Kincia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Tinka:)']błeh! bezguście :cool1:[/quote] Dokladnie xD Buty w stylu skate (skejtowskim xD) i balerinki rzadza :loveu: Quote
Unbelievable Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Kincia']Dokladnie xD Buty w stylu skate (skejtowskim xD) i balerinki rzadza :loveu:[/quote] balerinki też błeh :cool1: mam jedne, jako alternatywa dla szpilek:diabloti: na rozpoczęcia roku itp. Quote
Mysia_ Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Kincia']Dokladnie xD Buty w stylu skate (skejtowskim xD) i balerinki rzadza :loveu:[/quote] ojjj... Chyba nie :diabloti: Kincia, dawno tu Twoich fotek nie było :evil_lol: Quote
Dzaga Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Nie tak bardzo ;) Może z bliska pokażę, to zdanie zmienicie :D [IMG]http://i29.tinypic.com/2cc76d.jpg[/IMG] [B](zdjęcie kiepskie, ale czego oczekiwać od telefonu?) Kincia, u nas 'buty w stylu skejtowskim' noszą już nawet dzieci w przedszkolu, więc wiesz :p ja wolę chodzić albo w glanach, albo trampkach, tylko, że już się ciepło robi. A balerinki to dopiero wieś :roll: a w tych butach będę chodzić, na żywo wyglądają inaczej. I mnie się tak podoba :loveu: Kincia, właśnie może byś się Ty pokazała, a nie odstawiasz 'maniane' :evil_lol: [/B] Quote
Kincia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Dzaga']Nie tak bardzo ;) Może z bliska pokażę, to zdanie zmienicie :D [B](zdjęcie kiepskie, ale czego oczekiwać od telefonu?)[/B] [B]Kincia, u nas 'buty w stylu skejtowskim' noszą już nawet dzieci w przedszkolu, więc wiesz :p ja wolę chodzić albo w glanach, albo trampkach, tylko, że już się ciepło robi. A balerinki to dopiero wieś :roll: a w tych butach będę chodzić, na żywo wyglądają inaczej. I mnie się tak podoba :loveu: Kincia, właśnie może byś się Ty pokazała, a nie odstawiasz 'maniane' :evil_lol:[/B] [/quote] Weeeeeez xD U nas wies to sa własnie np glany xD:cool1: Trampki fuj fuj xD:diabloti: [quote name='Mysia_']ojjj... Chyba nie :diabloti: Kincia, dawno tu Twoich fotek nie było :evil_lol:[/quote] Wiem xD Bo mi sie znudziło juz troche robienie fotek xD Quote
Dzaga Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Kincia'] Weeeeeez xD U nas wies to sa własnie np glany xD:cool1: Trampki fuj fuj xD:diabloti:[/quote] Wiesz zastanawiam się gdzie ty mieszkasz, i czy u was nikt się nie zajmuje tępieniem kinder-panków :roll: pogratulować tylko. A słuchałaś sobie Włochatego- Prawo wyboru ?- To tak a'propos moich trampków. :roll: [quote name='Kincia'] Wiem xD Bo mi sie znudziło juz troche robienie fotek xD[/quote] Bardzo ciekawe. :shake: Quote
Kincia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Dzaga']Wiesz zastanawiam się gdzie ty mieszkasz, i czy u was nikt się nie zajmuje tępieniem kinder-panków :roll: pogratulować tylko. A słuchałaś sobie Włochatego- Prawo wyboru ?- To tak a'propos moich trampków. :roll: Bardzo ciekawe. :shake:[/quote] Nie nikt nie zajmuje sie tempieniem kinder-pankow :p Poprostu wielu osoba nie podobaja sie glany albo trampki. No ale ci co je nosza to niech sobie nosza wkoncu kazdy ma inny gust:cool1: No bardzo. Quote
Unbelievable Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Dzaga']Nie tak bardzo ;) Może z bliska pokażę, to zdanie zmienicie :D [B](zdjęcie kiepskie, ale czego oczekiwać od telefonu?) Kincia, u nas 'buty w stylu skejtowskim' noszą już nawet dzieci w przedszkolu, więc wiesz :p ja wolę chodzić albo w glanach, albo trampkach, tylko, że już się ciepło robi. A balerinki to dopiero wieś :roll: a w tych butach będę chodzić, na żywo wyglądają inaczej. I mnie się tak podoba :loveu: Kincia, właśnie może byś się Ty pokazała, a nie odstawiasz 'maniane' :evil_lol: [/B][/quote] i tak mi się nie podobają :cool1: pół szkoły ma podobne, złote, srebrne, czerwone zielone... wieś tańczy i śpiewa. A ja mam swoje najki, conversy i dc i nikt nie ma takich :evil_lol: Quote
requiem. Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [URL]http://i28.tinypic.com/2w3szdd.jpg[/URL] Wooow! Quote
Kincia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Tinka:)']i tak mi się nie podobają :cool1: pół szkoły ma podobne, złote, srebrne, czerwone zielone... wieś tańczy i śpiewa. A ja mam swoje najki, conversy i dc i nikt nie ma takich :evil_lol:[/quote] Dc:loveu::loveu::loveu: Niedlugo sobie takie sprawie :diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Kincia']Dc:loveu::loveu::loveu: Niedlugo sobie takie sprawie :diabloti:[/quote] u mnie wszyscy mają dc, ale nie takie jak ja:diabloti: Quote
Kincia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Tinka:)']u mnie wszyscy mają dc, ale nie takie jak ja:diabloti:[/quote] Hehe xD U mnie nie tak duzo osob xD A jakie ty masz :D? Quote
Unbelievable Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Kincia']Hehe xD U mnie nie tak duzo osob xD A jakie ty masz :D?[/quote] [url]http://img180.imageshack.us/my.php?image=obraz039tb0.jpg[/url] tu wyglądam strasznie bo musiałam je mocno zawiązać żeby się nie zabić, ale zdjęcie jest :diabloti: Quote
Kincia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Tinka:)']u mnie wszyscy mają dc, ale nie takie jak ja:diabloti:[/quote] [quote name='Tinka:)'][URL]http://img180.imageshack.us/my.php?image=obraz039tb0.jpg[/URL] tu wyglądam strasznie bo musiałam je mocno zawiązać żeby się nie zabić, ale zdjęcie jest :diabloti:[/quote] No fajne :D U nas w sql chyba 1 osoba ma takie :diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Kincia']No fajne :D U nas w sql chyba 1 osoba ma takie :diabloti:[/quote] u mnie w mieście jeszcze takich nie widziałam : P do tego różowe sznurowadła:loveu::loveu: (to są czarne bo to w końcu wystawa, pies ma być widoczny a nie nogi :razz:) Quote
Kamila Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Ja uwielbiam trampki :multi: Sa wygodne i do tego jest taki wybor ze masakra :lol: A do glanow mam sentyment bo chodzilam w nich dlugo swojego czasu ;) [SIZE=1]taki maly off[/SIZE] :oops: Quote
Kincia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Tinka:)']u mnie w mieście jeszcze takich nie widziałam : P do tego różowe sznurowadła:loveu::loveu: (to są czarne bo to w końcu wystawa, pies ma być widoczny a nie nogi :razz:)[/quote] Nooo:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Kincia']Nooo:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] dodam że to pewne wariactwo z mojej strony, żeby nie wyglądać jak wszyscy, ja zawsze muszę być oryginalna :evil_lol: Quote
Dzaga Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [B]O. A u mnie wszystkie dzieffcynki uważające się za niewiadomo-jak-mocno-zajebiaszcze (w skrócie kinderpanki :loveu:) takie buty mają, :p a trampków nawet jedna osoba :cool3: (z wyjątkiem mnie) nie nosi. I ja też jestem oryginalna, :evil_lol: a to, że się u was szerzy kinderpanctwo (dzieci w wieku młodym, ubierające się trendi, łał, kuul, i słuchają plastikowych piosenek, uważają się za przynależnych do subkultury 'EMOWCÓW' już nie Imoo. :shake: ) bardzo mnie martwi, ba ja sama w moim mieście wyśmiewam i tępię takie osoby :diabloti: . A ja jedna, jedyna słucham muzyki, jakiej słucham i wiem, że Anarchizm znaczy co znaczy, :cool1: a nie różowe hasło reklamowe, dla jakiegoś badziewnego serialu.[/B][SIZE=3][B] [COLOR=Red]-Boże, widzisz i nie grzmisz!-[/COLOR] :angryy: [/B][SIZE=2][B]aha, i ja też mam adidasy 'skejtowskie' i Conversy, miałam też jedne z Croppa, ale tak je zajechałam, że żal pokazywać :p. ale, żeby nie było, to coś tam dodam;[/B] [IMG]http://i30.tinypic.com/2ugi5au.png[/IMG] [IMG]http://i32.tinypic.com/2dqiw6g.png[/IMG] [SIZE=1](telefonem=niewyraźne!)[/SIZE] [/SIZE][/SIZE] Quote
Kincia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Tinka:)']dodam że to pewne wariactwo z mojej strony, żeby nie wyglądać jak wszyscy, ja zawsze muszę być oryginalna :evil_lol:[/quote] Nooo dokładnie :loveu::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='cocker'][URL]http://i28.tinypic.com/2w3szdd.jpg[/URL] Wooow![/quote] [B]Cocker[/B], szybka jesteś. :cool3: :eviltong: :evil_lol: :loveu: Quote
Izabela124. Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Kincia a moze bys tak podpis zmniejszyla:cool1::eviltong: Quote
Mysia_ Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 ja glanów bym nie zamieniła na żadne inne buty na świecie :loveu: Są cudne, wspaniał i je uwielbiam, już tyle lat nosze glany i szybko z tego nie zrezygnuję ;) Są idelane na koncerty (Woodstock m.in.) :loveu: A trampeczki też są super :loveu: ale nie takie jak ma Dzaga :eviltong: Bo te są kiczowate :shake: Quote
NightQueen Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 glany są straszne, trampki ścierpię :evil_lol: robicie OFF i to ogromny :diabloti::diabloti: Quote
Kincia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ale jestem happy :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Zamówiłam sobie je :loveu::loveu::loveu: [URL]http://www.allegro.pl/item348509469_dc_shoeco_usa_eur_37_5_z_usa.html[/URL] Quote
Recommended Posts