Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kincia']Dokladnie xD
Buty w stylu skate (skejtowskim xD) i balerinki rzadza :loveu:[/quote]

balerinki też błeh :cool1:
mam jedne, jako alternatywa dla szpilek:diabloti: na rozpoczęcia roku itp.

Posted

[quote name='Kincia']Dokladnie xD
Buty w stylu skate (skejtowskim xD) i balerinki rzadza :loveu:[/quote]

ojjj... Chyba nie :diabloti:
Kincia, dawno tu Twoich fotek nie było :evil_lol:

Posted

Nie tak bardzo ;)
Może z bliska pokażę, to zdanie zmienicie :D
[IMG]http://i29.tinypic.com/2cc76d.jpg[/IMG]

[B](zdjęcie kiepskie, ale czego oczekiwać od telefonu?)
Kincia, u nas 'buty w stylu skejtowskim' noszą już nawet dzieci w przedszkolu, więc wiesz :p ja wolę chodzić albo w glanach, albo trampkach, tylko, że już się ciepło robi. A balerinki to dopiero wieś :roll: a w tych butach będę chodzić, na żywo wyglądają inaczej. I mnie się tak podoba :loveu: Kincia, właśnie może byś się Ty pokazała, a nie odstawiasz 'maniane' :evil_lol:
[/B]

Posted

[quote name='Dzaga']Nie tak bardzo ;)

[B](zdjęcie kiepskie, ale czego oczekiwać od telefonu?)[/B]
[B]Kincia, u nas 'buty w stylu skejtowskim' noszą już nawet dzieci w przedszkolu, więc wiesz :p ja wolę chodzić albo w glanach, albo trampkach, tylko, że już się ciepło robi. A balerinki to dopiero wieś :roll: a w tych butach będę chodzić, na żywo wyglądają inaczej. I mnie się tak podoba :loveu: Kincia, właśnie może byś się Ty pokazała, a nie odstawiasz 'maniane' :evil_lol:[/B]
[/quote]

Weeeeeez xD
U nas wies to sa własnie np glany xD:cool1:
Trampki fuj fuj xD:diabloti:

[quote name='Mysia_']ojjj... Chyba nie :diabloti:
Kincia, dawno tu Twoich fotek nie było :evil_lol:[/quote]

Wiem xD
Bo mi sie znudziło juz troche robienie fotek xD

Posted

[quote name='Kincia']
Weeeeeez xD
U nas wies to sa własnie np glany xD:cool1:
Trampki fuj fuj xD:diabloti:[/quote]
Wiesz zastanawiam się gdzie ty mieszkasz, i czy u was nikt się nie zajmuje tępieniem kinder-panków :roll: pogratulować tylko.
A słuchałaś sobie Włochatego- Prawo wyboru ?- To tak a'propos moich trampków. :roll:

[quote name='Kincia'] Wiem xD
Bo mi sie znudziło juz troche robienie fotek xD[/quote]
Bardzo ciekawe. :shake:

Posted

[quote name='Dzaga']Wiesz zastanawiam się gdzie ty mieszkasz, i czy u was nikt się nie zajmuje tępieniem kinder-panków :roll: pogratulować tylko.
A słuchałaś sobie Włochatego- Prawo wyboru ?- To tak a'propos moich trampków. :roll:

Bardzo ciekawe. :shake:[/quote]

Nie nikt nie zajmuje sie tempieniem kinder-pankow :p
Poprostu wielu osoba nie podobaja sie glany albo trampki.
No ale ci co je nosza to niech sobie nosza wkoncu kazdy ma inny gust:cool1:

No bardzo.

Posted

[quote name='Dzaga']Nie tak bardzo ;)

[B](zdjęcie kiepskie, ale czego oczekiwać od telefonu?)
Kincia, u nas 'buty w stylu skejtowskim' noszą już nawet dzieci w przedszkolu, więc wiesz :p ja wolę chodzić albo w glanach, albo trampkach, tylko, że już się ciepło robi. A balerinki to dopiero wieś :roll: a w tych butach będę chodzić, na żywo wyglądają inaczej. I mnie się tak podoba :loveu: Kincia, właśnie może byś się Ty pokazała, a nie odstawiasz 'maniane' :evil_lol:
[/B][/quote]

i tak mi się nie podobają :cool1:
pół szkoły ma podobne, złote, srebrne, czerwone zielone... wieś tańczy i śpiewa.

A ja mam swoje najki, conversy i dc i nikt nie ma takich :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']i tak mi się nie podobają :cool1:
pół szkoły ma podobne, złote, srebrne, czerwone zielone... wieś tańczy i śpiewa.

A ja mam swoje najki, conversy i dc i nikt nie ma takich :evil_lol:[/quote]

Dc:loveu::loveu::loveu:
Niedlugo sobie takie sprawie :diabloti:

Posted

[quote name='Kincia']Hehe xD U mnie nie tak duzo osob xD
A jakie ty masz :D?[/quote]
[url]http://img180.imageshack.us/my.php?image=obraz039tb0.jpg[/url]

tu wyglądam strasznie bo musiałam je mocno zawiązać żeby się nie zabić, ale zdjęcie jest :diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']u mnie wszyscy mają dc, ale nie takie jak ja:diabloti:[/quote]

[quote name='Tinka:)'][URL]http://img180.imageshack.us/my.php?image=obraz039tb0.jpg[/URL]

tu wyglądam strasznie bo musiałam je mocno zawiązać żeby się nie zabić, ale zdjęcie jest :diabloti:[/quote]

No fajne :D
U nas w sql chyba 1 osoba ma takie :diabloti:

Posted

[quote name='Kincia']No fajne :D
U nas w sql chyba 1 osoba ma takie :diabloti:[/quote]

u mnie w mieście jeszcze takich nie widziałam : P

do tego różowe sznurowadła:loveu::loveu: (to są czarne bo to w końcu wystawa, pies ma być widoczny a nie nogi :razz:)

Posted

Ja uwielbiam trampki :multi: Sa wygodne i do tego jest taki wybor ze masakra :lol: A do glanow mam sentyment bo chodzilam w nich dlugo swojego czasu ;) [SIZE=1]taki maly off[/SIZE] :oops:

Posted

[quote name='Tinka:)']u mnie w mieście jeszcze takich nie widziałam : P

do tego różowe sznurowadła:loveu::loveu: (to są czarne bo to w końcu wystawa, pies ma być widoczny a nie nogi :razz:)[/quote]

Nooo:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[B]O. A u mnie wszystkie dzieffcynki uważające się za niewiadomo-jak-mocno-zajebiaszcze (w skrócie kinderpanki :loveu:) takie buty mają, :p a trampków nawet jedna osoba :cool3: (z wyjątkiem mnie) nie nosi. I ja też jestem oryginalna, :evil_lol: a to, że się u was szerzy kinderpanctwo (dzieci w wieku młodym, ubierające się trendi, łał, kuul, i słuchają plastikowych piosenek, uważają się za przynależnych do subkultury 'EMOWCÓW' już nie Imoo. :shake: ) bardzo mnie martwi, ba ja sama w moim mieście wyśmiewam i tępię takie osoby :diabloti: . A ja jedna, jedyna słucham muzyki, jakiej słucham i wiem, że Anarchizm znaczy co znaczy, :cool1: a nie różowe hasło reklamowe, dla jakiegoś badziewnego serialu.[/B][SIZE=3][B] [COLOR=Red]-Boże, widzisz i nie grzmisz!-[/COLOR] :angryy: [/B][SIZE=2][B]aha, i ja też mam adidasy 'skejtowskie' i Conversy, miałam też jedne z Croppa, ale tak je zajechałam, że żal pokazywać :p. ale, żeby nie było, to coś tam dodam;[/B]

[IMG]http://i30.tinypic.com/2ugi5au.png[/IMG]

[IMG]http://i32.tinypic.com/2dqiw6g.png[/IMG]

[SIZE=1](telefonem=niewyraźne!)[/SIZE]

[/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote name='Tinka:)']dodam że to pewne wariactwo z mojej strony, żeby nie wyglądać jak wszyscy, ja zawsze muszę być oryginalna :evil_lol:[/quote]

Nooo dokładnie :loveu::evil_lol:

Posted

ja glanów bym nie zamieniła na żadne inne buty na świecie :loveu: Są cudne, wspaniał i je uwielbiam, już tyle lat nosze glany i szybko z tego nie zrezygnuję ;) Są idelane na koncerty (Woodstock m.in.) :loveu:

A trampeczki też są super :loveu: ale nie takie jak ma Dzaga :eviltong: Bo te są kiczowate :shake:

Posted

Ale jestem happy :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Zamówiłam sobie je :loveu::loveu::loveu:
[URL]http://www.allegro.pl/item348509469_dc_shoeco_usa_eur_37_5_z_usa.html[/URL]