Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']ale teraz Adda dala do pieca brak mi slow :evilbat:
Adda taka szansa idz zrob to dla Nas wariatow ;)[/quote] Dbsst, mi strasznie głupio przy Was młodych... I wcale się nie kryguję, nic z tych rzeczy... tak mi po prostu głupio...

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adda'][quote name='dbsst']ale teraz Adda dala do pieca brak mi slow :evilbat:
Adda taka szansa idz zrob to dla Nas wariatow ;)[/quote] Dbsst, mi strasznie głupio przy Was młodych... I wcale się nie kryguję, nic z tych rzeczy... tak mi po prostu głupio...[/quote]

nawet mnie nie denerwuj tylko smigaj do szafy i kreacje wybieraj

Boshe przeciez jestes P I E K N A mam nadzieje ze pamiietasz moja reakcje na swoje zdjecie to byla pierwsza taka i jak narazie nikt Cie nie przebil

a wiek czym ze jest wiek przy takiej urodzie

Posted

[quote name='dbsst']nawet mnie nie denerwuj tylko smigaj do szafy i kreacje wybieraj[/quote] Kiedy ja raczej na sportowo się noszę :-?
[quote]Boshe przeciez jestes P I E K N A mam nadzieje ze pamiietasz moja reakcje na swoje zdjecie to byla pierwsza taka i jak narazie nikt Cie nie przebil[/quote] Strasznie jesteś miła :)
[quote]a wiek czym ze jest wiek przy takiej urodzie[/quote] Przecie chyba Wind preferuje młode kobitki?

Posted

[quote name='Cola']:oops:
adda zmienia temat :) Masz wielką szansę na cudne fotki...leć do studia do Wind[/quote] Nie zmienia temat, tylko napisałam, a potem zobaczyłam Twoją fotkę :o

Posted

Adda ja oszaleje po pierwsze nie jestem mila TYLKO PRAWDE mowie

Po drugie Ty wygladasz mlodo i szczerze powiem ze nawet nigdy nie zastanawialam sie ile mozesz miec lat bo jestes suuuper

a po trzecie to sportowe tez moga byc sexy ;)

Wind cos wybierze a o wiek to jaki preferuje to trzeba tez Wind spytac ;)

Posted

[quote name='dbsst']nawet nigdy nie zastanawialam sie ile mozesz miec lat [/quote] I niech tak zostanie :lol: :lol: :lol:
[quote]a po trzecie to sportowe tez moga byc sexy ;)[/quote] Taaa... szczególnie bojówki i powyciągnie T-shirty :D
[quote]Wind cos wybierze a o wiek to jaki preferuje to trzeba tez Wind spytac ;)[/quote] Czekamy co powie Wind :roll:

Posted

hahahaha Ale Wind juz zaprosila Pania Prosze Pani hahahahahah

Wpadla Adda na zdjeciontka a debesciakowi szczena opadla hahahaha

Uwierz Wind ona z moich wycieruchow zrobila mila kreacje ;)

Posted

[b]adda,[/b]

[b]Po pierwsze to preferuje do zdjec kobiety w kazdym wieku [/b]:-)
Tak sie sklada, ze wyznacznikiem jest tylko moj osobisty pomysl na dana osobe! Czasami widze piekna dziewczyne/przystojengo faceta, ale za nic w swiecie nie mam pomyslu na dana twarz ... ot pustka w glowie :( Wiec nici z fot :(

Natomiast uwazam, ze moglybysmy przez pare godzin zrobic cos fajnego w studiu i miec z tego na pamiatke kilka fajnych zdjec :D
Jesli wyrazisz zgode, to ja juz ciesze sie na nasza wspolna sesje :-)
Czyli jak bedzie? :D

A poza tym to uwazam, ze piekna z Ciebie dziewczyna a na zdjeciach wychodzisz REWELACYJNIE!!!

Posted

Cola przepiękne zdjęcie, ale Jokus cudny mnaniusny a teraz taki stateczny :D Cola jestes piękną dziewczyną :D Tyle powiem!!!
Adda no wiesz.... przeciez Ty jeseś młoda go Ty gadulisz dziewczyno :D

Posted

[quote name='Majka&Gizmo']Cudowne...Joker- tylko schrupać :lol:[/quote]

Nadal jest cudowny i do schrupania :wink: Jest moim duuuzim przytulaczkiem :)

[quote name='dbsst']Cola widze ze zaczynaja sie moje ulubone foty a to z kwiatkiem 8)[/quote]

.....hmmmm..to z kwiatkiem?? Nadal nie mam skanera, więc nie ma fotki z kwiatkiem :evilbat:

Posted

Szkoda bo jeszcze bym sobie uroczą Colę pooglądała z przyjemnością - ale Ci dziś kadze co :wink: :D
pozdrowionka Jokus nadal do schrupania :D

Posted

Zdjęcie mojej malutkiej i mnie z Bygdoszczy.
Ale ja tu młodziutko wyszłam :angel:

[URL=http://www.imageshack.us][img]http://img187.exs.cx/img187/416/bydgmin5xs.jpg[/img][/URL]