrobione http://www.allegro.pl/item230922844_rodeo_jak_jamnik_maly_piesek_wejdz_i_pokochaj_.html I gumtree ale na razie nie ma zdjec, zanim sie pojawia mina chyba 2 godz. http://www.gumtree.pl/warszawa/61/12967761.html Reszta ogloszen niedlugo . Quote
Izunia86 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Na gore maltuki , moze i do Ciebie usiechnie sie szczescie :-( Quote
paros Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Izunia86 dziekuję :Rose: Rodeo prosi o domek :-( Quote
Izunia86 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Na piewsza Rodeo :cool3: ps: nie ma za co:lol: Quote
Bazyliah Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Taki piękny pies i nie jest na pierwszej stronie? Quote
Izunia86 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Domku odezwij sie , Rodeo malutki , jamnisiowaty , mlody psiaczek czeka na dom ... :-( Quote
Izunia86 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ludzie odezwal sie ktos w sprawie Rodeo. Jakis mezczyzna , wydaje sie bardzo w porzadku. Jest nim zainteresowany. Dzwonil do mnie bo kupilm juz Rodeo poprzez kup teraz. Napisalam juz na ten mail [email protected] Bo dogo nie dzialalo . Niestety dzwonila teraz zona mezczyzny czy mozna to anulowac bo maz chce miec psa a ona jednak nie che , w tym momencie nie maja funduszy itp. Jest mi bardzo oprzykro ,specjalnie popedzilam ze szkoly(ucze sie wieczorowo ) do domu by miec telefon do osoby ,ktora wie cos wiecej na temat Rodeo :-( Mysle ,ze bede musiala go wystawic ponownie. Nie sadze by jednak zmienili zdanie. Moze podac tym Panstwo adres do watku , moze warto , ale wiadomo nic na sile.Wracam chyba szybko do szkoly , moze zdarze na ostatnie lekcje.Czekam na rady :razz: Edit.Jeszcze wczesniej kazalam zadzwonic temu mezczyznie na ten numer 507... i spytac o szczegoly , jednak zona tego mezczyzny powiedziala ,ze nie uzyskali informacji o psie ,ze ta pani podobno nic nie wie :O Moze tym rowniez sie zniechecili :( Quote
paros Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Izunia86 napisał(a):Ludzie odezwal sie ktos w sprawie Rodeo........ Edit.Jeszcze wczesniej kazalam zadzwonic temu mezczyznie na ten numer 507... i spytac o szczegoly , jednak zona tego mezczyzny powiedziala ,ze nie uzyskali informacji o psie ,ze ta pani podobno nic nie wie :O Moze tym rowniez sie zniechecili :( Nie wiem co powiedzieć:shake: chyba mogę tylko ....... :mad: :mad: Iza przykro, że Ty poświęciłaś się, psina miała szansę na dom :-( Nie wiem co robić :shake: ale tak nie może być :shake: Quote
Recommended Posts