Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiadomo od jak długiego czasu (na pewno ponad 10 dni), pies błąkał się po osiedlu w Wilanowie (na Zapłociu). Jest bardzo przyjaznym około rocznym psem jamniko-podobnym, wciąż ma chęć się bawić, choć z zewnątrz wydaje się dużo starszy. Nazwaliśmy go Rodeo.
Po moich wstępnych oględzinach pies został odpchlony Fiprex (dokuczała mu silna inwazja pcheł) oraz odrobaczony Pratel. Do tego - co widać na zdjęciu (łapki) ma problemy dermatologiczne być może związane z pchłami. 2 dni po środku przeciw pasożytniczym zastępcza rodzina go wykąpie czyli już w piątek - bo na pewno mu się to należy.
Niestety docelowo nie mogą się nim zająć także wciąż szukają dla niego odpowiedniego domu.
Znajduje się pod opieką Fundacji w Obronie Zwierząt Maja.

Kontakt:
tel. 0 507 132 363
mail: [email protected]

Posted

Rodeo na gore :cool3:
Czy Rodeo ma allegro ? Jesli nie i ktos wymysli mi jakis ladny tekscik to mu wystawie.Ewentualnie prosze o tekst :razz:
Czy nikt nie chce takie miniaturki , jamnisiowatej :loveu:

Posted

[quote name='Izunia86']Ok , to czekam na tekst :lol:
Maluszku kochany szukaj domku :cool3:

Wybacz, że czekałaś :oops: ale coś nie mogłam nadążyć :shake: po prostu "goniłam czas" :roll:
To zrób chłopakowi ogłoszenia, ja ogłoszę inne psiaki w potrzebie :lol:

Napisałam coś takiego:

Smutny los psa nie kochanego, spójrz w oczy jego,
Zobacz w nich smutek, rozpacz i żal,
Poczuj jego tęsknoty potworny smak,

Nie wiadomo od jak długiego czasu (na pewno ponad 10 dni), pies błąkał się po osiedlu w Wilanowie. Nie wiadomo dlaczego nagle stał się bezdomnym psiakiem. Chyba przeszkadzał, stał się niepotrzebny, bo nikt go nie szuka.
Jest bardzo przyjaznym około rocznym psem jamniko-podobnym, wciąż ma chęć się bawić, choć z zewnątrz wydaje się dużo starszy. Nazwaliśmy go Rodeo.
Został odpchlony oraz odrobaczony.
W domku, gdzie teraz przebywa nie może dłużej zostać. Szukamy dla Rodeo domu, takiego na zawsze.
Znajduje się pod opieką Fundacji w Obronie Zwierząt Maja.

Posted

[quote name='Izunia86']Poprosze o namiary jakim kontakt mam wpisac .A tymczasem do gory Rodeo :cool3:

Namiary to takie jak w pierwszym poście :roll:
telefon do p. Joanny a mail do mnie, bo p. Joanna nie ma komputera :shake:

Kontakt:
tel. 0 507 132 363
mail: [email protected]

Posted

Ludzie odezwal sie ktos w sprawie Rodeo. Jakis mezczyzna , wydaje sie bardzo w porzadku. Jest nim zainteresowany. Dzwonil do mnie bo kupilm juz Rodeo poprzez kup teraz. Napisalam juz na ten mail [email protected]
Bo dogo nie dzialalo .
Niestety dzwonila teraz zona mezczyzny czy mozna to anulowac bo maz chce miec psa a ona jednak nie che , w tym momencie nie maja funduszy itp. Jest mi bardzo oprzykro ,specjalnie popedzilam ze szkoly(ucze sie wieczorowo ) do domu by miec telefon do osoby ,ktora wie cos wiecej na temat Rodeo :-(
Mysle ,ze bede musiala go wystawic ponownie. Nie sadze by jednak zmienili zdanie. Moze podac tym Panstwo adres do watku , moze warto , ale wiadomo nic na sile.Wracam chyba szybko do szkoly , moze zdarze na ostatnie lekcje.Czekam na rady :razz:

Edit.Jeszcze wczesniej kazalam zadzwonic temu mezczyznie na ten numer 507... i spytac o szczegoly , jednak zona tego mezczyzny powiedziala ,ze nie uzyskali informacji o psie ,ze ta pani podobno nic nie wie :O Moze tym rowniez sie zniechecili :(

Posted

Izunia86 napisał(a):
Ludzie odezwal sie ktos w sprawie Rodeo........
Edit.Jeszcze wczesniej kazalam zadzwonic temu mezczyznie na ten numer 507... i spytac o szczegoly , jednak zona tego mezczyzny powiedziala ,ze nie uzyskali informacji o psie ,ze ta pani podobno nic nie wie :O Moze tym rowniez sie zniechecili :(

Nie wiem co powiedzieć:shake: chyba mogę tylko ....... :mad: :mad:
Iza przykro, że Ty poświęciłaś się, psina miała szansę na dom :-(

Nie wiem co robić :shake: ale tak nie może być :shake: